Dodaj do ulubionych

prośba o wgląd w karty

17.12.12, 03:42
Najdroższa Ptasiu Jolusmile
Gdyby to nie był kłopt dla Pani proszę o wgląd w kary bo coś ostatnio u mnie ,,cicho jak brzed burzą" i trochę sie obawiam tego co ma nadejść. Czy mogłabym liczyć na pomoc w ocenie tego co mnie czeka w nadchodzącym roku? Głównie życie osobiste mnie interesuje.Moje serce od jakiegoś czasu zapadło w sen zimowy.Z góry bardzo dziękujesmile
Śle serdeczne pozdrowienia z serca Krakowa. Małgosia (13.06.1983)
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: prośba o wgląd w karty 17.12.12, 08:23
      Witam. Postaram się odpowiedzieć w najbliższym czasie.
    • wyka_ptasia Re: prośba o wgląd w karty 18.12.12, 05:33
      Na twoje pytanie odpowiedziałam wczoraj, ale zauważyłam, że wcięło post.
      Ogólnie mogę powtórzyć, że z przełożenia pokazały się niepokoje przy relacjach z bliskimi osobami, w rozkladzie widać powtórzenie tego, jak również niepewność i obawy, wycofanie z kontaktów na pewien czas. Może oznaczać też np. decyzję, która została podjęta, ale nie może dojść do pelnej realizacji w konkretnym odcinku czasu, czyli nie na zawsze, nie jest tak źle smile.
      Ciekawe, że napisałaś o ciszy, przed burzą, jak to ujęłaś, i podobnie wyszło to w kartach. Jesli się orientujesz w znaczeniach to : As Mieczy + IX Monet, Księżyc + IV Miecze - to jest głowna wypowiedź z kart.
      A to przełożenie IX Mieczy + VI Kochankowie.

• malgosia299 Re: prośba o wgląd w karty 18.12.12, 18:22
        Dziekuje serdecznie za poświecenie mi uwagi Droga Ptasiu.
        Nie ukrywam,ze zmartwił mnie nieco przekaz kart. Pozytywniej energii mi brak, optymizmu tu niestety rozczarowanie.
        Rodzinnych Świat i pomyślności w Nowym Roku dla Ciebie.
        Sle uściski
        Małgosia.
        • wyka_ptasia Re: prośba o wgląd w karty 19.12.12, 09:35
          Przesyłam najlepsze życzenia na Święta i Nowy Rok smile.
          Wszystko mija. To kwestia czasu. W przeciwnym razie, w Tarocie byłaby tylko jedna karta - XII Wisielec.
          smile
          • malgosia299 Re: prośba o wgląd w karty 04.03.13, 15:29
            Dzien dobry Wrożko!
            Chciałabym ponowić prośbę o wgląd w karty.Odczekałam prawie 3 miesiące i mam nadzieje,że mogę liczyć na ponowienie wróżby po czasie.Chciałabym zapytać o sferę uczuciową. Wiosna tak bardzo nastrajasmile Będe wdzięczna za pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka