Gość: robert IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 08:58 Bardzo proszę o zgłoszenie się osoby która zna Arkadiusza Opach (zamieszkałego na Kopernika 61/17), lub która go zna lub mieszka w pobliżu. Bardzo pilna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: PILNE!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 13:08 Wyjaśniam dodatkowo: Znalazłem plik kart bankomatowych i innych (prawdopodobnie podrzucił je "uczciwy kieszonkowiec"). Właściciel nie ma telefonu stacjonarnego, a kart nie chcę, z różnych względów, wysyłać pocztą. Pragnę skontaktować się z uczynnym mieszkańcem ul.Kopernika lub Osiedla Kopernika, by prosić o powiadomienie właściciela o znalezisku do odebrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: PILNE!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 17:26 Gość portalu: robert napisał(a): > Wyjaśniam dodatkowo: > > Znalazłem plik kart bankomatowych i innych (prawdopodobnie podrzucił > je "uczciwy kieszonkowiec"). Właściciel nie ma telefonu stacjonarnego, a kart > nie chcę, z różnych względów, wysyłać pocztą. > > Pragnę skontaktować się z uczynnym mieszkańcem ul.Kopernika lub Osiedla > Kopernika, by prosić o powiadomienie właściciela o znalezisku do odebrania. Odpowiedz Link Zgłoś