gliwiczanie3 28.04.09, 18:37 Czy KL ma swiadomosc rzeczywistej przyczyny likwidacji T w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gliwiczanie3 Re: Zadaj pytanie kl-2 28.04.09, 18:38 A pytanie mozna zadac tu: www.telewizja.gliwice.pl/artykul.php?id=1614 Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 a więc zadaję pytanie do gliwiczanie3 28.04.09, 20:19 Masz jeszcze w zanadrzu inne dęte teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanie3 Re: Zadaj pytanie kl-2 28.04.09, 20:35 Dla zaintereowanych. Nie czytam tekstow autorow typu pr51, oberverow, glivwcjusz i takich tam innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 gliwiczanie3 nie dorósł 28.04.09, 22:31 > Dla zaintereowanych. Nie czytam tekstow autorow typu pr51 Musisz się afiszować z tym, że nie dorosłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach świadomość a przyczyna w dodatku wydumana?! 28.04.09, 21:02 > Czy KL ma swiadomosc rzeczywistej przyczyny likwidacji T w Gliwicach. ja myślę że każdy Gliwiczanin interesujący sie Gliwicami czy chociażby jedynie samym tramwajem, ma świadomość kręcenia lodów. a smak tych lodów jest wielopłaszczyznowy. 1. Frankiewicz chce pozostawić za sobą spalone mosty, chociaż nie likwidując trakcji nie zrobiłby tego, ale ja nie wierzę że tego by nie zrobił po wycofaniu tramwaju. 2. na początek trzeba zainwestować w zaniedbane od dziesiątków lat torowiska, zniszczone w ostatnich latach przeciążonymi pojazdami oponowymi (żeby nie użyć określenia wprsot- TIRami). Taki był zamiar ministra skarbu, kiedy przekazywał tramwaje gminom. 3. pieniądze te są ZF potrzebne na PODIUM, i Frankiewicz ich szuka wszędzie gdzie tylko może z wyjątkiem tam gdzie ich szukać powinien. 4. osobiste i osobliwe zainteresowanie (poprzez bytność w PKM i KZK GOP) w przejęciu linii tramwajowej dla potrzeb dofinansowywanego z budżetu miejskiego PKM. Tych płaszczyzn czy przestrzenie jest znacznie więcej, ale w ogólnym zarysie można je sprowadzić do tych 4 wymienionych i głównych. Odpowiedz Link Zgłoś
gliwiczanie3 Re: świadomość a przyczyna w dodatku wydumana?! 28.04.09, 21:46 1. ZF szuka pieniedzy ma Podium, a to sa olbrzymie pieniadze. Juz w tej chwili jest to ok. polowa rocznego budzetu Gliwic. 2. ZF zeby poprowadzic DTS przez centrum Gliwic, musi zniszczyc ul. Zwyciestwa, a tym samym tramwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: świadomość a przyczyna w dodatku wydumana?! 28.04.09, 22:37 > 1. ZF szuka pieniedzy ma Podium Co ty komnbinujesz? Dawno już znalazł, a ty masz ciagle jakieś migawy. > 2. ZF zeby poprowadzic DTS przez centrum Gliwic, musi zniszczyc ul. Zwyciestwa, > a tym samym tramwaj Pewnikiem jeszcze musi sobie odmrozic uszy, żeby ci zrobić na złość. Więcej idiotyzmów nie pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdesz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 jaja st-acha a lody 28.04.09, 22:35 > ja myślę że każdy Gliwiczanin ... ma świadomość kręcenia lodów Masz dziwne skojarzenia. Robisz sobie jaja, a jaja mają dużo wspólnego z lodami. > a smak tych lodów jest wielopłaszczyznowy Płaszczyna pieprzenia? > Tych płaszczyzn czy przestrzenie jest znacznie więcej Ale to już nie to, jak to nie jaja i nie pieprzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Doborowe towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:42 Frankiewicz Krzyzanowski Pieczyrak Nowak Jarzebowski Moszynski Karbownik Martyniuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Doborowe towarzystwo IP: *.na5.pl 01.05.09, 10:24 Brakuje tylko Berezowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Doborowe towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 13:24 > Brakuje tylko Berezowskiego A co on ma wspolnego z Jarzebowskim, Moszynskim i Frankiewiczem? Poza tym, jak pamietam mieszko966 napisal, ze proponowano MB taki wystep, ale odmowil. Odpowiedz Link Zgłoś