28.01.13, 08:29
Dzień dobry nasunelo mi się jeszcze jedno pytanko a mianowicie: czy podjęlam sluszną decyzję nie starujac w konkursie na inne stanowisko u nas w urzędzie? jak wpłynie ta decyzja na mnie w tym roku? czy była dobra czy popełniłam błąd wycofujac sie i zostajac tu gdzie jestem?

bo miałam bardzo trudny wybór i ciezko mi bylo zdecydowac i ciekawa jestem czy słusznie, poprosze o karcioszki w wolnej chwili a teraz zyczę miłego dnia do usłyszeniasmile
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: decyzja 01.02.13, 09:00
      Rozkład na 3 karty:
      za - Paź Mieczy - może korzystny, jako zdobycie np. nowych doświadczeń, uprawnień, aktywność, dyspozycyjność trzymanie ręki na pulsie, ale i stres. Lepiej gdyby pokazał się tutaj np. Król - czyli władza, samodzielność, dochody, spełnienie aspiracji itd.
      Na nie - Gwiazda - inne możliwości, aspiracje, zmiana, nadzieja, rozwiązanie problemów. Gwiazdę tradycyjnie uznaje się za kartę ochronną smile.
      Co dalej - Paź Pucharów - inna propozycja, sytuacja, bliższa sercu, lepiej harmonizuje z Gwiazdą niz Paź Mieczy.
      Wydaje się, że karty pokazały jednoznacznie sytuację.
      smile

• bronxi Re: decyzja 01.02.13, 10:29
        czyli dobrze rozumiem, że decyzja była słuszna bo da mi możliwość na coś lepszego i rozwiązanie moich problemów z czasem? smile
        faktycznie nie wybrałam tamtej pracy ze wzgledu na stres, że to nowe obowiązki ale też ze względu na atmosfere kopania dołków ze strony innych pracownikówsad

Dziękuję czy jakoś mogę się odwdzięczyć?
        • wyka_ptasia Re: decyzja 04.02.13, 07:58
          Paż Mieczy u Crowleya trzyma miecz w ręku dziarsko wymachując, musi sobie coś wywalczyć.
          I to by sie potwierdziło.
          Z kolei Paź Pucharów to lepsze układy, relacje z ludźmi, kontakty, emocjonalne odprężenie.
          Gwiazda w rozkładzie - należy do szczęśliwych kart w Tarocie, obok kilku innych. Przynosi zmianę. Paź otwiera na nowe, jest łącznikiem, posłańcem, dlatego może oznaczać osobę, która pomoże lub coś umożliwi.
          Czas biegnący od Pazia Mieczy do Pazia Pucharów w tym rozkładzie też wskazuje na postęp.
          Wystarczy dziękuję, a jakbyś znalazła jakiś fajny przepis kulinarny możesz go przesłać.
          smile
          • bronxi Re: decyzja 04.02.13, 10:21
            Dziękuję bardzosmile i na maila gazetowego wysyłam przepis na moje ulubione ciasto, mam nadzieję, że będzie smakowało, pozdrawiam smile)
            • wyka_ptasia Re: decyzja 04.02.13, 11:42
              Dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka