Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretacje

17.06.20, 18:12
Moje wyniki :
TSH 1,27 uIU/ml zakres: 0,27 - 4,20
FT4 1,14 ng/dl zakres: 0,92 - 1,71
FT3 3,42 pg/ml zakres: 2,04 - 4,40

Konwersja:
FT4 26,92%
FT3 58,47%

Usg tarczycy: wszystko idealnie - jak to ujęła Pani

Objawy:
Zmęczenie (bywają Stany depresyjne) ,wypadanie włosów, zaparcia, tycie mimo diety i ruchu, słabe libido, pcos.

Lekarz zlecił mi badania ale bez FT3 więc myślę że kolejny lekarz który nie wie o konwersji. Niestety byłam chyba u każdego w Łodzi i nie znalazłam takiego który by badał wszystko tj tsh ft3 i ft4.

Prosiłabym o informację, jak to wygląda wg was? Może objawy w całe nie są związane z tarczyca? Tylko właśnie z podwyższonymi androgenami które muszę zbadac
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka