Dodaj do ulubionych

Frankiewicz chodzi do inferno

11.10.08, 20:55
tak to prawda widziałem go wczoraj jak tam wchodził
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:25
      Chcę zdementowac te parszywe plotki na temat Pana Frankiewicza (
      jeżeli chodzi o Prezydenta Miasta) Jestem właścicielką clubu INFERNO
      i nigdy nie widziałam pana Frankiewicza w moim clubie. Zastanawiam
      się, czy osoba zamieszczajaca takie informacje w ogóle wie, jak
      wygląda Prezydent Miasta, no chyba że autor miał na myśli innego
      Frankiewicza!!!
      • Gość: anna Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 11:13
        > Chcę zdementowac te parszywe plotki
        Czy twoj lokal jest parszywy?
        • pr51 to bereklon jest fałszywy 24.10.08, 16:10
          > > Chcę zdementowac te parszywe plotki
          > Czy twoj lokal jest parszywy?

Jakbys czytała ze zrozumieniem, to bys nie zadawała głupich pytań i
          wiedziała, że to bereklon jest fałszywy. A moze wiesz, tylko
          tradycyjnie rżniesz głupa?
          • bereklon Re: to pr51 jest fałszywy 25.10.08, 23:50
            przyznaj się że chodzisz razem z frankiewiczem do inferno
      • Gość: anna Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 11:15
        Skoro tak sie wystraszylas, to dowodzi, ze ten lokal masz tylko dzieki panu
        Frankiewiczowi? Boisz sie, ze ci go odbierze?
        • Gość: monika Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 15:02
          Nie wiem kim jesteś, więc muszę Ci powiedziec , że Frankiewicz nie
          odbiera clubów! prawdopodobnie nawet nie wie o istnieniu Inferno!
          ale fakt! będzie mi miło Go gościc!
      • Gość: kibic Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.08, 01:33
        Monika napisał(a):

> Chcę zdementowac te parszywe plotki na temat Pana Frankiewicza

Przyznam Moniko, ze nie rozumiem znaczenia twojego dementi;-)
        Bylem parę tygodni temu u was i jestem pod wrażeniem. Klub całkiem, całkiem a dziewczynki bombowe (czarnulka, ruda ...) no i tobie nic nie brakuje. Chętnie znowu wpadnę jak będę w Gliwicach. Nie rozumiem, dlaczego prezio nie miałby was odwiedzać. Przecież to tez mężczyzna w kwiecie wieku jeszcze;-)
        • Gość: monika Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 15:05
          Dziękuję za dobre słowo, kiedy wpadniesz następnym razem, stawiam
          drinka, proszę podejdż do mnie
    • Gość: gosc Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: 195.205.21.* 24.10.08, 18:06
      Frankiewicz chodzi do PRL-u. Z oczywistych sentymentów!
      • bereklon Re: Frankiewicz chodzi do inferno 24.10.08, 23:02
        bo do inferno to już za stary
    • andy_gl Re: Frankiewicz chodzi do inferno 26.10.08, 00:06
      Jak każdy prawdziwy facet.
      • Gość: halina Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 00:58
        Jak kazdy prawdziwy zul
      • sss9 Re: Frankiewicz chodzi do inferno 26.10.08, 01:14
        andy_gl napisał:

> Jak każdy prawdziwy facet.

ty sobie w ten sposób udowadniasz, że nim jesteś? :)
        • bereklon inferno to syf 26.10.08, 12:33
          i jeszcze widziałem ich reklame toż to totalny burdel taki jak urząd miejski w gliwicach
          • Gość: monika Re: inferno to syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 14:57
            Bereklon, może się umówimy na rozmowę w cztery oczy, Ty masz jakieś
            problemy w życiu czy jesteś tak zakompleksiony!? coś Ty się tak
            przyczepił tego Frankiewicza?! podejrzewam, że chcesz zając Jego
            stanowisko! Wiedż jednak, że dzięki Twojemu forum obroty mi wzrosły
            i zaineresowanie clubem :-)
            • Gość: gosia Re: inferno to syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 16:05
              Monika,on też chciałby pójśc,ale sie bidulek boi.Moze po Twoim
              zaproszeniu wstąpi duch "mężczyzny" w bereklona.Życzę wysokich
              obrotów.
              • Gość: monika Re: inferno to syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 15:38
                Dziękuję Gosiu, :-)
                • tk-79 Re: inferno to syf 19.11.08, 12:12
                  Witam,

