Gość: wowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:59 W ramach zwrócenia uwagi na zachowania kierowców na przejazdach kolejowych polecam filmiki na stronie: www.tylkodlaidiotow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikeelrapido Re: Bezpieczny przejazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:30 Ciekawe filmiki, ale ludzie są wariatami, żeby takie rzeczy wyprawiać na przejazdach. Życie im niemiłe!!! Warto obejrzeć ku przestrodze. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Bezpieczny przejazd 18.06.09, 12:54 > polecam filmiki na stronie: > www.tylkodlaidiotow.pl/ Jak to jest? Twierdzisz, że strona jest tylko dla idiotów, a ty ja obejrzałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Bezpieczny przejazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:28 Nie odpowiadam za nazwy stron. Może organizatorzy uznali, że taki tytuł przyciągnie uwagę ludzi. Czy zachęca cię kliknięcie na stronę? www.bezpieczny-przejazd.pl/ A problem jest poważny. Mam nadzieję, że pobudzi wyobraźnię wielu kierowców, którzy ignorują czerwone światło na przejeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Bezpieczny przejazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 18:08 Dla szalonych kierowców może być ciekawa gierka: www.kazdy-moze-przegrac.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Bezpieczny przejazd w Łabędach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 18:25 Dzisiaj, w Łabędach, na przejeździe kolejowym policjanci i kolejarze rozdawali kierowcom książeczki dla dzieci promujące właściwe zachowania na drogach. Niespodzianek pod granatowym namiotem było więcej. Szkoda, że cała akcja nie była rozreklamowana w mediach. A może warto było całą akcję przenieść na wrzesień, kiedy do pobliskiej szkoły, będącej praktycznie na przejeździe, podążałyby maluchy? W książeczce znalazłam ciekawą stronkę, przydatną dla podróżujących z małymi dziećmi: www.podrozenamedal.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś