inka_555 22.09.07, 17:07 czy ktos moze mi co powiedzic o tym lokalu? jakie jedzenie, sala, jaka obsluga, Bede wdzieczna za wszelkie opinie, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.gl.digi.pl 22.09.07, 17:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=68081886&v=2&s=0 tu już był podobny wątek natomiast dodam, że wesele ok, miejsce przyjemne i ładne, dość dobrze podane (zależy o jakim poziomie imprezy mówimy ) i generalnie miło dla gości Odpowiedz Link Zgłoś
jeanalesi Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we 22.09.07, 19:19 Byłem na weselu kuzyna i było super. jedzenie ok zabawa super, miejsce ciche, można strzelic komara na ławce ogólnie bombowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 09:40 Polecam, byłam jako gość i wszystko mi się podobało. Na górze są pokoje dla przyjezdnych albo zmęczonych. Na tym weselu świetne towarzystwo, które przyszło się bawić, a tego nie zapewnia lokal.Muzyka DJ. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_555 Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we 23.09.07, 12:02 super dziekuje za odpowiedzi, szkoda ze ta sala jest mala, ale podobno obok jest sala na 20 osob wiec mozna tam usadzic muzykow, fotografa i kamerzyste w razie czego, jeszcze raz wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:15 Na weselu na którym ja byłam było ok. 80 osób, te sale można łączyć i wtedy masz jedną dużą salę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_555 Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.mysmart.ie 24.09.07, 18:47 Drogi Gosciu Moglabys mi pomoc bo widze ze jestes obeznana w temacie i dosc pomocna mi, Nie mam okazji obejrzec sali w najblizszym czasie , wyslalam rodzinna delegacje ale powidzieli mi sa dwie osobne sale...juz sie pogubilam, czy to znaczy ze jak sie polaczy te sale to wchodzi 80 osob czy na jednej sali mozna 80 osob umiescic a na drugiej 20...?? A jak wyglada jedzenie- co jest w tych dwoch gorachy kolacjach? Jest smaczne? a jak wyglada sprawa ilosci- cztalam na postach ze podono jedzenie nie jest za duzo. dziekuje za wszystkie informacje jakie posiadasz, Pozdrawiamm i dziekujeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 13:49 Bylam na weselu jako gość, piszę jak , to wyglądało. Z całego dołu Platana można zrobić jedną dużą salę, tam są drzwi rozsuwane. Samemu można zaproponować rozstawienie stołów. Myślę, ze tyle ludzi zmiesciło się tam dzięki mądremu ustawieniu stołów, nie było jednego tylko kilka mniejszych i były rozstawione zaczynając od tej części, która jest tą mniejsza salą. Na weselu grał DJ, jest sporo miejsca do tańczenia. Co do jedzenia, było dobre i dużo, ja myślę, że to zależy też od tego co kto zanawia i za co płaci. Pyszne mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 13:56 A propos gorących kolacji: pieczona w całości szynka jako dodatek kapusta zasmażana i barszcz z pasztecikiem. Na samo wspomnienie zgłodniałam. Pozdrawiam, jak będziesz chciała coś jeszcze wiedzieć, to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_555 Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.mysmart.ie 25.09.07, 18:11 Dzieki za informacje !!!!!! Jejku chyba juz sie zdecyduje, urzekla nas okolica,no ale wiadmomo ze ssala to nie wszytsko, A mozesz moze mi na priva przeslac jakies zdjceia z wewnatzr sali, bo te na stronie nie sa wyrazne, Mam jeszce pytanko, a czy cene mozna negocjowac? my chcemy miec wiecej dan goracych no i zastanawiam sie jak wyjdzie to cenowo, poza tym chyba sie tam placi za korkowe, prawda? Jescze raz wielkie dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:24 Nie mam zdjęć, sala jest czysta i porządna, bez , na szczęście , zbębnej inicjatywy zdobniczej. Co do cen i wyboru menu, to muszę się zapytać organizatorów. Jak będę wiedziała, to się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_555 Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.mysmart.ie 26.09.07, 20:35 super, dzieki za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 15:56 Cen się nie negocjuje, teraz jest to 180,00 zł od osoby, menu można wybierać, można mieć własny alkohol, nie słyszałam o korkowym. Znajoma mówiła mi, że podobny, ale tańszy 120,00 zł od osoby jest lokal w Pławniowicach, koło pałacu. Tam nie byłam, więc tylko przekazuję wiadomość. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_555 Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.mysmart.ie 04.10.07, 21:05 No to sie podniesli cenowo....kurcze to juz niefajnie bo na pewno bede domawiac dan goracych a to tez dodatkowo kosztuje.....no to w takim razie musimy to przemyslec, podobno fajny tez jest skarabeusz w tarn.gorach..., ach juz sama nie wiem A ten lokal na plawniwicach to chyba Laguna..., tez podobno fajny, Dziekie wielkie za informacje, no to teraz trzeba wybrac Super dziekuje za pomoc i jak cos to czekam na kolejne info ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.adsl.alicedsl.de 04.10.07, 23:44 Inka_555, nie rob tego, nie rezygnuj z tej restauracji "Pod Platonem". Daj zarobic wlascicielowi tej restauracji "ex poslowi III R.P.", bo zmajstrowal jednej z pracownic jego firmy dziecko poza malzenskie, i znalazl sie w powaznych tarapatach, nie tylko pienieznych. Niezawisly Sad w Gliwicach skazal tego biedaka , biorac pod uwage jego bardzo niskie zarobki miesieczne jakimi sie wykazal w swoich dowodach, i trudna sytuacja materialna rodziny "do placenia az 800zl/mies." alimentow tej biednej, i naiwnej dziewczynie. Nie, nie, to nie byla zadna "seksafera w Samo-obronie". Pomoz biedakowi, sproboj negocjowac z nim, moze zrobi dla Ciebie wyjatek, i wyprawi Ci weselisko, w stylu jego corocznych ulubionych imprez p.t."Jak to w P.R.L. bywalo, i to w cenach, rowniez z tamtych lat - podobno? Kiedy czytalem o tym w "Rzeczypospolitej" to sie przerazilem, jak szybko mozna wpasc w taka ruine. Przyznaje, zal mi tego "ex-posla", a to dlatego, ze w 2005r. zajmowal on na liscie najbogatszych poslow przedostatniej kadencji, az 3-miejsce z majatkiem okolo 5,4 mln.zl.(za tyg."WPROST"). Gdybys chcialas sie wiecej, o tym co tu pisze dowiedziec, to otworz sobie link w jednym z watkow tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozlowianka Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: 212.41.157.* 14.11.07, 13:26 w platanie jest bardzo fajnie tylko ze drogo.proponuje restauracje u karola w rudnie.tam jest nowa sala ladny wystruj mila obsluga dobre jedzenie i niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:09 Ten lokal , to chyba nie Laguna, bo jeżeli dobrze kojarzę, to Laguna jest od strony Niewiesza, a to ma być w Pławniowicach, koło pałacu, czyli po przeciwnej stronie zalewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platan Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: *.mysmart.ie 14.10.07, 11:42 A jest ktos jeszcze kto robil am wesele w tym roku??? Jakies opinie??? Odpowiedz Link Zgłoś
zjazdowiec123 Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we 24.10.07, 19:10 to zależy na kiedy i tak naprawdę na ile osób planujesz wesele. Ja miałam w sierpniu tego roku w hotelu Laguna na 100 osób, było cudownie, wszytko dograne i dopięte na ostatni przysłowiowy guzik. Kuchnia na najwyższym poziomie, obsługa tez robiła wszytko o co prosiliśmy, mieliśmy okrągłe stoły , no i pokrowce na krzesłach. Sala duża i dobra klimatyzacja. Tak jak obiecali dostaliśmy apartament. Wszytkie ustalenia co do kwoty dostaliśmy przy ustalaniu koncowego menu i było zgodne z tym co płaciliśmy. Naprawdę polecam, ale musisz jesze zastanowić sie czego oczekujesz. My dostaliśmy to co było zaplanowane.Obejrzyj stronkę www.hotel-laguna.pl, jak chcesz prześlemy Ci nasze zdjęcia. Powodzenia Irena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Pod Platanem Kozlow/Gliwic,prosze o opinie we IP: 62.233.185.* 29.10.07, 16:56 Ostatniosie orientowalam w Pod Platanem i ceny sa od 150 zl, Okolica super tyle ze miejsca do tanczenia co kot naplakal, Moze ktos mial tam wesele i wie jak wyglada tanczenie w tej sali??? pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk od obsługi IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.08, 01:16 Jeżeli chcesz dowiedzieć się konkretnych informacji pytaj u żródła czyli w restauracji , koszt od 7 lat jest taki sam czyli 150,- pln jeżeli ktoś zapłacił 180,- to proszę o rachunek. Na sali tanecznej, tej "co kot napłakał" tańczyło już 110 osób czyli był to duży kot. A teraz kilka słów do "kibica", sorry kolego ale sprawdż swoje informacje , lub poczytaj troszkę odnośnie tego kto zajmuje się organizacją przyjęć w tej rest. i jak się poduczysz to zapraszam na forum , jeszcze jedna dobra rada nie kwestionuje się niezawisłości sądów . Do zobaczenia Piotr Wilk (pracownik tej rest.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: od obsługi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:42 Ta cena 180,00zł , to w swoim czasie ok pół roku temu, pierwsza propozycja właścicielki lokalu. Nikt się na nią nie godzi, bo mimo dużych zalet Platana, jest wygórowana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś