Dodaj do ulubionych

Wyniki badań na tarczycę

27.09.21, 12:35
Cześć! Niedawno miałam robione wyniki badań z krwi. Po prostu dawno ich nie robiłam ale też zaczęły mi starsznie wypadać włosy i mam problemy z koncentracją, które utrudniają mi funkcjonowanie. Moje wyniki to
TSH 2,98 mlU/I (0,27-4,20),
FT3 2,88 pg/ml (2,57-4,43),
FT4 0,99 mg/do (0,93-1,70),
atpo 11,3 U/ml (0,0-34,0).
Byłam u lekarza rodzinnego, powiedział, ze w normie i nie widzi potrzeby dalszego diagnozowania w kierunku choroby tarczycy. Lekarz rodzinny ma rację?
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka