firemka-1 18.11.09, 15:06 Mam pytanie, czy ktoś z Was zna firmę, gdzie można wynająć mikołaja dla dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babymartyna Re: Mikołaj:)) 20.11.09, 13:39 firemka-1 napisała: > Mam pytanie, czy ktoś z Was zna firmę, gdzie można wynająć mikołaja > dla dzieci?? Znam SUPER Mikołaja.Jak mieszkaliśmy w Warszawie , był u naszego dziecka dwa razy i byliśmy bardzo zadowoleni.W tej chwili chyba nawet odwiedza dzieci ze Śnieżynką. Zadzwoniłam zapytać czy będzie działał na terenie Ząbek. Otóż jeśli byłoby trochę chętnych , to jak najbardziej.Ja w każdym razie chciałabym, żeby przyszedł do mojego dziecka. Nie wiem jak to zrobić , ale może niech się wpisują chętni.Ja natomiast załatwię nr telefonu do Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
firemka-1 Re: Mikołaj:)) 20.11.09, 15:00 Super, dzięki... Ja chętna:)) A jaki koszt takiej wizyty Mikołaja??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
firemka-1 do babymartyna 23.11.09, 08:02 Czy udało się coś załatwić?? Może poda Pani nr tel i się postaram skontaktować z Mikołajem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: do babymartyna 23.11.09, 09:10 [b]tez bylibysmy zainteresowani :) ale kiedy? chodzi raczej o 6grudnia czy wigilię? Odpowiedz Link Zgłoś
agata800 Re: Mikołaj:)) 27.11.09, 15:31 J ateż jestem chetna ( i oczywiscie mieszkam w Ząbkach ) Poproszę Panią o namiary ( moze jakiś nr tel albo adres mail'owy ) , abysmy mogły dograć szczegóły. Dzięki z góry, pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
moni122 Re: Mikołaj:)) 23.11.09, 09:25 Ja tez zainteresowana. Proszę podać dzień i cenę i Pani numer telefonu. Byłoby to dużym ułatwieniem dla wszystkich zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
dziubekj Re: Mikołaj:)) 09.12.09, 13:24 Jak ktoś jest zainteresowany to mogę podac namiary na Mikołaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś