quilheure 22.05.08, 22:36 MB prowadzi zajęcia ze studentami i zadaje pytanie: - Kto mi powie kto wprowadził po raz pierwszy pojęcie "fraktala" ? Zgłasza się student: - Na 99% to Benoît B.Mandelbrot ale jak pana znam to pewnie Frankiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Kawał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:48 Jest to "kawal" na poziomie grilujacego pijanego ZF i jemu podobnych kompanow. "Kawal" na dodatek glupi, bo Frankiewicz niczego by wprowadzil, oprocz tirow do zabytkowego centrum Gliwic, oczywiscie. A o fraktalach z cala pewnoscia nie slyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawał ? 22.05.08, 22:55 eee, no dlaczego? wic i tyle. słaby bo słaby, ale się chłopak starał zrewanżować za Zygmunta, bo niektórzy zwyczajnie nie mają dystansu ani do siebie ani do swoich idoli i żart o nich koniecznie muszą się starać zdyskontować własnym o idolach innych. taka wojenna taktyka. a masz łopatką, a ty grabkami. to ja ci babę zdepczę... ojciec rodzinie, ja pierd... :D Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Kawał ? 22.05.08, 23:39 sss9 napisał: > eee, no dlaczego? wic i tyle. słaby bo słaby, ale się chłopak starał zrewanżowa > ć > za Zygmunta, bo niektórzy zwyczajnie nie mają dystansu ani do siebie ani do > swoich idoli i żart o nich koniecznie muszą się starać zdyskontować własnym o > idolach innych. taka wojenna taktyka. a masz łopatką, a ty grabkami. to ja ci > babę zdepczę... > ojciec rodzinie, ja pierd... :D Ja nie mam dystansu do siebie ? Popatrz na większość twoich i postów na forum i innych majeczek czy staśków. Macie w sobie tyle luzu co bracie kaczyńscy razem wzięci :P Widać bardzo ubodła cię moja krytyka twoich poczynań fotograficznych i odpisujesz na każdy mój post zaczepnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawał ? 22.05.08, 23:46 quilheure napisał: > Widać bardzo ubodła cię moja krytyka twoich poczynań fotograficznych i > odpisujesz na każdy mój post zaczepnie :DDD żądzą tobą manie. jak już wyda ci się, że powywracałeś wszystkie klocki zapal, zaciągnij się głęboko i zrób sobie wolne od warowania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Kawał ? 23.05.08, 00:10 sss9 napisał: > :DDD żądzą tobą manie. jak już wyda ci się, że powywracałeś wszystkie klocki > zapal, zaciągnij się głęboko i zrób sobie wolne od warowania. :) Mną rządzą manie ? Synku jesteś młody, dostałeś Neostradę na komunie i zamiast grać w gry lub biegać z kumplami po boisku albo pić na klatce jabole latasz po mieście i fotografujesz śmietniki, źle zaparkowane auta, odrapane kamienice i komórki na węgiel. Czy to jest normalne ? Widzę, że teraz dopracowujesz nowa pozą: luźny, bezproblemowy chłopak z dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawał ? 23.05.08, 00:57 :D że cię zacytuję: "PUDŁO". nieznany mi ojcze, czy wszystkich tych wymienionych radości młodzieńczych sam nie zaznałeś i dlatego mając szczęśliwą (kiedy tata z nosem w monitorze?) rodzinę, czas jej przeznaczony kradniesz na obszczekiwanie innych na forum? uważasz to za bardziej normalne od dokumentowania stanu mojego miasta? zapal sobie i nie kiś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Kawał ? 23.05.08, 08:25 sss9 napisał: > :D że cię zacytuję: "PUDŁO". Nie tylko mnie ale i faara i samego siebie. Sam używałeś sformułowania "masturbować się przy tysięcznym pudle"... > nieznany mi ojcze, czy wszystkich tych wymienionych radości młodzieńczych sam > nie zaznałeś i dlatego mając szczęśliwą (kiedy tata z nosem w monitorze?) > rodzinę, czas jej przeznaczony kradniesz na obszczekiwanie innych na forum? Po pierwsze nie jestem niczyim ojcem. Nie wiem czemu tytułujesz mnie per tata. Nie kradnę niczyjego czasu. Ja Cię nie rozliczam z godzin przy forum lub na ulicach Gliwic z aparatem. Może sam powinieneś spędzić je inaczej ? > uważasz to za bardziej normalne od dokumentowania stanu mojego miasta? > zapal sobie i nie kiś. :) Każdy spędza czas tak jak lubi, ja wieczór przez komputerem umilałem sobie wizytami na forum. Chyba nie masz mi tego za złe skoro do pierwszej w nocy sam tu siedziałeś i dzielnie odpisywałeś na moje posty ? Poza tym nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Kawał ? 23.05.08, 11:15 potem zawsze możesz twierdzić, że się nie zaciągałeś. teraz już w pełni zrozumiałem znaczenie znaku zapytania po słowie "kawał". Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Kawał ? 22.05.08, 23:41 Gość portalu: gosc napisał(a): > Jest to "kawal" na poziomie grilujacego pijanego ZF i jemu podobnych kompanow. > "Kawal" na dodatek glupi, bo Frankiewicz niczego by wprowadzil, oprocz tirow do > zabytkowego centrum Gliwic, oczywiscie. A o fraktalach z cala pewnoscia nie sly > szal. A słyszałeś może kawał o katechetce i wiewiórce ? Jak nie poszukaj go w internecie (na pewno potrafisz) i przy okazji znajdź sobie w słowniku wyrazów obcych słowo "analogia". Nie potrafię ci to prościej wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semental Re: Kawał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 23:59 > > A słyszałeś może kawał o katechetce i wiewiórce ? Jak nie poszukaj go w > internecie (na pewno potrafisz) i przy okazji znajdź sobie w słowniku wyrazów > obcych słowo "analogia". Nie potrafię ci to prościej wyjaśnić. > No i z takimi debilami ja mam prowadzić jakieś dywagacje? A w życiu ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Kawał ? 23.05.08, 00:04 Gość portalu: semental napisał(a): > No i z takimi debilami ja mam prowadzić jakieś dywagacje? > A w życiu ! ! ! No to porozmawiaj sobie z MB czy Dziennikarzem Roku. Pewnie będziecie mieli wiele wspólnych tematów do rozmowy. Np Tiry... Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 gosc grilujacy i pijany ocenia kawał 23.05.08, 13:49 > Jest to "kawal" na poziomie grilujacego pijanego ZF > "Kawal" na dodatek glupi Dodatek do czego, do Twojego grilujacego pijanego pustego czerepu? Taki dodatek, to skarb, bo moze oderwać Cię od dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kawał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:50 Ty chyba oprocz centrum logistyki niczego wiecej nie widziales, a na pewno nie politechnike. W takiej formie to sie lekcje prowadzi w szkole podstawowej, a nie zajecia ze studentami, glupku. Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Kawał ? 22.05.08, 23:37 Gość portalu: student napisał(a): > Ty chyba oprocz centrum logistyki niczego wiecej nie widziales, a na pewno nie > politechnike. W takiej formie to sie lekcje prowadzi w szkole podstawowej, a ni > e > zajecia ze studentami, glupku. Widzisz misu malinowy na wzór sss9 dostosowałem stary kawał o katechetce i wiewiórce na potrzeby forum. Ty się już przyczepiłeś do niuansu i aż się spociłeś ze wzburzenia. Mylnie podpisujesz sie jako "student" bo jeśli nie rozumiesz takiej prostej analogi tak w tych 2 kawałach to studiować mogłeś co najwyżej kopanie rowów. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 głupek student komentuje 23.05.08, 13:50 W takiej formie to sie lekcje prowadzi w szkole podstawowej, a nie > zajecia ze studentami, glupku. Widocznie znasz głupku zajecia tylko z podręcznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Kawał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:57 O ZF moga byc zajecia ze studentami, ale nie na politechnice, tylko na wydziale psychiatrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 zyta się rozmarzyła 23.05.08, 13:53 > O ZF moga byc zajecia ze studentami, ale nie na politechnice, tylko na wydziale > psychiatrycznym. I zapewne pan doktor wie coś o fragtalach. To jest dopiero psychiatryk! Pan doktor pierwszym i jedynym pacjentem, a zyta jedynym pomocnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba gieniuś matematyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 14:59 pr51 napisał: > ... > I zapewne pan doktor wie coś o fragtalach... Zapewne nie wie ;) Może wyjaśnisz Urbanie-bis co zacz to ? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kuba abnegat matematyczny i niedogooglany 23.05.08, 18:26 www.sjp.pl/fraktal Odpowiedz Link Zgłoś