Dodaj do ulubionych

Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku

IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 01:45
Mieszko Adamkiewicz i jego ekipa prowadzi widoczna kampanie na
Trynku. Jedyni, którym sie czegokolwiek chce. Mi sie podobaja -
ludzie w róznym wieku, takze sporo dziewczyn... sami zobaczcie
www.radatrynek.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: 195.245.213.* 16.10.08, 11:22
      sami moi znajomi ;P nie zagłosuję, bo nie jestem z Trynku ;)
      • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 19:08
        A ja jestem z Trynku i zagłosuje. Szczególnie, że jedną z tych osób
        znam osobiście.
      • Gość: x Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: 195.245.213.* 17.10.08, 13:12
        fajnie ze pan piotr z trynku i pani mieszkanka piszą z tego samego
        kompa ;) pewnie kompa jednego ze startujących ;D
    • Gość: TM Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.eranet.pl 17.10.08, 13:30
      Dla mnie Mieszko Adamkiewicz nie jest nic WART !
      LUDZIE popaczcie co do tej pory zrobił dla Gliwic- NIC !
      PRZEMELDOWAŁ się na Trynek, by kandydować do RADY OSIEDLA.
      Jeszcze zanim respondenci zdecydowali o radzie, on już naznaczył się
      radnym trynku - TO JEST KPINA ! Pluje wam w twarz robiąc sobie
      podwaliny wyborów do Rady Miejskiej ! Sugerując że ma was głegoko w
      dupie, jak mieszkańców Gliwic ! Na Trynku kandyduje 58 osób i nie są
      to ludzie z łapanki!
      www.um.gliwice.pl/pub/pliki/Obwieszczenie_kandydatach_Trynek20
      08.pdf
      • Gość: A Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 14:25
        Podpisuję się pod tym. Czasem z dużej chmury mały deszcz... Mieszko
        lubi podpisywać sie pod pomysłami innych i przywłaszczać sobie nie
        swoje pomysły i zasługi. Niewiele będzie miał TRYNEK z niego pożytku
        jako Radnego Osiedla. To facet z przerostem treści nad formą...
        • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.08, 14:22
          Ale ciagle o nim piszecie... a on sie tylko z tego cieszy ... i
          jestem ciekawa skad macie takie informacje dokladne o Mieszku.
          Znacie go? A moze po prostu tez kandydujecie w wyborach i w ten
          nieczysty sposob chcecie go oczernic.
          • sss9 Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku 18.10.08, 14:28
            Gość portalu: mieszkanka napisał(a):

> Ale ciagle o nim piszecie... a on sie tylko z tego cieszy ... i
            > jestem ciekawa skad macie takie informacje dokladne o Mieszku.
            > Znacie go? A moze po prostu tez kandydujecie w wyborach i w ten
            > nieczysty sposob chcecie go oczernic.

najlepszym sposobem na odparcie prób oczernień będzie pochwalenie Adamkiewicza z
            wypunktowaniem jego dotychczasowych osiągnięć w roli radnego miejskiego.
            ale to jakoś dla ciebie za trudne. i ja się nie dziwię, bo jak tu pisać o niczym? :)
            • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 02:04
              > najlepszym sposobem na odparcie prób oczernień będzie pochwalenie
              Adamkiewicza
              > z
              > wypunktowaniem jego dotychczasowych osiągnięć w roli radnego
              miejskiego.
              > ale to jakoś dla ciebie za trudne.

A może byś tak uzysła informacje od Adamkiewicza - maila znajdziesz
              bez problemu - jego zapytaj.
              • sss9 Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny i nic poza tym 22.10.08, 09:41
                Gość portalu: mieszkanka napisał(a):

> > najlepszym sposobem na odparcie prób oczernień będzie pochwalenie
                > Adamkiewicza
                > > z
                > > wypunktowaniem jego dotychczasowych osiągnięć w roli radnego
                > miejskiego.
                > > ale to jakoś dla ciebie za trudne.
                >
                > A może byś tak uzysła informacje od Adamkiewicza - maila znajdziesz
                > bez problemu - jego zapytaj.

zabawne. :D
                jeśli już z taką determinacją pompujesz ten reklamowy wątek, to zachęcam do
                przedstawienia w nim zalet i zasług radnego Mieszka, zamiast odsyłania mnie do
                prywatnej z nim korespondencji.
                póki co, wygląda na to, że założył go sam Adamkiewicz, bądź jego tatuś i to
                mogłoby wyjaśniać tę milczącą skromność w wyliczeniu dotychczasowych efektów
                działalności w roli radnego.
                podczas wyborów do RM odbyła się tutaj taka sama lansiarska agitka bez
                konkretów, która jednak Adamkiewicza do rady nie wepchnęła. pomógł mu w tym
                dopiero ślepy traf.
                ale proszę bardzo, możesz nadal udawać głupka i dotować ten wątek pustosłowiem
                tak, żeby radny był "widoczny".
                chociaż... nie, ty nie musisz udawać.
      • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.08, 14:33
        > PRZEMELDOWAŁ się na Trynek,
        z tego co wiem to przeprowadza sie na Trynek, ale pewna nie jestem
        tak słyszałam.
        I jeszcze jedno - nie jestem bliska znajoma Mieszka A.
        • Gość: TM Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.eranet.pl 18.10.08, 15:07
          mieszkanka - głupoty opowiadasz...strasznie płytka jesteś widocznie.
          Samo mieszkanie na danej dzielnicy nie upoważnia do startowania w
          wyborach! Kto jak kto, ale taka znawczyni jak Ty, aktywna na forum
          powinna znać pewne zasady...Skad wiem?w meldunkowym mam znajomości:)
          zreszt adla chcącego mozna to sprawdzić samemu!
          • Gość: Dino Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 17:05
            A dlaczego przeprowadza się na Trynek?
            TIR-ów nie lubi????
            • Gość: pepe Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.08, 18:52
              tam gdzie mieszka tiry mu w ogóle nie przeszkadzają.z tego co pamientam to
              mieszka w zernicy lub zernikach. tam gdzie prezio
              • Gość: Dino Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 19:24
                Nie o to chodzi, gdzie teraz mieszko, ale dlaczego nie przeprowadzi się do centrum?
                Przecież w centrum fajnie sie mieszko.
                Cywilizacja pełną gębą w postaci ruchu tranzytowego i wszędzie blisko...
                • Gość: TM Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.eranet.pl 18.10.08, 20:49
                  jaki morał z tego ? gó... ciągnie tam, gdzie jeszcze nei śmierdzi!
                  Centrum nie, bo go Gornig i Budny do rady osiedla nie przyjmą, w
                  żernikach nie będzie srał - zreszta wszyscy o nim już wiedzą co
                  wiedzieć maja - to na trynek się śmieć przemeldował by do rady
                  kandydować ! KTO ODDA NA NIEGO GŁOŚ, JEST TAKIM SAMYM SYFEM JAK OM!
                  • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.08, 10:53
                    W tobie więcej prymitywizmu czy strachu, ze Adamkiewicz może
                    przegonić twoich mini foworytków? Bo to co wypisujesz to wygląda na
                    połączenie paniki i głupoty.
                    • Gość: TM Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.eranet.pl 19.10.08, 11:59
                      buahaha...pudło!powyciagaj kędziorki z miedzy zebów! To że robisz mu
                      dobrze wszyscy widza....hahahah.../Ja nie jestem z Trynku i co do
                      samozwańców już wyraziłem swoją opinie! dlaczego Gornig tego nie
                      robi? Gdybyś nie siedział mu między nogami.. to zobaczyłabyś, że
                      kandydatów w waszej dzielnicy jest 58 a nie jednen członek...hahahah/
                      • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 07:33
                        Jestes oblesny - oblesny, wulgarny i żenujący.

Skoro kandydatów jest 58 to czemu obrażasz tylko niektórych?
                        • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 01:58
                          TM - dziękuję za to, żę przyjołeś moje uwagi i juz nie jesteś taki.
                          <buziak>.
                          • Gość: TM Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.eranet.pl 22.10.08, 14:30
                            Proszę bardzo!
                            uwazam jednak, ze nie jestes obiektywna w swoich forach.
                            kilka faktów:
                            www.trynek.pl / nie wspomiałaś ani słowem
                            www.wyborytrynek.glt.pl
                            - dla mnie to są pozytyne przyklady nie tylko omawiany w tytule.
                            co do mojej oceny ww aktywności, to angażowanie w kampanie
                            administracji jest niedozwolone, kto jak kto ale radny 1/25 powinien
                            o tym wiedzieć. To samo dotyczy zaśmiecania miasta - wyklejania np
                            na drzewach swoich plakatów! ŻENADA! ja chciałbym dowiedzieć się
                            tylko jednego ( gdybym był na Twoim miejscu i mieszkał na Trynku )
                            DLACZEGO MAM ZAGŁOSOWAC WŁASNIE NIA MIESZKA A NIE NA INNYCH? jaki
                            jest jego program? co on "mi/nam" mieszkańcom da, ze zagłosuję na
                            niego? Wiele jest takich pytań. Takie pytania stawiają inni
                            uczestnicy tego fora, ale Ty jesteś zapatrzona w jedną stronę. Jak
                            mieszko robił w gacie to pan Piotr Kos - drugi z radnych
                            startujących do owej rady - dbał o spółdzielnie mieszkaniową na
                            Zubryckim. To on co wieczór wychodził na osiedle i rozmawiał z
                            mieszkańcami. NIE CHCĘ TU NIC WIECEJ DODAWAĆ,ALE Z LISTY 58 JEST
                            KILKA OSÓB POWYTYWNIE ZAKRECONYCH KTÓRZY MOGĄ COŚ DOBREGO ZROBIĆ DLA
                            TWOJEGO OSIEDLA. Nie jestem przekonany co moze zrobic 5-6 studentów
                            w grupie promowanej przez ww. chyba lojalnie beda głosowac za swoim
                            panem:) jak on powie "chce być przewodniczącym i masz podnieśc
                            łapę", to podniosą..ZRESZTA CO ZROBIŁ JUŻ DZIŚ - NAZNACZYŁ SIEBIE I
                            GRUPĘ www.RADA trynek.Jeszcze nie jest radą! I to jest obiektywna
                            prawda! Jeszcze nie jest radnym osiedla.
                            • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 17:38
                              Dziekuje Ci za zmiane formy wypowiadania sie.

Rada Osiedla bedzie składać sie z 15 osób - nie z samego Mieszka.
                              Wydaje mi się na podstawie moich obserwacji, że Mieszko będzie
                              jednym z najaktywniejszych członków tej Rady. Czemu go popieram? Mam
                              swoje powody programowe, ale dla mnie ważne jest to, że on jest
                              kontaktowy, symatyczny i z każdym pogada. Tak trochę trzymam za
                              niego kciuki.
                              • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 16:43
                                co taka cisza?
                                • Gość: MIESZKO Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.chello.pl 25.10.08, 17:26
                                  cisza przed wyborcza!
                                • Gość: MIESZKO Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.chello.pl 25.10.08, 17:26
                                  Cisza przed wyborcza!
                                  • Gość: mieszkanka Re: Mieszko Adamkiewicz widoczny na Trynku IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 19:34
                                    a na Trynku dzisiaj jakies ulotki nowe sie pojawiaja za
                                    wycieraczami. Chyba ktos jednak nie zachowuje tej ciszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka