gise-lle
20.11.11, 18:37
Witam Panią serdecznie. Nie będę oryginalna i również (jeśli to nie problem) proszę Panią o wróżbę. Od zawsze odkąd sięgnę pamięcią nie układało mi się w sprawach osobistych. Wszystkie moje związki rozpadają się nagle, nie trafiam na właściwych mężczyzn a ostatnio zdałam sobie sprawę, że chyba nie jestem już zdolna do miłości. Moje znajome od dawna są już szczęśliwymi mężatkami a ja nie potrafię sobie nawet chłopaka znaleźć. Jestem w związku bez przyszłości z dużo starszym mężczyzną, który nie ma mnie w swoich planach na przyszłość i żyje ze świadomością, że wkrótce trzeba się będzie rozstać, dlatego z wracam się do Pani z wróżbą co dalej z moim życiem uczuciowym bo boje się że już na zawsze będę sama ;/ Proszę o wróżbę czy znajdę odpowiedniego partnera, czy zmianę stan cywilny czy już zawsze tak będzie i samotność to moje przeznaczenie? Pewna wróżka, u której byłam, przewidziała mi jakiś czas temu owe problemy uczuciowe, które rzekomo są wynikiem klątwy pokoleniowej ale też powiedziała, że wyjdę za mąż ale akurat to co w tej wróżbie było najlepsze, nie sprawdziło się (wg jej wróżby od 5 lat powinnam być już mężatką). Dlatego bardzo proszę Panią o szczerą wróżbę i serdecznie pozdrawiam