lula8-8 01.11.09, 16:52 Szukam dobrego logopedy w Ząbkach lub okolicy dla dziecka.Bardzo prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batman999 Re: Logopeda poszukiwany 01.11.09, 17:46 Z tego co mi wiadomo logopeda przyjmuje w przedszkolu smyk.Nie wiem czy przyjmuje tylko dzieci z przedszkola czy inne też ale zawsze można zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapatrycja Re: Logopeda poszukiwany 02.11.09, 08:38 Logopeda jest również w szkole podstawowej nr. 1. Można zapytać się tej pani czy ma jakiś swój gabinet czy tylko przyjmuje w szkole. Warto zapytać bo zapewne gdzieś pokieruje dziecko jak nie do siebie to do kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_b Re: Logopeda poszukiwany 02.11.09, 15:57 Witam! Jestem studentką IV roku logopedii i chętnie udzielę logopedycznych "korepetycji". Mieszkam w Ząbkach. Pracowałam już z dziećmi w wieku przedszkolnym i szkolnym, odbywałam praktyki w przedszkolach, poradni psychologiczno-pedagogicznej i również w Szkole Podstawowej nr 1 w Ząbkach. Jeśli jest Pani zainteresowana to proszę o kontakt: kasia_bra@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna.nartowicz Re: Logopeda poszukiwany 08.04.10, 12:06 Dzień dobry. Jestem logopedą, prowadzę konsultacje oraz terapie logopedyczne (ćwiczenia podnoszące sprawność językową dzieci i dorosłych, profilaktyka: kształtowanie prawidłowej mowy, doskonalenie sprawności oddechowej, głosowej i dykcyjnej, usprawnianie narządów mowy), usuwanie wad wymowy i zaburzeń głosu spowodowanych uszkodzeniami różnego pochodzenia. Mogę również dojechać do pacjenta. Nr tel.: 512 135 969 Odpowiedz Link Zgłoś
maymay3 Re: Logopeda poszukiwany 15.04.10, 22:00 Polecam nowe centrum Małolat dla dzieci na Malczewskiego przy Powstańców www.malolat.edu.pl fajni ludzie, super specjaliści Odpowiedz Link Zgłoś