piotruscinski
15.11.10, 23:36
Witam,
Wiem, że Pan Stachera czyta to forum, więc jest to mam nadizeję sposób na szybkie dotarcie do niego.
Właśnie przeczytałem niepodpisane pismo rozsyłane anonimowo do mieszkańców Ząbek. Na jednej stronie jest m.in. informacja o kandydacie Słomce i logo SIS. Dlatego też moje słowa kieruję do Pana Stachery.
Druga strona poświęcona jest kanalizacji i wodociągom.
Wzywam Pana Stacherę do przyznania, że ponosi odpowiedzialność za prawdziwość zawartych tam informacji, lub o podanie imienia i nazwiska innego autora. Jeśli te rozsyłane przez Was informacje mają być wiarygodne to proszę je potwierdzić przyznając, że Pan to napisał!
Oświadczam, że materiały te zawierają KŁAMSTWA i manipulacje. Jak można publikować na kilka dni przed wyborami kłamstwa w tysiącach egzemplarzy!
Jeśli macie odrobinę honoru to powinniście publicznie przyznać, że materiał nie jest rzetelny i przeprosić, a przeprosiny wydrukować w tej samej liczbie egzemplarzy, w jakiej publikowaliście kłamstwa mające dezawuować mnie jako kandydata do Rady Powiatu Wołomińskiego.
W innym przypadku podajcie prawdziwego autora tego tekstu zawierającego kłamstwa, abym mógł spotkać się z nim w sądzie (w trybie wyborczym). W moim przekonaniu jest nim Pan Panie Stachera, ale jeśli jest to np. Pan Słomka lub ktoś inny to proszę o info. Jeśli jest to materiał opracowywany przez kilka osób, to czy jest ktoś kto może wziąć odpowiedzialność za całość tekstu?
Jeśli nie będziecie unikać tego tematu, to jest jeszcze szansa na ostateczne wyjaśnienie tej sprawy jeszcze przed ciszą wyborczą.