Dodaj do ulubionych

kup lagune-poznasz mechanika Renault

13.08.07, 19:03
własciciel laguny zna doradców serwisowych Renault z imienia, a zna
ich sprawy rodzinne. To auto to szmelc. po 3 latach jest warte mniej
niż niemiecki lub japoński kompakt. Wersje z ksenonem, bardzo fajne
zwłaszcza że trzeba czesto wymieniac żarówki.
Opel Astra to nudny shit, w miare ładny z zewnatrz a w srodku pasta,
ciasne platikowe toczydełko. no i rdzewieje, no i ma jeszcze jedną
wadę to OPEL.
Fajny jest golf (zwłaszcza GTI lub 2.0 tdi), octavia, focus, civic.
Obserwuj wątek
    • jeanalesi ups chciałem odpowiedzieć 13.08.07, 19:05
      ups chciałem odpowiedzieć a nie zakładać nowego wątku!
      • sss9 Re: ups chciałem odpowiedzieć 13.08.07, 19:27
        zrób to, a ten wątek któryś z modów zutylizuje.
    • Gość: Bartek korozja? Pierwsze słysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 23:21
      Pierwsze słyszę, że opel rdzewieje. No chyba, że mówisz o powypadkowych
      rocznikach z lat 80.

Zjawisko korozji w Oplach jest od dobrej dekady czymś całkowicie nieznanym. Nie
      wiem też o jakim wnętrzu mówisz, bo jeśli chodzi o astrę3 to wg mnie ma jedną z
      najciekawszych desek. W przeciwieństwie do koszmarnie nijakiego i nudnego golfa.

A co do Laguny to się zgodzę. Straszny bubel.
      • Gość: felek Re: korozja? Pierwsze słysze IP: *.gliwice.msk.pl 14.08.07, 08:38
        czyżby któryś z dealerów Opla miał mało klientów lub bronił się przed
        bankructwem. Od razu przypomina mi się jak szklarz z mojej dzielnicy wybijał
        okna ludziom w domach a wulkanizator rozsypywał gwożdzie "papiaki" pod garażami
        i na większych podwórkach.Teraz widać "huligaństwo" usługowe przeniosło się na
        forum internetowe.ale wiadomo ludzie chcą mieć pracę to namawiają do kupna bubli
        z chińszczyzną pod nazwą Opel.A może zrobimy gdzieś małe zawody Astry,Laguny i
        np. mojego Focusa.Gwarantuję że Opelek będzie ostatni.hehehehe.
        • Gość: metodor focus - auto dla emeryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:15
          Na Twoim miejscu nie zabierałbym głosu w temacie korozji, skoro masz Forda. Ta
          marka akurat słynie z wypadających rdzawych dziur i kiepskiej jakości.
          O designie nie wspomnę, bo to kwestia gustu, ale wg mnie fordy to jedne z
          najbrzydszych i nijakich aut. Nowy focus wygląda jak poprzednik starego focusa,
          takie auto dla emeryta. Ka i fiestę klepią już naście lat a nawet nowe mondeo z
          tyłu wygląda jak jakiś nieudany eksperyment chińskich stylistów.
          • Gość: sZkodnik Re: focus - auto dla emeryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 20:21
            Fordy nie rdzewieją one gniją!
            Są na tyle dobre że prawie ford zbankrutował. Samochody rewelka.
            • Gość: felek Astra- auto jałmużna dla pracowników strefy wolnoc IP: *.gliwice.msk.pl 15.08.07, 14:11
              łowej.I skończe z reklamą Opla bo to nic nie pomoże pełnemu parkinfgowi tych
              gniotów. Ile wam płacą za te reklamowe wpisy? a może sam chif tej nędzy wpisuje
              się na forum?
              • Gość: oszołomostop Tak. Jestem agentem opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 20:08
                Mnie opel płaci 50 złotych za każdy pozytywny komentarz.
                • jeanalesi ja krytykuję Opla 15.08.07, 21:30
                  moze też coś dostanę? GM też ma kłopoty finasowe.
                  • Gość: oszołomostop Re: ja krytykuję Opla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 22:51
                    Pogadaj z Felkiem i paroma forumowymi tropicielami spisków. Pisali o płaceniu za
                    pozytywne komentarze to na pewno podadzą jakieś konkrety ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka