08.09.21, 20:39
Witam. Mam 37 lat i mam objawy choroby hashimoto między innymi takie jak zaburzenia równowagi bez zawrotów głowy.i mam podejrzenie tej choroby. Za tydzień zrobię badania na przeciwciała. Wyszło u mnie podwyższone ft4. Reszta parametrów w normie. Mam także słabszy wzrok połączony z podwójnym widzeniem. I teraz pytanie. Czy któraś z was też przy tej chorobie miała zaburzenia równowagi czy podwójne widzenie? Bardzo mnie martwią te objawy. Boję się że to coś poważniejszego. Dodam też że mój ojciec ma tą chorobę ale on nie ma żadnych objawów. Może ktoś też tak miał czy może tylko ja tak mam? Jeśli miałyście to przeszło wam po leczeniu?
Obserwuj wątek
    • artur11111111 Re: Pytanie 09.09.21, 09:05
      Trzeba zrobić TSH ft3 i ft4 do tego anty tpo i anty tg to że wyniki masz w normie nie znaczy że jest dobrze zrób wyniki i wpisz je na forum te objawy mogą być od tarczycy pamiętaj że tarczyca odpowiada za cały organizm
      • myszka84 Re: Pytanie 12.09.21, 12:58
        To tylko jedna osoba odpisała? Napisałam ten post z nadzieją że odezwie się sporo więcej osób
    • wozny1234 Re: Pytanie 15.09.21, 07:19
      Ja chodziłem do gabinetu Herbasol w Wrocławiu i tam mi bardzo pomogli z moją przypadłością. Jeśli ktoś ma czas i chęci to polecam zrobić choć diagnostykę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka