Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

08.11.21, 11:25
Dzień dobry, prosiłbym o interpretacje wyników syna lat 15 z góry dziękuję.

TSH3 -1,688 (norma 0,68 - 3,35)
FT3 - 6,91 (norma 3,8 - 6,6) H
FT4 - 14,22 (norma 7,85 - 13,64) H

TG, TPO, Trab - ujemne
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka