Dodaj do ulubionych

STOP piratom drogowym z pizzerii Bombola

IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 16:23
Mieszkam na Zatorzu.Nie wiem czy w innych dzielnicacch Gliwc też widać ,że
kierowcy rozwożący pizze z pizzerii Bombola to PIRACI DROGOWI.Dla tych panów
(nie wiem czy ich można "panami" w ogóle tak nazwać)nie istnieją przepisy
drogowe.Wymuszanie pierszeństwa ,przejazd na "czerwonym" skrzyżowania czy nie
respektowanie pieszego na pasach to dzień poprzedni. No i chamstwo na zwracaną
im uwagę to też nie pierwszyzna.Tylko jak temu zaradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gliwiczanin Re: STOP piratom drogowym z pizzerii Bombola IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 16:24
      przepraszam za błąd>>>>>>>POWSZEDNI
    • Gość: st5oper Re: STOP piratom drogowym z pizzerii Bombola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:44
      Wymuszanie pierszeństwa ,przejazd na "czerwonym" skrzyżowania czy nie
      > respektowanie pieszego na pasach to dzień poprzedni. No i chamstwo na zwracaną
      > im uwagę to też nie pierwszyzna.Tylko jak temu zaradzić?

Skoro znak B-18 na moście Orlickiego jest Non Stop Łamany, a w dodatku wszyscy
      niemal o tym piszą- i nic, to czarno widzę, aby Policja zechciała się tym
      zauważonym przez Ciebie problemem zająć.

• Gość: adam1 Re: STOP piratom drogowym z pizzerii Bombola IP: 213.227.74.* 20.08.08, 18:30
        > Skoro znak B-18 na moście Orlickiego jest Non Stop Łamany, a w
        dodatku wszyscy
        > niemal o tym piszą- i nic, to czarno widzę, aby Policja zechciała
        się tym
        > zauważonym przez Ciebie problemem zająć.

Skoro mieszkańcy śrudmiesicia(pisownia zainspirowana przez profesora)
        ignorują "zakaz postoju", to co dopiero na prowincji wymagać
        znajomości przepisów Kodeksu Drogowego.
        • Gość: junost A u was biją murzynow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 19:07
          > Skoro mieszkańcy śrudmiesicia(pisownia zainspirowana przez profesora)
          > ignorują "zakaz postoju", to co dopiero na prowincji wymagać
          > znajomości przepisów Kodeksu Drogowego.

Zakaz postoju posiadający tabliczkę (z jakimś wyjątkiem), nie jest znakiem bezwzględnego stosowania, mimo że do takich jest zaliczany.
          Namawiam cię abyś powiedział kiedyś policjantowi, a wy też przekraczacie przepisy, prawdopodobnie odpuści ci karę.
    • Gość: Ada STOP piratom drogowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 19:02
      Chyba jedynym rozwiązaniem jest kamera i kosztowna fotka.
      Z moich obserwacji wynika, że problem ten nie dotyczy tylko kierowców Bomboli.
      Ostatnio przechodziłam na zielonym i w połowie pasów przejechałby mnie samochód
      jadący od strony dworca PKS. Ledwo ochłonęłam, zrobiłam dwa kroki,a już musiałam
      przepuścić kolejne auto, które jechało ze Zwycięstwa. Prawdopodobnie na zieloną
      strzałkę. Na przejściu było kilka osób. Wszystkie przeżyły.
      • Gość: kibic Re: STOP piratom drogowym IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.08, 21:00
        Ada napisał(a)

> Ostatnio przechodziłam na zielonym i w połowie pasów przejechałby mnie samochód
        > jadący od strony dworca PKS. Ledwo ochłonęłam, zrobiłam dwa kroki,a już musiała
        > m
        > przepuścić kolejne auto, które jechało ze Zwycięstwa. Prawdopodobnie na zieloną
        > strzałkę. Na przejściu było kilka osób. Wszystkie przeżyły.

Wygląda na to, ze ci z *Bomboli* testuja na zlecenie magistratu szybki w miarę bezpieczny dojazd do 'nowego centrum';-)
        Nie trudno sobie wyobrazić co będzie sie działo, jeżeli quilheure,
        oszołomow, pr51 i inne trolle jeszcze tutaj dyżurujące po wybudowaniu tego 'centrum', będą rozdzielać gratis z tacki z przeterminowanymi odpadami w tych hipermarkietach:-)
        Ul.Zwycięstwa, to najkrótszy dojazd z magistratu do 'n.centrum':-)
    • Gość: gosc Pizza musi być ciepła! IP: 195.205.21.* 20.08.08, 21:06
      • Gość: Gliwiczanin Re: Pizza musi być ciepła! IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 21:16
        Zwróćcie obiektywnie uwagę na tych ludzi z Bomboli.Na pewno rzuci wam się ,że
        oni łamią przepisy bardziej niż"szary kierowca".Tak się składa ,że mieszkam
        blisko tej pizzerii i to co widzę woła o pomstę do nieba.Nie chcę krakać ale
        zobaczycie ,że dojdzie do nieszczęścia z udziałem któregoś z nich.....
      • Gość: kibic Twoja też;-) IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.08, 22:12
        gościówa narypała:

Pizza musi być ciepła!IP: 195.205.21.*

Moja odpowiedz j/wt:-(
        • Gość: Gliwiczanin Re: Twoja też;-) IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 19:06
          Ona pewnie odbiera te telefony i działę dostaje za zamówienia i wisi jej czy
          ktoś przez tych piratów zginie czy nie na drodze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka