bluetitanium 06.01.10, 10:07 Szukam dobrego neurologa dziecięcego.Zalezy mi na tym aby był rzeczowy i kompetentny ponieważ jesteśmy po zatruciu tlenkiem węgla.Za każdą wiadomość bedę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betka_ka Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 06.01.10, 11:59 Polecam dr Potakiewicz, wg mnie jest dobrym i rzeczowym specjalistą. Kilka lat temu pracowała w CZD a teraz przyjmuje w prywatnej przychodni MAG w Wa-wie przy ul. Narbutta 29 (tel. 849-51-14). Sama chodziłam do niej z synkiem i powiem, że potrafi kobieta podnieść na duchu... Odpowiedz Link Zgłoś
talablaska Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 07.01.10, 14:50 Właśnie ostatnio dostałam od koleżanki namiary do trzech neurologów: dr Krajnik, nr na centralę jest 228157000 i musisz poprosić o numer do poradni neurologicznej to jest CZD, prywatnie bardzo dobra jest profesor Krystyna Sidor i przyjmuje na Płockiej 17 lok 23,Lecznica Prosen, tel 226323259, Instytut Matki i Dziecka dr Kruk tel. na centralę 223277050 i 223277473 do koncówki 477 Od siebie nic nie mogę dodać bo nie ja korzystałam z porad. Odpowiedz Link Zgłoś
nikakrzysia Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 07.01.10, 15:16 Polecam dr Trausolt z Zielonki tel na centralę 781 04 76, należy prosić z neurologiem dziecięcym. Czas oczekiwany na wizytę długi, ale lekarka baaaardzo dokładna, kieruje na badania, sprawdza dziecko na wszystkie strony. Przyjmuje również prywatnie, ale mogę podać gdzie na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapatrycja Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 07.01.10, 17:52 Zgadzam sie z nikakrzysia, że najlepsza jest dr Trausolt. Chodziłam ze swoim dzieckiem do tej lekarz. Bardzo dokładna i zna się na tym co robi. Nie ma lepszej lekarski. Odpowiedz Link Zgłoś
ulazabki Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 07.01.10, 18:23 Zgadzam sie z przedmówczyniami. Najlepsza jest dr. Trausolt. Chodziła do niej, że swoim synkiem. Bardzo dokładna, konkretna, nie straszy ale również woli "dmuchać na zimne" Przebada dziecko z każdej strony. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
aszyn Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 15.07.10, 16:39 Czy dr Małgorzata Trautsolt przyjmuję prywatnie? Macie może do niej numer prywatny? Bardzo zależy mi na czasie, więc bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikakrzysia Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 16.07.10, 15:28 podaj proszę prywatnego maila, napiszę gdzie przyjmuje prywatnie. Na forum nie chciałabym tego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
aszyn Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 16.07.10, 21:23 aszyn@o2.pl. Z góry bardzo, bardzo dziękuję:-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bratka-1310 Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 16.07.10, 15:28 Dr Trautsolt przyjmuje jeszcze na Puławskiej w Enel-medzie. Cena wizyty 150 zl, z tydzień trzeba poczekać ale nie to co na NFZ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka76 Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 25.05.13, 21:27 Proszę o podanie gdzie Pani doktor przyjmuje prywatnie oto mój mail gazetowy pszczolka76@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bluetitanium Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 07.01.10, 21:28 Dziekuję bardzo za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
teleferajna Dr. Trausolt 28.10.13, 15:02 czy mogłabym prosić o namiary do Pani dr. T. do prywatnego gabinetu? mój mail to teleferajna@poczta.onet.pl Z góry dziękuję za pomoc. Pilnie potrzebuje konsultacji do mojego 3,5 -letniego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
karla1977 Re: Dobry neurolog dziecięcy kto poleci???? 31.10.13, 09:08 moge Ci polecic swietna pania neurolog Wande Potakiewicz, przyjmuje prywatnie w gabinecie Promyk. bardzo pomogla nam i moim znajomym (ktorzy ja nam pozniej polecili). www.gabinetpromyk.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś