Gość: SG-Gliwice IP: *.antsatgor.pl 05.04.08, 23:31 macie jakieś filmiki do dawać pośmiejemy sie wszystcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: Frankiewicz na youtube IP: 76.164.210.* 06.04.08, 07:13 Pośmiej się lepiej z waszych przedstawicieli - dukaczy, pieniaczy, oszołomów i liczytirów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaftan Asa As szydzi z magistrackich IP: 89.248.166.* 06.04.08, 09:19 Gość portalu: As napisał(a): > Pośmiej się lepiej z waszych przedstawicieli - dukaczy, pieniaczy, oszołomów i > liczytirów. nie wstyd ci tak pisać o magistrackich? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 facet w kaftanie fantazjuje 06.04.08, 18:21 > > Pośmiej się lepiej z ... liczytirów. > nie wstyd ci tak pisać o magistrackich? Jakiś facet w kaftanie fantazjuje, że magistraccy są liczytirami. Piwinien poprzestać na prezentacji swojego kaftana i poddać się terapii przed następnym występem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _honor_pr51 notoryczny kłamca pr51 IP: 89.248.166.* 06.04.08, 19:45 pr51 napisał: > > > Pośmiej się lepiej z ... liczytirów. > > nie wstyd ci tak pisać o magistrackich? pasowało do _załozonej_ odpowiedzi? Jestes żałosny! Przestań wkładac do moich odpowiedzi swoje fantazje, ok? > Jakiś facet w kaftanie fantazjuje, że magistraccy są liczytirami. no to pofantazjowałeś i nazmyślałeś , a teraz zauważ rzeczywistość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Rozszyfrujcie skrót pr51 IP: *.antsatgor.pl 06.04.08, 22:29 Co to znaczy po co frankiewicz miałby taki nick wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _honor_pr51 pr 51 - Public relations IP: 89.248.166.* 06.04.08, 22:53 Gość portalu: SG-Gliwice napisał(a): > Rozszyfrujcie skrót pr51 > Co to znaczy Public relations - agent specjany do komunikacji _sukcesów_ frankiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: pr 51 - Public relations 14.04.08, 23:48 > Public relations - agent specjany do komunikacji _sukcesów_ frankiewicza... To niby jaki sukces zakomunikowałem? Wypięcie się na bereklonów? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Rozszyfrujcie skrót SG-Gliwice 07.04.08, 09:38 > Co to znaczy po co frankiewicz miałby taki nick wybierać Rejestracja samochodu? Lubisz, jak ktoś Cię ujeżdża? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 notoryczny człowiek bez własnego honoru 07.04.08, 09:36 Człowiek bez własnego honoru napisał: > Przestań wkładac do moich > odpowiedzi swoje fantazje, ok? A niby czemu mam coś zmieniać? Zmienisz Ty, zmienię i ja. Ty nie zmieniasz, ja też. ok? > > Jakiś facet w kaftanie fantazjuje, że magistraccy są liczytirami. > > no to pofantazjowałeś i nazmyślałeś , a teraz zauważ rzeczywistość! Ta fantazja, że magistraccy są liczytirami to nie moje autorstwo. To ja zauważyłem, że rzeczywistość jest inna. I kto tu jest bez honoru? Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Frankiewicz na youtube IP: *.humanistische-union.de 06.04.08, 07:47 youtube.com/watch?v=J4Suls8bsiI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centra Re: Frankiewicz na youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 11:16 Skoro mialo byc o Frakiewiczu, rozumiem, ze to on prowadzil to auto lamiac swoim zwyczajem wszystkie przepisy ruchu drogowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawiaZ Re: Frankiewicz na youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 11:45 Gość portalu: centra napisał(a): > Skoro mialo byc o Frakiewiczu, rozumiem, ze to on prowadzil to auto lamiac swoi > m > zwyczajem wszystkie przepisy ruchu drogowego. Tego nie wiem (kolor auta czerwony), zaś z wiedzy która krąży po Gliwicach pocztą pantoflową- ktoś dysponuje nawet rzekomo nagraniem video, franio spiesząc się z rańca do magistratu, robi zakazane skręty w lewo w ulicę Zwycięstwa. No ale jak wiadomo, 1000 zaewidencjonowanych przekroczen drogowych, zostało zmiecionych pod dywan, to być może (wg mnie 100%) są tam też te quaziwładzogenne. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 centra fantazjuje 06.04.08, 18:29 > Skoro mialo byc o Frakiewiczu, rozumiem, ze to on prowadzil to auto lamiac swoim > zwyczajem wszystkie przepisy ruchu drogowego. To ma taki zwyczaj? Skąd o tym wiesz? Odwoził Cię z jakiś ksiutów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _honor_pr51 pr51 zazdosny o" ksiuty' z frankiewiczem! IP: 89.248.166.* 06.04.08, 19:57 pr51 napisał: > To ma taki zwyczaj? Skąd o tym wiesz? Odwoził Cię z jakiś ksiutów? Nie mam _żadnych_złudzeń, że "misio/a pr51" jest zazdrosny o ksiuty z frankiewiczem . Tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 ksiuty człowieka bez własnego honoru 07.04.08, 09:40 > Nie mam _żadnych_złudzeń, że "misio/a pr51" jest zazdrosny o ksiuty z > frankiewiczem . Tfuj! Własne doświadczenia Ci podpowiadają? Fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _honor_pr51 pr51 zazdrosny kochaś IP: 89.248.166.* 07.04.08, 10:23 pr51 napisał: > > Nie mam _żadnych_złudzeń, że "misio/a pr51" jest zazdrosny o > ksiuty z > > frankiewiczem . Tfuj! > > Własne doświadczenia Ci podpowiadają? Fe! Nie nazywaj moim doswiadczeniem własnych, interpretacji moich słow.ok? czyż to nie twoje słowa zazdrosny kochasiu ? - > To ma taki zwyczaj? Skąd o tym wiesz? Odwoził Cię z jakiś ksiutów? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: pr51 zazdrosny kochaś 07.04.08, 23:48 > Nie nazywaj moim doswiadczeniem własnych Jaja sobie robisz? Sam zadecydowałeś, że tak należy podpinając się pod mojego nicka. Jak nie dorosłeś do własnego pomysłu, to miej honor (własny, a nie mój) się wycofać. > czyż to nie twoje słowa zazdrosny kochasiu ? - > To ma taki zwyczaj? Skąd o tym > wiesz? Odwoził Cię z jakiś ksiutów? Małpowanie dobrze Ci idzie człowieku bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centra Re: Frankiewicz na youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 11:17 pl.youtube.com/watch?v=fpY9o0jV3DI pl.youtube.com/watch?v=BYEy1n2zhXw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opserfer Re: Frankiewicz na youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 11:35 Gość portalu: centra napisał(a): pl.youtube.com/watch?v=BYEy1n2zhXw Gliwice centrum. 5.10.2007, godz. 12.00. Film sporządzono dokładnie w piątym dniu: www.berezowski.neostrada.pl/otrzymane/wojewoda1.jpg kiedy to w centrum Gliwic wg wojewody, nie miało być już tirów w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Re: Frankiewicz na youtube IP: *.antsatgor.pl 06.04.08, 13:18 pl.youtube.com/watch?v=vvrUwZRo3rM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: Frankiewicz na youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 16:57 Alez to judasz i faryzeusz. Ze tez grom z jasnego nieba w neigo nie trzasnal, gdy wypowiadal te swoje zaklamane "zyczenia". Juz ludzie na Czerskiego, w centrum, na Kopernika, na Sowinskiego, w Zernikach, wyrzucani ze swych domow na bruk dobrze wiedza na czym polegaja jego "zyczenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Re: Frankiewicz na youtube IP: *.antsatgor.pl 06.04.08, 17:53 jeszcze dwa filmiki pl.youtube.com/watch?v=ahUesxF6Yrw pl.youtube.com/watch?v=mhhwIsVaerI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Luja, ani niczego- nie życz- co tobie nie miło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 20:47 Posłuchajcie raz jeszcze tych życzeń, u mnie wyraźnie słychać radosnego i owszem, ale - luja. Radosnego luja nam życzyć nie trzeba, my go już mamy i to od dosyć dawna. Problem raczej w tym, że ten luj jest od zbyt dawna, i jest nazbyt radosny. No i że nam z tego powodu, wcale nie do śmichu. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 SG-Gliwice w lustrze 06.04.08, 18:16 > macie jakieś filmiki do dawać pośmiejemy sie wszystcy Nie umiesz się śmiać z siebie bez filmików? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _honor_pr51 bełkot pr51 IP: 89.248.166.* 06.04.08, 20:17 pr51 napisał: > > macie jakieś filmiki do dawać pośmiejemy sie wszystcy > > Nie umiesz się śmiać z siebie bez filmików? tobie bełkocie coś umknęło czy masz problemy z kumancją? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 bełkot człowieka bez honoru 07.04.08, 09:43 > tobie bełkocie coś umknęło czy masz problemy z kumancją? Pisanie czegoś takiego, to efekt totalnego braku własnego honoru przez piszącego powyższy tekst. Mam nadzieję, że kuma, co to jest brak honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _honor_pr51 pr51 bełkocik bez honoru IP: 89.248.166.* 07.04.08, 10:53 pr51 napisał: > > tobie bełkocie coś umknęło czy masz problemy z kumancją? > > Pisanie czegoś takiego, to efekt totalnego braku własnego honoru > przez piszącego powyższy tekst. faktem jest ,że skutki twoich postów cię przerastają ;-) > Mam nadzieję, że kuma, co to jest > brak honoru. skorzystaj ze swego oglądu spraw i pokaz swój honor... Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: pr51 bełkocik bez honoru 07.04.08, 23:52 > faktem jest ,że skutki twoich postów cię przerastają ;-) Faktem jest, że nie dorosłeś do pisania na Forum. > skorzystaj ze swego oglądu spraw i pokaz swój honor... Jak nie umiesz zaanektować skotecznie mojego honoru, to miej honor zająć się własnym. Jakoś nie kumasz tego tematu, który wyraźnie Cię przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pszczynskiej Gdzie ty pracujesz, że o tej porze na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 21:55 pisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Gdzie ty pracujesz, że o tej porze na forum 07.04.08, 23:53 > pisujesz? Jak zgadniesz, to Ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Zygmunt przestań bredzić IP: *.antsatgor.pl 07.04.08, 15:35 każdy wie że to ty panie pr51 lepiej zrób coś dla miasta byle szybko bo wybory za 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
majka220 Re: Zygmunt przestań bredzić 07.04.08, 20:58 Gość portalu: SG-Gliwice napisał(a): > każdy wie że to ty panie pr51 lepiej zrób coś dla miasta byle szybko bo wybory > za 2 lata Jedyne co ten osobnik jest w stanie zrobic dla miasta to zniknac z niego raz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty lobby transp. Re: Zygmunt przestań bredzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 21:13 majka220 napisała: > > Jedyne co ten osobnik jest w stanie zrobic dla miasta to zniknac z niego raz na > zawsze Przecież on nie jest Gliwiczaninem, kogo Wyście sobie ludzie wybierali z każdym razem?. Piszę Wy, bo ja ani razu. Sprawą zadziwiającą jest to, iż mieszkańcy Żernik też go już nie chcą tak samo jak w PO, i to z tego akurat powodu, że ich oszwabił. Myślę sobie że zawiódł go instynkt samozachowawczy, który posiadają nawet inteligentne zwierzęta szkodniki. Może nie wiecie, ale tchórz czy łasica, nie zagryzie nic w najbliższej odległości swojej kryjówki, aby właśnie nie budzić podejrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Nie róbmy Offtopicu IP: *.antsatgor.pl 07.04.08, 21:40 To jest Temat o Filmach z frankiewiczem i gliwicach a nie o tirach i o nim samym. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 osobnik majka220 08.04.08, 00:00 > Jedyne co ten osobnik jest w stanie zrobic dla miasta to zniknac z niego raz na zawsze Czego majce z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Zygmunt przestań bredzić 07.04.08, 23:59 > każdy wie że to ty panie pr51 lepiej zrób coś dla miasta byle szybko bo wybory > za 2 lata Mam swoją pracę i czasem mi sięzdarza zrobić "coś" dla miasta, a do wyborów nigdy się nie rwałem i niech tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.pieczyrak Re: Zygmunt przestań bredzić 08.04.08, 23:14 pr51 a gdzie pracujesz, że zdarza ci się "zrobić "coś" dla miasta"? Kiedy to robisz jak stale pisujesz tutaj swoje "złote myśli"? Może jednak ujawnisz nam swoje imię i nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Zygmunt przestań bredzić 09.04.08, 00:45 > pr51 a gdzie pracujesz, że zdarza ci się "zrobić "coś" dla miasta"? Musisz wiedzieć? Szukasz sposobu, żeby mi dopiec? > Kiedy to robisz jak stale pisujesz tutaj swoje "złote myśli"? Niektórzy twierdzą, że doba ma 24 godziny. Widocznie masz do tego jakieś wątpliwości? > Może > jednak ujawnisz nam swoje imię i nazwisko? A w jakim to zbożnym celu? Dalej szukasz sposobu, żeby mi dopiec? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Frankiewicz na youtube 07.04.08, 23:57 > gliwiczanie maja swiadomosc z kim maja do > czynienia Masz na myśli jedynie słusznych samozwańczych "prawdziwych" gliwiczan? Smiem twierdzić, że w ogóle nie mają pojęcia, z kim mają do czynienia, tak samo, jak nie mają pojęcia, o czym piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Pr51 każdego obraża IP: *.antsatgor.pl 08.04.08, 17:13 jak tak dalej będziesz frankiewicz ludzi obrażał to w następnych wyborach nie przekroczysz progu wyborczego i na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Spis Filmów Z Frankiewiczem IP: *.antsatgor.pl 08.04.08, 17:18 youtube.com/watch?v=J4Suls8bsiI pl.youtube.com/watch?v=fpY9o0jV3DI pl.youtube.com/watch?v=BYEy1n2zhXw pl.youtube.com/watch?v=vvrUwZRo3rM pl.youtube.com/watch?v=ahUesxF6Yrw pl.youtube.com/watch?v=mhhwIsVaerI video.google.pl/videoplay?docid=8773179992610604557&q=frankiewicz&total=13&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henius Re: Spis Filmów Z Frankiewiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 17:21 Koniecznie nalezy wprowadzic przepis badan psychiatrycznych ludzi, ktorzy chca sie dostac do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 henius proponuje szlaban 09.04.08, 00:52 > Koniecznie nalezy wprowadzic przepis badan psychiatrycznych ludzi, ktorzy chca > sie dostac do wladzy Cztli szlaban dla przeciwników politycznych. Tylko która opcja ma mieć pierwszy ruch? Zazwyczaj ta, co aktualnie tą władzę pełni. W ten sposób nigdy byś się do tej władzy nie dorwał. O to Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 SG-Gliwice ma migawy 09.04.08, 00:48 > jak tak dalej będziesz frankiewicz ludzi obrażał to w następnych wyborach nie p > rzekroczysz progu wyborczego i na szczęście. Jeżeli uważasz, że mam coś wspólnego z "frankiewiczem", to najwyraźniej masz migawy. Musiałeś sporo wypić, żeby spłodzić taką głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Re: SG-Gliwice ma migawy IP: *.antsatgor.pl 09.04.08, 19:03 to kim ty jesteś panie pr51 napewno z UM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice zabójcze tiry filmik IP: *.antsatgor.pl 14.04.08, 22:25 pl.youtube.com/watch?v=PcgIjB5AXtM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiry_kce TIRy na wyszyńskiego IP: *.antsatgor.pl 22.05.08, 22:18 pl.youtube.com/watch?v=4Pe4FcOtOoI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 5 tirow w 2 minuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 00:19 Widac na tym filmie co najmniej 5 tirow w czasie niespelna 2 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej from kopernik Re: 5 tirow w 2 minuty IP: *.kopnet.pl 23.05.08, 01:36 > Widac na tym filmie co najmniej 5 tirow w czasie niespelna 2 minut. Zapewne były to starannie wybrane 2 minuty. Równie dobrze można by było wstawić 2 minuty, w czasie których ruch odbywa się ul. Zwycięstwa, wtedy ul. Wyszyńskiego nie przejechałby ani jeden tir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG-Gliwice Zobaczcie to IP: *.antsatgor.pl 23.05.08, 20:06 pl.youtube.com/watch?v=JMqrPFrURqo&feature=related# Odpowiedz Link Zgłoś