Czytając dzisiaj te wszystkie wypowiedzi negatywne na temat
                  lokalu "Inferno" oczy przecierałem ze zdumienia co tutaj jest
                  wypisywane!
                  Wypowiedzi takich osob jak "bereklon" i innych dziwnych ludzi z IQ
                  poniżej średniej krajowej powodują "załamywanie rąk". Sami chyba nie
                  do końca wiecie co piszecie i w jak chamski i prostacki sposób to
                  robicie. Skoro twierdzicie , że "Inferno " to syf, burdel itd . to
                  po co "rzekomo" tam byliście - no po co? Po drugie po wypowiedziach
                  widać jakimi osobami jesteście - nadajecie sie tylko do wyjścia na
                  Rynek i posiedzeniem na ławeczce pod Neptunem z piwem w ręce
                  kupionym w najtańszym sklepie.
                  Ja osobiście twierdzę, że taki lokal jak "Inferno" był potrzebny w
                  Gliwicach już dawno, poporstu jeżeli masz ochotę i stać Cię na to to
                  idziesz do takiego lokalu posiedzieć i pooglądać super tańczace
                  Kobiety nie martwiąc się przy tym że ktoś pijany zaraz coś na Ciebie
                  wyleje itd.
                  GRATULUJĘ jeszcze raz lokalu i życzę jak najwięcej "normalnych"
                  klientów.

Pozdrawiam
                  • Gość: pawel Re: inferno to syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:50
                    > Ja osobiście twierdzę, że taki lokal jak "Inferno" był potrzebny w
                    > Gliwicach już dawno, poporstu jeżeli masz ochotę i stać Cię na to to
                    > idziesz do takiego lokalu posiedzieć i pooglądać super tańczace
                    > Kobiety nie martwiąc się przy tym że ktoś pijany zaraz coś na Ciebie
                    > wyleje itd.
                    To swiadczy, ze jestes prymitywny.
                    Oczywiscie, ze wole posiedziec w ogrodku na Rynku i porozmawiac ze znajomymi,
                    niz ogladac prymitywne tance dziwek.
                    • tk-79 Re: inferno to syf 20.11.08, 07:49
                      Gość portalu: pawel napisał(a):

> To swiadczy, ze jestes prymitywny.
                      > Oczywiscie, ze wole posiedziec w ogrodku na Rynku i porozmawiac ze
                      znajomymi,
                      > niz ogladac prymitywne tance dziwek.

Hmm, nie jesteś partnerem do dyskusji "kolego". Widać po twoich
                      wypowiedziach co masz w głowie - na nic więcej w wypowiedziach cię
                      nie stać? żałosne to jest.
                      Skoro twierdzisz , że Kobiety które tam tańczą to "prymitywne
                      dziwki" to ci gratuluję - każdy może mieć swoje zdanie ale nie każdy
                      może się z nim zgadadzać i tak jest własnie teraz w moim przypadku.
                      Podsumowując twoją wypowiedz mogę wnioskować jedno - jesteś zwykłym
                      szaraczkiem który w życiu w Inferno nie był bo albo się "boisz" tam
                      iść że zobaczysz coś czego jeszcze w życiu nei widziałeś albo cię
                      poprostu na to nie stać - proste.
                      Życzę powodzenia w siedzeniu na Rynku zwłaszcze teraz - jak jest
                      zima za pasem:)
    • Gość: pawel Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:56
      On nigdzie nie chodzi. Siedzi na tym swoim zadupiu i griluje i tyle.
    • Gość: chris Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:41
      no i co z tego że frankiewicz chodzi do inerno? jest to bardzo fajny
      club ,który już dawno miał powstać.
      • Gość: gość Piotr Re: Frankiewicz chodzi do inferno IP: *.gl.digi.pl 22.11.08, 18:54
        I co z tego czy chodzi czy nie kogo to obchodzi dobrze, że taki klub powstał w
        mieście a dziewczyny rzeczywiście świetnie tańczą ciekaw jestem ilu z tych,
        którzy tak je krytykują i nazywają prymitywnymi dziwkami przyszło do lokalu i
        pogadało. A ilu z nich potrafiłoby tak zatańczyć. Być może część przedmówców
        wolałoby, że tam był jakiś burdel albo jakaś żabka. Sądzę, że coś takiego
        powinno powstać gdyż przynajmniej na jakiś czas część kobiet może zarobić jakieś
        drobne pieniądze. Jeżeli nie kładą się z obcymi facetami do łóżka za pieniądze,
        lub jakieś podarunki to nie są w cale prostytutkami. Wbrew temu co mówią z pracą
        trudno więc trzeba się chwytać każdej możliwości. Może gdyby ci wszyscy, którzy
        tak potępiaja te dziewczyny daliby im godziwą pracę to moze nie chodziłyby do
        tego lokalu. A moze według was powinny stać na ulicy oferować swoje ciało za
        pieniądze co?
        • bereklon Re: Frankiewicz chodzi do inferno 22.11.08, 21:45
          Piotrze nie broń tego burdelu inferno.a burdel w gliwicach nie świadczy o jego wielkomiejskości.pozatym ja nie chodze do takich burdeli gdzie tancerki wyglądają tak jak ona

www.kozaczek.pl/img/maj/821.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka