krakuska77 11.07.11, 20:50 Sadzicie, że wiele osób korzysta ze stron jak smierc.org jakich jest pełno w internecie do obliczania daty śmierci? Etyczne czy nie? Jaka jest Wasza opinia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Pytanie..śmierć... życie 11.07.11, 21:23 beznadziejnie głupie. A głupota nie jest ani etyczna ani nieetyczna. Odpowiedz Link
tommykpl Re: Pytanie..śmierć... życie 11.07.11, 22:39 Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłem się, spróbowałem przejść test na przepowiedzenie życia na www.poznajdate.com i otrzymałem znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Odpowiedz Link
a000000 Re: Pytanie..śmierć... życie 11.07.11, 22:45 tommykpl napisał: > Co mam robić? może kup trumnę? jeśli chcesz wierzyć w takie bzdety jak przewidzenie daty śmierci. Odpowiedz Link
stokrotka_a Re: Pytanie..śmierć... życie 12.07.11, 08:54 tommykpl napisał: > Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. > Przestraszyłem się, spróbowałem przejść test na przepowiedzenie życia > na www.poznajdate.com > i otrzymałem znów tę datę! (( > Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Proponuję zakupić miejsce na cmentarzu i trumnę z wyprzedzeniem, to będzie taniej, a w wyznaczony przez wróżki dzień przywiązać sobie kamień do szyi i skoczyć do Wisły (na przykład). Odpowiedz Link
kora3 zacznij od terapii 12.07.11, 09:11 jesli prawdą jest to co napisałeś, a nie tylko trollinfgiem w celu powiekszenia wątku, to nalezałoby się zastanowic co się z Tobą dzieje pod wzgledem psychicznym, że nie tylko korzystasz z pomocy wrózek, ale jeszcze wierzysz w te bzdury. To raz, dwa ze niezmiernie skupiasz się na temacie własnej smierci, co też nie swiadczy dobrze o stanie twojej psychiki. Zamiast zatem włązic na strony tego rodzaju i chadzac do wrózek, na Twoim miejscu zainwestowałąbym czas w poszukanie dobrego psychologa. Odpowiedz Link
grzespelc Re: Pytanie..śmierć... życie 11.07.11, 23:09 To nie jest ani etyczne, ani nieetyczne, to po prostu bzdura i tyle. Chyba tylko małe dzieci mogą w coś takiego uwierzyć. Odpowiedz Link
kora3 Uprasza się 12.07.11, 09:05 NIE SPAMOWAĆ Chcecie zareklamować jakąs strone ludzie, to sobie reklamujcie, ale nie zasmiecajcie tym forum. Odpowiedz Link
kora3 Ostrzegam po raz ostatni - proszę nie spamować 12.07.11, 11:28 i nie trollować. Bo zostaną użyte nozyczki i ban Odpowiedz Link
a000000 Re: Pytanie..śmierć... życie 14.07.11, 13:55 karygodna napisała: > Też odwiedziłam tą stronę i gorąco ją polecam! To naprawdę ciekawe i wydaje się > być wiarygodne! szukasz naiwnych? tu ich nie znajdziesz. Wiarygodna to będzie data na nagrobku. Odpowiedz Link
usmiercona Re: Pytanie..śmierć... życie 14.07.11, 18:21 też odowiedziłam tę stronę i ręczę że się na niej przejechałam. karygodna napisała: > Też odwiedziłam tą stronę i gorąco ją polecam! To naprawdę ciekawe i wydaje się > być wiarygodne! Odpowiedz Link