karla1977 09.10.09, 10:17 na skraju lasu przy powstancow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldemar_pawlacz Na Powstańców jest wszystko... 09.10.09, 10:34 ...2 koty (rudy i czarny o ile dobrze pamiętam) sikające do piaskownicy, psy załatwiające się na trawnikach, koło gospodyń wiejskich, porzucone zabawki, panowie wysiadujący na ławeczkach, proboszcz i jego szlone dzwony (albo odwrotnie), kierowcy parkujący na miejscach do tego nie przeznaczonych, ochroniarze wpuszczający wszystkich jak leci, dzieci grające w piłkę przy garażach, buraki palące na klatce i do tego ten dzik... Jak ta biedna ulica może znieść aż tyle plag na raz??? Waldi Pawlacz wicepremier Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Na Powstańców jest wszystko... 09.10.09, 10:36 i jeszcze szereg debili na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka.k76 Re: Na Powstańców jest wszystko... 09.10.09, 22:24 > ...2 koty (rudy i czarny o ile dobrze pamiętam) sikające do > piaskownicy, psy załatwiające się na trawnikach, koło gospodyń > wiejskich, porzucone zabawki, panowie wysiadujący na ławeczkach, > proboszcz i jego szlone dzwony (albo odwrotnie), kierowcy parkujący > na miejscach do tego nie przeznaczonych, ochroniarze wpuszczający > wszystkich jak leci, dzieci grające w piłkę przy garażach, buraki > palące na klatce i do tego ten dzik... Jak ta biedna ulica może > znieść aż tyle plag na raz??? Powastańcy zniosą wszystko.......... Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: uwaga!widzialam dzis rano dzika 09.10.09, 14:17 karla1977 napisała: > na skraju lasu przy powstancow. Mam nadzieję że zgłosiłaś to do straży miejskiej lub na policję....? Odpowiedz Link Zgłoś
termoplast Re: uwaga!widzialam dzis rano dzika 09.10.09, 14:53 arek-zabki napisał: > karla1977 napisała: > > > na skraju lasu przy powstancow. > > Mam nadzieję że zgłosiłaś to do straży miejskiej lub na policję....? Nie zapomnij powiadomić sztab kryzysowy i księdza proboszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: uwaga!widzialam dzis rano dzika 09.10.09, 15:18 Możesz się śmiać, ale w zeszłym roku przygoda z dzikiem skończyła się tragicznie. Mam nadzieję, że autorka postu nie poprzestała na poinformowaniu tylko forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: uwaga!widzialam dzis rano dzika 09.10.09, 21:43 a tygrysa nie widziałas?????podobno uciekł ostatnio z zoo........ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_d_13 Re: uwaga!widzialam dzis rano dzika 09.10.09, 22:16 ja widziałam i nawet mi się przedstawiła MEGI25...miała na imię ! żal mi ciebie kobieto ! Odpowiedz Link Zgłoś