bereklon 11.10.08, 20:55 tak to prawda widziałem go wczoraj jak tam wchodził Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:25 Chcę zdementowac te parszywe plotki na temat Pana Frankiewicza ( jeżeli chodzi o Prezydenta Miasta) Jestem właścicielką clubu INFERNO i nigdy nie widziałam pana Frankiewicza w moim clubie. Zastanawiam się, czy osoba zamieszczajaca takie informacje w ogóle wie, jak wygląda Prezydent Miasta, no chyba że autor miał na myśli innego Frankiewicza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 11:13 > Chcę zdementowac te parszywe plotki Czy twoj lokal jest parszywy? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 to bereklon jest fałszywy 24.10.08, 16:10 > > Chcę zdementowac te parszywe plotki > Czy twoj lokal jest parszywy? Jakbys czytała ze zrozumieniem, to bys nie zadawała głupich pytań i wiedziała, że to bereklon jest fałszywy. A moze wiesz, tylko tradycyjnie rżniesz głupa? Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: to pr51 jest fałszywy 25.10.08, 23:50 przyznaj się że chodzisz razem z frankiewiczem do inferno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 11:15 Skoro tak sie wystraszylas, to dowodzi, ze ten lokal masz tylko dzieki panu Frankiewiczowi? Boisz sie, ze ci go odbierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 15:02 Nie wiem kim jesteś, więc muszę Ci powiedziec , że Frankiewicz nie odbiera clubów! prawdopodobnie nawet nie wie o istnieniu Inferno! ale fakt! będzie mi miło Go gościc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.08, 01:33 Monika napisał(a): > Chcę zdementowac te parszywe plotki na temat Pana Frankiewicza Przyznam Moniko, ze nie rozumiem znaczenia twojego dementi;-) Bylem parę tygodni temu u was i jestem pod wrażeniem. Klub całkiem, całkiem a dziewczynki bombowe (czarnulka, ruda ...) no i tobie nic nie brakuje. Chętnie znowu wpadnę jak będę w Gliwicach. Nie rozumiem, dlaczego prezio nie miałby was odwiedzać. Przecież to tez mężczyzna w kwiecie wieku jeszcze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 15:05 Dziękuję za dobre słowo, kiedy wpadniesz następnym razem, stawiam drinka, proszę podejdż do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: 195.205.21.* 24.10.08, 18:06 Frankiewicz chodzi do PRL-u. Z oczywistych sentymentów! Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: Frankiewicz chodzi do inferno 24.10.08, 23:02 bo do inferno to już za stary Odpowiedz Link Zgłoś
andy_gl Re: Frankiewicz chodzi do inferno 26.10.08, 00:06 Jak każdy prawdziwy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 00:58 Jak kazdy prawdziwy zul Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Frankiewicz chodzi do inferno 26.10.08, 01:14 andy_gl napisał: > Jak każdy prawdziwy facet. ty sobie w ten sposób udowadniasz, że nim jesteś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon inferno to syf 26.10.08, 12:33 i jeszcze widziałem ich reklame toż to totalny burdel taki jak urząd miejski w gliwicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: inferno to syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 14:57 Bereklon, może się umówimy na rozmowę w cztery oczy, Ty masz jakieś problemy w życiu czy jesteś tak zakompleksiony!? coś Ty się tak przyczepił tego Frankiewicza?! podejrzewam, że chcesz zając Jego stanowisko! Wiedż jednak, że dzięki Twojemu forum obroty mi wzrosły i zaineresowanie clubem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: inferno to syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 16:05 Monika,on też chciałby pójśc,ale sie bidulek boi.Moze po Twoim zaproszeniu wstąpi duch "mężczyzny" w bereklona.Życzę wysokich obrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: inferno to syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 15:38 Dziękuję Gosiu, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tk-79 Re: inferno to syf 19.11.08, 12:12 Witam, Czytając dzisiaj te wszystkie wypowiedzi negatywne na temat lokalu "Inferno" oczy przecierałem ze zdumienia co tutaj jest wypisywane! Wypowiedzi takich osob jak "bereklon" i innych dziwnych ludzi z IQ poniżej średniej krajowej powodują "załamywanie rąk". Sami chyba nie do końca wiecie co piszecie i w jak chamski i prostacki sposób to robicie. Skoro twierdzicie , że "Inferno " to syf, burdel itd . to po co "rzekomo" tam byliście - no po co? Po drugie po wypowiedziach widać jakimi osobami jesteście - nadajecie sie tylko do wyjścia na Rynek i posiedzeniem na ławeczce pod Neptunem z piwem w ręce kupionym w najtańszym sklepie. Ja osobiście twierdzę, że taki lokal jak "Inferno" był potrzebny w Gliwicach już dawno, poporstu jeżeli masz ochotę i stać Cię na to to idziesz do takiego lokalu posiedzieć i pooglądać super tańczace Kobiety nie martwiąc się przy tym że ktoś pijany zaraz coś na Ciebie wyleje itd. GRATULUJĘ jeszcze raz lokalu i życzę jak najwięcej "normalnych" klientów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: inferno to syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:50 > Ja osobiście twierdzę, że taki lokal jak "Inferno" był potrzebny w > Gliwicach już dawno, poporstu jeżeli masz ochotę i stać Cię na to to > idziesz do takiego lokalu posiedzieć i pooglądać super tańczace > Kobiety nie martwiąc się przy tym że ktoś pijany zaraz coś na Ciebie > wyleje itd. To swiadczy, ze jestes prymitywny. Oczywiscie, ze wole posiedziec w ogrodku na Rynku i porozmawiac ze znajomymi, niz ogladac prymitywne tance dziwek. Odpowiedz Link Zgłoś
tk-79 Re: inferno to syf 20.11.08, 07:49 Gość portalu: pawel napisał(a): > To swiadczy, ze jestes prymitywny. > Oczywiscie, ze wole posiedziec w ogrodku na Rynku i porozmawiac ze znajomymi, > niz ogladac prymitywne tance dziwek. Hmm, nie jesteś partnerem do dyskusji "kolego". Widać po twoich wypowiedziach co masz w głowie - na nic więcej w wypowiedziach cię nie stać? żałosne to jest. Skoro twierdzisz , że Kobiety które tam tańczą to "prymitywne dziwki" to ci gratuluję - każdy może mieć swoje zdanie ale nie każdy może się z nim zgadadzać i tak jest własnie teraz w moim przypadku. Podsumowując twoją wypowiedz mogę wnioskować jedno - jesteś zwykłym szaraczkiem który w życiu w Inferno nie był bo albo się "boisz" tam iść że zobaczysz coś czego jeszcze w życiu nei widziałeś albo cię poprostu na to nie stać - proste. Życzę powodzenia w siedzeniu na Rynku zwłaszcze teraz - jak jest zima za pasem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:56 On nigdzie nie chodzi. Siedzi na tym swoim zadupiu i griluje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:41 no i co z tego że frankiewicz chodzi do inerno? jest to bardzo fajny club ,który już dawno miał powstać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Piotr Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.gl.digi.pl 22.11.08, 18:54 I co z tego czy chodzi czy nie kogo to obchodzi dobrze, że taki klub powstał w mieście a dziewczyny rzeczywiście świetnie tańczą ciekaw jestem ilu z tych, którzy tak je krytykują i nazywają prymitywnymi dziwkami przyszło do lokalu i pogadało. A ilu z nich potrafiłoby tak zatańczyć. Być może część przedmówców wolałoby, że tam był jakiś burdel albo jakaś żabka. Sądzę, że coś takiego powinno powstać gdyż przynajmniej na jakiś czas część kobiet może zarobić jakieś drobne pieniądze. Jeżeli nie kładą się z obcymi facetami do łóżka za pieniądze, lub jakieś podarunki to nie są w cale prostytutkami. Wbrew temu co mówią z pracą trudno więc trzeba się chwytać każdej możliwości. Może gdyby ci wszyscy, którzy tak potępiaja te dziewczyny daliby im godziwą pracę to moze nie chodziłyby do tego lokalu. A moze według was powinny stać na ulicy oferować swoje ciało za pieniądze co? Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: Frankiewicz chodzi do inferno 22.11.08, 21:45 Piotrze nie broń tego burdelu inferno.a burdel w gliwicach nie świadczy o jego wielkomiejskości.pozatym ja nie chodze do takich burdeli gdzie tancerki wyglądają tak jak ona www.kozaczek.pl/img/maj/821.jpg Odpowiedz Link Zgłoś