Dodaj do ulubionych

Wyniki badań

20.10.20, 13:06
Witam, prosze o interpretację wyników:

FT4 25.71% [ wynik 0.68, norma (0.5 - 1.2)]

FT3 69.33% [ wynik 3.44, norma (2.4 - 3.9)]

TSH 2.860 (norma: 2.8-29.2)
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka