Dodaj do ulubionych

Apartamenty Novum

IP: *.gl.digi.pl 30.07.08, 08:24
Wiecie może czy inwestycja się udała? Znalazło się kilkudziesięciu
frajerów do zasiedlenia tych 'apartamentów'? Największe mieszkanie
ma 61mkw :D. Cena prawie 6tys/metr.
Obserwuj wątek
    • Gość: opserfer Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wymazało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 08:42
      Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Wiecie może czy inwestycja się udała?

Udało się skutecznie zastraszyć referendystów
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=82298130
      Dzisiaj będę wracał Zwycięstwa z pracy i...
      Autor: Gość: Paweł IP: *.gl.digi.pl 18.07.08, 10:31

..jak jakaś referendalna prukwa kolejny raz mnie zaczepi to jej
      napluję w mordę.

• Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 78.110.173.* 30.07.08, 15:15
        mieszkania dostały frankomatoły od Młodych Demokrtaów, te które klikają na tym
        forum.
        • dzejms.bont dokładnie tak 30.07.08, 15:20
          Tak was wystraszyliśmy, że narobiliście w gacie, a mityczni "my"
          dostaliśmy wszystkie mieszkania w tym mieście i żyliśmy długo i
          szczęśliwie zaśmiewając się pod niebo, podczas licznych uczt z
          dzikami, z tego twojego błaznowania na forum.
          • Gość: klimek Re: dokładnie tak IP: 85.17.19.* 30.07.08, 15:41
            kogo taki obszczymur może wystraszyć? chyba siebie jak przed lustrem stanie.
            • dzejms.bont Re: dokładnie tak 30.07.08, 15:42
              widać wystraszył na śmierć. Ta bidusia już do prokuratury z tym
              postem lazła, tylko tiry jej drogę zajechały.
              • Gość: klimek Re: dokładnie tak IP: 85.17.19.* 30.07.08, 15:46
                na tych tirach przewiozą się twoi chlebodawcy, ale taki frankomatoł jak ty
                jeszcze tego nie wie
                • dzejms.bont Re: dokładnie tak 30.07.08, 15:50
                  Moi chlebodawcy są na szczęście zupełnie gdzie indziej. A na tych
                  tirach nie bój, nie bój - nikt się nie przejedzie. Coś ci
                  prokurratura nie dała ostatnio odpowiedzi, co?
                  • Gość: klimek dzejms.frankomatoł IP: 85.17.19.* 30.07.08, 15:52
                    prokuratura zajmuje się twoim preziem i jego kliką, do mnie nic nie mają :)
                    • dzejms.bont klimekc ciemniutki 30.07.08, 15:54
                      do mnie też nie. Ale coś się słabo zajmują hahahaha. A jak tam
                      podpisy pod referendum? Dalej tak cieniutko? Ile komisarz naliczył?
        • Gość: gosia Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:47
          przypomnę ci tylko ze te mieszkania sie kupuje a nie dostaje.Teraz
          to nawet w morde nie dostaniesz za darmo.Ty jako dziecko komuny
          chciałbys wszystko dostać.Zgłos sie do swoich rodziców,moze cos
          dostaniesz.....
          • Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 84.243.222.* 30.07.08, 21:06
            kupują ludzie uczciwi, a frankomatoły z MD dostają np. w tbs-ach nie muszą
            wpłacać kaucji.
            • dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 30.07.08, 21:32
              i masz oczywiście maszna wszystko dowody i już są w
              prokuraturze.
              • Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 85.17.19.* 31.07.08, 08:44
                są już plus zeznania
                • dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 09:17
                  Super - czekamy na nieziemskie wyniki.
                  • Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 85.17.19.* 31.07.08, 09:28
                    spoko, doczekasz się i bedziesz miał komu nosić paczki do pierdla :)
                    • dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 09:44
                      tylko nie popuść z wrażenia.
                      • Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 85.17.19.* 31.07.08, 10:01
                        to nie ja tam będę siedział, tylko twoi, więc bez obaw frankomatole.
                        • dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 10:03
                          no właśnie obaw nie mam - wiele oszołomów tutaj gadało to co ty,
                          ale wszyscy się mylili. Popuściłeś już z wrażenia?
                          • Gość: klimek Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: 85.17.19.* 31.07.08, 10:06
                            na tym forum oszołomami są frankomatoły takie jak ty wilczur,paweł, pr51 - same
                            świry jednokomórkowe
                            • dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 10:16
                              na tym forum oszołomem jesteś ty. i ty z innym nickiem, i ty z
                              jeszcze innym - jednak jesteś jedną osobą z problemami psychicznymi
                              i frankomanią.
                              • Gość: kibic Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 11:15
                                dzejms.bont napisał:

> na tym forum oszołomem jestem ja. i ja z innym nickiem, i ja z
                                > jeszcze innym - jestem tu jedyną osobą z problemami psychicznymi

Ładnie to o sobie ująłeś, koliberkowy wazeliniarzu:-)
                                Na dodatek jesteś osłem do kwadratu, bo masz pełny etat na oślej ławce:-)))
                                • dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 11:38
                                  Gość portalu: kibic napisał(a):

> na tym forum oszołomem jestem ja. i ja z innym nickiem, i ja z
                                  > jeszcze innym i ja jako kibic - jestem tu jedną z paru osób z
                                  problemami psychicznymi

> Ładnie to o sobie ująłem, koliberkowy wazeliniarz ze mnie :))
                                  > Na dodatek jestem osłem do kwadratu, bo mam pełny etat na oślej
                                  ławce:-))) I piszę z niemiec.

No właśnie tak czytam, co o sobie piszesz i cóż... no comment.
                                  • Gość: kibic Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 12:28
                                    Nastaw ośle uszka, wazeliniarzu:

Totalnie sie zaświrowałeś obłąkany koliberku w tym twoim propagandowym bełkocie:-)))
                                    Nareszcie z pomocą mamusi cuś tam doczytałeś, ale móżdżek u koliberka taki
                                    malutki, ze pozostało mu wierzganie nóżkami:-(((
                                    • dzejms.bont Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym 31.07.08, 13:27
                                      Gość portalu: kibic napisał(a):

> Mam ośle uszka, i używam wazeliny:

W ogóle mnie to nie interesuje. Nie musisz tak się obnażać
                                      cieniasku.
                                      • Gość: kibic Re: Referendalne prukwy jeszcze pamiętasz czy wym IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 20:32
                                        dzejms.bont napisał:

> W ogóle mnie to nie interesuje. Nie musisz tak się obnażać
                                        > cieniasku.

Co mówisz? Zaplułeś się strasznie i nic nie wyszło. Osiołku koliberkowy:-(
    • Gość: Paweł Re: Apartamenty Novum IP: *.gl.digi.pl 31.07.08, 10:02
      Sfrustrowane przegrane życiowo oszołomy proszone są o nie wpisywanie
      się w tym temacie. Macie swoje o kamerkach, TIRach itp. bzdetach.
      • Gość: kibic Re: Apartamenty Novum IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 11:19

Pawełku napisz cuś o 'babach', to twoje sfrustrowane oszołomy sie znowu troszkę
        wyszumią:-)
        • dzejms.bont Re: Apartamenty Novum 31.07.08, 11:39
          Tak Paweł - napisz - zobaczysz jak kibucina popuszcza z wrażenia.
          • Gość: kibic Re: Apartamenty Novum IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.08, 12:35
            dzejms.bont napisał:

> Tak Paweł - napisz - zobaczysz jak

Już nie musisz bo osiołek koliberkowy popuścił sobie za mocno:-)
            Tak, ze smrodu po nim tu wystarczy:-(
            • dzejms.bont Re: Apartamenty Novum 31.07.08, 13:46
              Co mówisz? Zaplułeś się strasznie i nic nie wyszło.
      • Gość: Pyjter Jeszcze nie wzywano ci na przesłuchanie Paulek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:07
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Sfrustrowane przegrane życiowo oszołomy proszone są o nie wpisywanie
        > się w tym temacie. Macie swoje o kamerkach, TIRach itp. bzdetach.

Nie uda ci się uciec od odpowiedzialności za zastraszanie!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=82298130
        Dzisiaj będę wracał Zwycięstwa z pracy i...
        Autor: Gość: Paweł IP: *.gl.digi.pl 18.07.08, 10:31

..jak jakaś referendalna prukwa kolejny raz mnie zaczepi to jej
        napluję w mordę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka