Gość: Paweł IP: *.gl.digi.pl 30.07.08, 08:24 Wiecie może czy inwestycja się udała? Znalazło się kilkudziesięciu frajerów do zasiedlenia tych 'apartamentów'? Największe mieszkanie ma 61mkw :D. Cena prawie 6tys/metr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opserfer Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wymazało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 08:42 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Wiecie może czy inwestycja się udała? Udało się skutecznie zastraszyć referendystów forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=82298130 Dzisiaj będę wracał Zwycięstwa z pracy i... Autor: Gość: Paweł IP: *.gl.digi.pl 18.07.08, 10:31 ..jak jakaś referendalna prukwa kolejny raz mnie zaczepi to jej napluję w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 78.110.173.* 30.07.08, 15:15 mieszkania dostały frankomatoły od Młodych Demokrtaów, te które klikają na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont dokładnie tak 30.07.08, 15:20 Tak was wystraszyliśmy, że narobiliście w gacie, a mityczni "my" dostaliśmy wszystkie mieszkania w tym mieście i żyliśmy długo i szczęśliwie zaśmiewając się pod niebo, podczas licznych uczt z dzikami, z tego twojego błaznowania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: dokładnie tak IP: 85.17.19.* 30.07.08, 15:41 kogo taki obszczymur może wystraszyć? chyba siebie jak przed lustrem stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: dokładnie tak 30.07.08, 15:42 widać wystraszył na śmierć. Ta bidusia już do prokuratury z tym postem lazła, tylko tiry jej drogę zajechały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: dokładnie tak IP: 85.17.19.* 30.07.08, 15:46 na tych tirach przewiozą się twoi chlebodawcy, ale taki frankomatoł jak ty jeszcze tego nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: dokładnie tak 30.07.08, 15:50 Moi chlebodawcy są na szczęście zupełnie gdzie indziej. A na tych tirach nie bój, nie bój - nikt się nie przejedzie. Coś ci prokurratura nie dała ostatnio odpowiedzi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek dzejms.frankomatoł IP: 85.17.19.* 30.07.08, 15:52 prokuratura zajmuje się twoim preziem i jego kliką, do mnie nic nie mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont klimekc ciemniutki 30.07.08, 15:54 do mnie też nie. Ale coś się słabo zajmują hahahaha. A jak tam podpisy pod referendum? Dalej tak cieniutko? Ile komisarz naliczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:47 przypomnę ci tylko ze te mieszkania sie kupuje a nie dostaje.Teraz to nawet w morde nie dostaniesz za darmo.Ty jako dziecko komuny chciałbys wszystko dostać.Zgłos sie do swoich rodziców,moze cos dostaniesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 84.243.222.* 30.07.08, 21:06 kupują ludzie uczciwi, a frankomatoły z MD dostają np. w tbs-ach nie muszą wpłacać kaucji. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 30.07.08, 21:32 i masz oczywiście maszna wszystko dowody i już są w prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 85.17.19.* 31.07.08, 08:44 są już plus zeznania Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 09:17 Super - czekamy na nieziemskie wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 85.17.19.* 31.07.08, 09:28 spoko, doczekasz się i bedziesz miał komu nosić paczki do pierdla :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 09:44 tylko nie popuść z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 85.17.19.* 31.07.08, 10:01 to nie ja tam będę siedział, tylko twoi, więc bez obaw frankomatole. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 10:03 no właśnie obaw nie mam - wiele oszołomów tutaj gadało to co ty, ale wszyscy się mylili. Popuściłeś już z wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 85.17.19.* 31.07.08, 10:06 na tym forum oszołomami są frankomatoły takie jak ty wilczur,paweł, pr51 - same świry jednokomórkowe Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 10:16 na tym forum oszołomem jesteś ty. i ty z innym nickiem, i ty z jeszcze innym - jednak jesteś jedną osobą z problemami psychicznymi i frankomanią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 11:15 dzejms.bont napisał: > na tym forum oszołomem jestem ja. i ja z innym nickiem, i ja z > jeszcze innym - jestem tu jedyną osobą z problemami psychicznymi Ładnie to o sobie ująłeś, koliberkowy wazeliniarzu:-) Na dodatek jesteś osłem do kwadratu, bo masz pełny etat na oślej ławce:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 11:38 Gość portalu: kibic napisał(a): > na tym forum oszołomem jestem ja. i ja z innym nickiem, i ja z > jeszcze innym i ja jako kibic - jestem tu jedną z paru osób z problemami psychicznymi > Ładnie to o sobie ująłem, koliberkowy wazeliniarz ze mnie :)) > Na dodatek jestem osłem do kwadratu, bo mam pełny etat na oślej ławce:-))) I piszę z niemiec. No właśnie tak czytam, co o sobie piszesz i cóż... no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 12:28 Nastaw ośle uszka, wazeliniarzu: Totalnie sie zaświrowałeś obłąkany koliberku w tym twoim propagandowym bełkocie:-))) Nareszcie z pomocą mamusi cuś tam doczytałeś, ale móżdżek u koliberka taki malutki, ze pozostało mu wierzganie nóżkami:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 13:27 Gość portalu: kibic napisał(a): > Mam ośle uszka, i używam wazeliny: W ogóle mnie to nie interesuje. Nie musisz tak się obnażać cieniasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 20:32 dzejms.bont napisał: > W ogóle mnie to nie interesuje. Nie musisz tak się obnażać > cieniasku. Co mówisz? Zaplułeś się strasznie i nic nie wyszło. Osiołku koliberkowy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Apartamenty Novum IP: *.gl.digi.pl 31.07.08, 10:02 Sfrustrowane przegrane życiowo oszołomy proszone są o nie wpisywanie się w tym temacie. Macie swoje o kamerkach, TIRach itp. bzdetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Apartamenty Novum IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 11:19 Pawełku napisz cuś o 'babach', to twoje sfrustrowane oszołomy sie znowu troszkę wyszumią:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Apartamenty Novum 31.07.08, 11:39 Tak Paweł - napisz - zobaczysz jak kibucina popuszcza z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Apartamenty Novum IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 12:35 dzejms.bont napisał: > Tak Paweł - napisz - zobaczysz jak Już nie musisz bo osiołek koliberkowy popuścił sobie za mocno:-) Tak, ze smrodu po nim tu wystarczy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms.bont Re: Apartamenty Novum 31.07.08, 13:46 Co mówisz? Zaplułeś się strasznie i nic nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter Jeszcze nie wzywano ci na przesłuchanie Paulek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:07 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Sfrustrowane przegrane życiowo oszołomy proszone są o nie wpisywanie > się w tym temacie. Macie swoje o kamerkach, TIRach itp. bzdetach. Nie uda ci się uciec od odpowiedzialności za zastraszanie!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=82298130 Dzisiaj będę wracał Zwycięstwa z pracy i... Autor: Gość: Paweł IP: *.gl.digi.pl 18.07.08, 10:31 ..jak jakaś referendalna prukwa kolejny raz mnie zaczepi to jej napluję w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś