gusia132 30.04.10, 16:32 niedawno był artykuł w TN że Baszek nie zrobił jeszcze nic żeby taką drogę nam zrobili wiecie może coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leocard Re: droga dojazdowa 30.04.10, 19:42 Z tego co się orientuję to w budżecie miasta są już przeznaczone środki na budowę ulicy Dębowej. Deweloper nie ma obowiązku budowania drogi publicznej chyba, że ma takie zobowiązanie wpisane w umowie z miastem a o tym nic nie wiem. Myślę, że ul. Dębową wybuduje więc miasto i chyba to lepiej niż gdyby miał to zrobić deweloper. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzek17 Re: droga dojazdowa 02.05.10, 08:09 Z tego co słyszałem miasto do sierpnia ma taką drogę wybudować (od strony ul.Morawicza, oprócz połączenia z ulicą Leśną) i tym samym doprowadzone zostaną media bo póki co ich nie ma:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
gusia132 Re: droga dojazdowa 02.05.10, 23:57 hmm a co będzie z odbiorem mieszkań jeśli takowa droga nie powstanie do końca sierpnia... coś mi się obiło o uszy że od tego roku deweloper nie dostanie pozwolenia na budowę jak nie zapewni drogi dojazdowej, a wcześniej czyli i w naszym przypadku deweloper nie musi... hmm a pytaliście u Banaszków co z tym fantem? postaram się w przyszłym tyg wypytać co i jak i ewentualnie gdzie uderzać, bo nie wiem jak to z odbiorem będzie bo w umowie mamy tylko rejon ulic a nie ma dokładnego adresu Odpowiedz Link Zgłoś
1krzysio1 Re: droga dojazdowa 08.10.10, 09:59 Jeśli ktoś jest zainteresowany to informacje o drodze: www.przetargi.egospodarka.pl/279710_Budowa-drog-gminnych-wraz-z-oswietleniem-w-ul-Milej-Dobrej-i-Debowej_2010_2.htmlpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prusoo Re: droga dojazdowa 15.10.10, 21:46 Niestety nie ma dobrych wiadomości na temat drogi dojazdowej do osiedla. Załączam link: forum.nowydwormaz.pl/viewtopic.php?t=2053 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_nowodworzanin Re: droga dojazdowa 16.11.10, 10:58 Witam, czy coś więcej wiadomo w sprawie drogi??? widziałem ostatnio wielkie płyty przy osiedlu, które zamierzają chyba układać, żeby można było jako tako przejechać?> Odpowiedz Link Zgłoś
red-meduza Re: droga dojazdowa 16.11.10, 19:43 Do końca tygodnia mają położyć płyty betonowe i jakoś zaraz kostkę na osiedlu. Teraz dojechanie pod blok grozi zostawieniem w jakiejś dziurze zawieszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mitra98 Re: droga dojazdowa 24.11.10, 18:49 Byłem wczoraj na osiedlu. Mimo że są już płyty to dojazd do budowy to jakaś "masakra" Odpowiedz Link Zgłoś