Dodaj do ulubionych

Batorego przejezdna do końca listopada

11.12.09, 16:44
robertperkowski.pl/?co=show&nom=793
bez komentarza :(
Obserwuj wątek
    • chudzini Re: Batorego przejezdna do końca listopada 11.12.09, 18:20
      Jakby nie było to jest przejezdna wieczorem :P
      • cnet Re: Batorego przejezdna do końca listopada 11.12.09, 18:38
        no wlasnie - a co stoi na przeszkodzie, zeby puscic tam ruch?

robert
        • chudzini Re: Batorego przejezdna do końca listopada 11.12.09, 18:46
          Pewnie to, że nie jest jeszcze ukończona :P i wszyscy staliby w korku, gdyby
          przejeżdżała koparka.
          Ale niewątpliwie da się przejechać :P
    • ewb11 Re: Batorego przejezdna do końca listopada 11.12.09, 20:46
      Ulica jest teoretycznie przejezdna i lubi tam stać straż miejska.
    • tomkrt Podobno Batorego otworzą w środe 14.12.09, 23:11
      www.youtube.com/watch?v=Mrg0jc0DjSk
    • awawawaw Re: Batorego przejezdna do końca listopada 15.12.09, 19:04
      Przywrócenie stałej trasy linii 199
      od 16.12.2009 (środa)

Przywrócona zostanie stała trasa linii 199 przebiegająca ul.
      Batorego w Ząbkach.

Przystanki BORTNOWSKIEGO 01 i 02 ulegają likwidacji. Uruchomione
      zostają przystanki warunkowe:

•SOSNKOWSKIEGO 01 i 02
      •HALLERA 01.

ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=403&l=1
      • poolk2 Re: Batorego przejezdna do końca listopada 15.12.09, 20:03
        a co z reszta drogi do przejazdu, kawalek fajny reszta drogi tragedia
        • antyplatfus Re: Batorego przejezdna do końca listopada 16.12.09, 09:02
          poolk2 napisał:

> a co z resztą drogi do przejazdu, kawałek fajny reszta drogi tragedia
          >

Podobno powiatowi platformersi mają dalej remontować Batorego. Tylko muszą
          wydusić kasę od Perkowskiego, bo nie śmierdzą groszem. Później Urmanowski
          uroczyście przetnie wstęgę i wystawi rachunek Ząbkom. Ale interesy robi
          Burmistrz, niech go szczyści.
          • sibeliuss Re: Batorego przejezdna do końca listopada 16.12.09, 13:00
            Szkoda, że nie rządzi PiS - dociągnęliby asfalt aż do najbliższego
            kościoła.
      • kriis.borowski Re: Batorego przejezdna do końca listopada 16.12.09, 10:47
        Dziś rano (ok godziny 8:00) nadal stały znaki zakazu wjazdu.
        • tomkrt Re: Batorego przejezdna do końca listopada 16.12.09, 11:17
          Koło 9-tej nadal było zamknięte.
          • netgater Re: Batorego przejezdna do końca listopada 16.12.09, 13:02
            Ale przejezdnie... Tzn. teoretycznie dało się przejechać, bo
            barierki były odsłonięte ;)
            Ale kawałek króciutki :(

--------------------------------------------------------------
            • kasiaz1981 Re: Batorego przejezdna do końca listopada 16.12.09, 14:59
              o 14 był już zdjęty znak zakazu, więc chyba można mówić o otwartej drodze ;)
              • antyplatfus Re: Batorego przejezdna do końca listopada 16.12.09, 21:03
                kasiaz1981 napisała:

> o 14 był już zdjęty znak zakazu, więc chyba można mówić o otwartej drodze ;)

Ale numer. Właśnie się przejechałem Batorego. Ta droga już teraz od początku ma
                połatany asfalt. Po drugie jest zwyczajnie nierówna. Szczytem głupoty są jednak
                znaki koniec drogi głównej i ustąp pierwszeństwa przejazdu na krzyżówce z
                Wolności! Pojechałem na pamięć jakby Batorego była główną. W ostatniej chwili
                zobaczyłem bezsensowne znaki. Czy platformersi w powiecie już do końca stracili
                poczucie zdrowego rozsądku. Batorego jest teraz podporządkowana Wolności! Na
                miejscu Burmistrza Ząbek zażądał bym zwrotu pieniędzy. Niezłe jaja.

Dla równowagi przejechałem się tą słynną obwodnicą Burmistrza czyli podobno
                Zycha, bo tabliczki z nazwą nie znalazłem. W porównaniu z Batorego, ta ulica
                jest równiutka jak stół. Ideał. Minus dla Burmistrza za ostry zakręt przed
                krzyżówką ze Skrajną oraz brak oświetlenia. Ciemno jak ... wiadomo gdzie. Ale
                jak mam porównywać dokonania Perkowskiego i Urmanowskiego to 1:0 dla Burmistrza.
                • chudzini Re: Batorego przejezdna do końca listopada 17.12.09, 00:34
                  Może na Batorego nie ma tragedii, ale już czuć wszystkie studzienki pod kołami...

ul. Zycha zrobiono wzorowo. To tylko potwierdza, że Skanska to bardzo dobra firma.
                  • chudzini Jedak może być gorzej 17.12.09, 21:13
                    Zastanawiałem się, nad sensem układania asfaltu przy opadach deszczu i
                    temperaturze koło O*C...

Tymczasem jak widać pod linkiem może być jeszcze gorzej!
                    warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7374748,Drogowcom_niestraszny_mroz__klada_asfalt_przy__10.html
                    • kusymo Re: Jedak może być gorzej 17.12.09, 21:40
                      Znak na Wolnośći -uwaga na drogę z pierwszeństwem tak więc obie
                      drogi są podporządkowane.
                      • szeszol Re: Jedak może być gorzej 27.12.09, 19:40
                        > Znak na Wolnośći -uwaga na drogę z pierwszeństwem tak więc obie
                        > drogi są podporządkowane.

No właśnie jak to w końcu jest ?

Jadąc od Bystrej w stronę 'centrum' Ząbek przed Wolności jest znak koniec pierwszeństwa przejazdu co by wskazywało, ze pierwszeństwo mają pojazdy skręcające (lub jadące) w ul. Wolności, no względnie że skrzyżowanie jest równorzędne.

Na Wolności jest znak, że jest to droga podporządkowana w stosunku do Batorego, a jadąc Batorego w kierunku Bystrej też jest znak o drodze z pierwszeństwem przejazdu

No ewidentnie ktoś dał ciała....

Pozdrawiam
                        Tomek

• antyplatfus Jedak może być gorzej - POrażka 27.12.09, 20:43
                          szeszol napisał:

> No ewidentnie ktoś dał ciała....

Ale POrażka. Służby podległe naczelnemu powiatowemu platformersowi w osobie
                          Urmanowskiego nawet nie potrafią prawidłowo oznakować ulicy. Kuriozalne.
                    • antyplatfus Re: Jedak może być gorzej 27.12.09, 20:45
                      chudzini napisał:

> Zastanawiałem się, nad sensem układania asfaltu przy opadach deszczu i
                      > temperaturze koło O*C...
                      >
                      > Tymczasem jak widać pod linkiem może być jeszcze gorzej!

Widocznie główna warszawska platformerka zwana potocznie HGW ma tyle pieniędzy
                      że może je bezkarnie wyrzucać w błoto.
                      • corrida_pl Re: Jedak może być gorzej 27.12.09, 21:13
                        dzisiaj pierwszy raz jechałem od strony Wawy, zobaczyłem znak koniec
                        pierwszeństwa i po hamulcach... a później refleksja "ale o co chodzi"...

Rodzi się pytanie:

Co ze debil zdecydował, że taki znak ma tam stanąć? Proponuję jeszcze dodać znak
                        • corrida_pl w uzupełnieniu 27.12.09, 21:14
                          dzisiaj pierwszy raz jechałem od strony Wawy, zobaczyłem znak koniec
                          pierwszeństwa i po hamulcach... a później refleksja "ale o co chodzi"...

Rodzi się pytanie:

Co ze debil zdecydował, że taki znak ma tam stanąć? Proponuję jeszcze dodać znak
                          skrzyżowanie o ruchu okrężnym - ot tak, żeby było "ciekawiej".
                          • awawawaw Re: w uzupełnieniu 27.12.09, 21:27
                            > Proponuję jeszcze dodać znak skrzyżowanie o ruchu okrężnym - ot
                            > tak,żeby było "ciekawiej".

Czemu nie, w końcu ma tam być rondo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka