Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

11.03.20, 22:07
Cześć,

mam prośbę o interpretację wyników.

TSH 47, 827 norma 0,550-4,780
FT3 3,62 norma 2,30-4,20
FT4 0,82 norma 0,89 -1,76
ATG 50,2 norma <60
ATPO >1300 norma <60
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka