opserfev 23.09.08, 19:52 Ulica Pszczynska nie jest driga krajowa i wobec tego nie jest tranzytowa! Zamknac ja natychmiast dla tirow. Tam jest zagrozony most o nosnosci zaledwie 30 ton! To zagraza ludziom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hoj Re: Pszczynska nie jest krajowa! Zamknac ja dla t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 21:29 > Ulica Pszczynska nie jest droga krajowa i wobec tego nie jest tranzytowa! > Zamknac ja natychmiast dla tirow. Tam jest zagrozony most o nosnosci zaledwie > 30 ton! To zagraza ludziom! ale jesli stanie sie tak jak powiadasz, "FRANCO"waty nie dostanie odpowiedniej kasiory czyli szmalcu? to na hoja takie poswięcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Ulica Pszczyńska jak cmentarz Lipowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 21:55 wybudowano na cmentarzu za nasze podatki- alejki, ale firma ktora te alejki wykonuje, jeździ po cmentarzu czymś w rodzaju TIRa, który aby skręcić w lewo czy w prawo, "tiruje" krawężniki chodnika cmentarnego, na które nawet nastąpić nie wolno było podczas kładzenia. Sądzę że firma budująca te chodniki na cmentarzu "Lipowym", fałszuje koronne parametry, i poprzez wyeliminowanie transportu- który jest stosowany- na tym korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon0975 Fredek 26.09.08, 22:38 o czym ty piszesz bo nie kaman A Pszczyńska budzi odrazę, ruch tam okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburac Re: Pszczynska nie jest krajowa! Zamknac ja dla t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 21:47 Dlaczego Pszczyńskiej nie zamyka się dla tirow, tylko wręcz odwrotnie- z powodu tirów, dochodzi do precedensu? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Pszczynska nie jest krajowa! Zamknac ja dla t 04.10.08, 23:23 > Dlaczego Pszczyńskiej nie zamyka się dla tirow, tylko wręcz odwrotnie- z powodu > tirów, dochodzi do precedensu? A niby dlaczego twoim zdaniem tworzy sie jakiś precedens? To drogi nie sa dla samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Pszczynska nie jest krajowa! Zamknac ja dla t 04.10.08, 23:21 > Ulica Pszczynska nie jest driga krajowa i wobec tego nie jest tranzytowa Skąd taki idiotyczny wniosek? Co ma tranzyt do drogi krajowej? Droga krajowa to ranga drogi, a tranzyt to funkcja. Kapujesz nierozgarniety opserfevie? > Tam jest zagrozony most o nosnosci zaledwie > 30 ton! To zagraza ludziom! Spadłes z choinki? Muyslisz, ze jest jeszcze ktoś, kto o tym nie wie? A skoro wiesz, że wie, to zanczy się rzniesz głupa i spamujesz. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś