Dodaj do ulubionych

Słuchajcie programu "Lis na żywo".

09.03.09, 22:26
Ojciec Zientarskiego- też Zientarski mówi o synu Macieju i o Polskich drogach
beznadziejnie oznakowanych.
O zakazach dla parady nie egzekwowanych ani nie odwoływanych.
Uważa wprost,że na Polskich drogach, władze odpowiedzialne za ten stan, uczą
łamania przepisów!
Obserwuj wątek
    • Gość: hekar Re: Słuchajcie programu "Lis na żywo". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:31
      Zywym przykladem jest oznakowanie na Portowej.
      To co zrobil ZF na POrtowej jest bezczelnym naigrywaniem sie z ludzi.

• opserfer Re: Słuchajcie programu "Lis na żywo". 09.03.09, 22:38
        i z Ciebie przede wszystkim.
        • st-ach Re: Słuchajcie programu "Lis na żywo". 09.03.09, 22:53

> i z Ciebie przede wszystkim.

Ludzie tak nie można dyskutować w sprawach bezpieczeństwa.
          To jest dyskusja na temat życia albo śmierci!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: adam1 Re: Słuchajcie programu "Lis na żywo". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 08:50
            st-ach napisał:

> Ludzie tak nie można dyskutować w sprawach bezpieczeństwa.
            > To jest dyskusja na temat życia albo śmierci!!!!!!!!!!!!!

Zabawne jest, że jako autorytet w sprawie bezpieczeństwa podajesz redaktora
            Zientarskiego. No chyba, że jako żywy przykład skrajnej nieodpowiedzialności.
            • st-ach Dzięki za ten cenny komentarz. 10.03.09, 09:12
              > Zabawne jest, że jako autorytet w sprawie bezpieczeństwa podajesz redaktora
              > Zientarskiego. No chyba, że jako żywy przykład skrajnej nieodpowiedzialności.

Wiem co masz na myśli.
              Ja go nie podaję jako autorytet moralny- od zawsze- pod tym względem, ale dlatego, jak po tragicznym fakcie ocenia sytuację.
              On mi właśnie przypomina postać nawróconego Szawła (późniejszego świętego Pawła), który w drodze do Damaszku został oślepiony światłością wielką- i usłyszał głos "Szawle! Szawle!, dlaczego mnie prześladujesz?
              W domu Ojca większa jest radość z jednej nawróconej owieczki, niż ze stu które nigdy nie zbłądziły.
              Miej Adamku oczy i umysł szeroko otwarte.
              Ten "nieautorytet" wie w tej dziedzinie więcej niż my obaj razem wzięci. Dlatego jest bardzo ważne co on teraz- nie kiedyś- mówi i czyni. A ze czyni, to wczorajszy program z jego udziałem był tego dowodem.
              Pamiętaj "lepiej późno niż wcale", i nie przykładaj ręki do psucia młodych charakterów, bo napisano (i znów muszę zacytować biblię) "lepiej by było powiesić kamień u szyi", a sam sprawdź do czego to się odnosi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka