Dodaj do ulubionych

Odchudzanie

18.01.11, 08:09
Najwyższy czas na odchudzanie .Sprawdzone sposoby ,wskazówki ,metody pozbycia się tłuszczyku z wybranych partii ciała mile będą widziane pod tym tematem.Ja proponuję lipolizę iniekcyjną ;-)
Obserwuj wątek
    • toja_zab Re: Odchudzanie 18.01.11, 12:59
      Lipoteza indukcyjna piszesz, hmm.... A nie można zacząć od w zasadzie jedynej sprawdzonej i bezpiecznej metody: mniej żarcia i więcej ruchu :-) ?
      • monika24.24 Re: Odchudzanie 19.01.11, 08:37
        Jeśli już mowa o metodach to z pewością temat jest skierowany do osób zainteresowanych pozbyciem się z wybranych partii ciała tłuszczyku czyli wymodelowaniem sylwetki .Zapewniam Cię że mało wpier....lam a i że też nie stoję czy leżę w miejscu ;-)
        Tak więc wracając do tematu odchudzanie , idzie dużymi krokami wiosna i będzie niezmiernie miło popatrzeć na szczupłe kobietki .Każda z nas chce być piękna ,powabna i urocza tak więc jedną z metod wymodelowania sylwetki na dzisiejszy dzień polecam lipolizę.Jakie są Wasze sprawdzone propozycje?
        • prawdziwyjarek Re: Odchudzanie 19.01.11, 12:52
          Witam ja schudłem 26 kg w 3 miesiące na diecie Dukana
          • raptor73 Re: Odchudzanie 23.01.11, 15:09
            ja też 25 kg w 3,5 miesiąca - dietę Dukan polecam
    • piotr_z65 Re: Odchudzanie 20.01.11, 20:03
      i znowu to samo... :)

przeciez juz znasz odpowiedzi na wszystkie pytania dot. odchudzania i wszystkich tematow satelitarnych, np. napiecia skory....
    • aurelia_83 Re: Odchudzanie 20.01.11, 21:19
      Monika-moim zdaniem najlepiej jest jeść mało,ograniczyć mocno porcje.Do tego ćwiczenia,w tej chwili męczę aerobiczną 6 Weidera.Ciężko jak cholera,ale podobno super działa na brzuszek;) I nogi zresztą też chudną...
    • fufika Re: Odchudzanie 18.09.13, 19:19
      Ja z kolei bym zaoferowała oczywiście jakieś specyfiki, które będą dawały możliwość zrzucenia ładnych paru kilogramów. Będziecie mogli znaleźć wszystko co potrzebne na stronie weight-loss.pl. Ja zakupiłam za jej pośrednictwem tabletki i jestem z nich naprawdę zadowolona. Zachęcam wszystkich zdeterminowanych do odchudzania się wspólnie ze mną, bowiem gra jest warta świeczki.
      • freestella Re: Odchudzanie 18.09.13, 19:50
        hmmm tabletk,i ciekawe....., ja osobiście polecam ćwiczenia i więcej ruchu, racjonalna dieta itp. a nie naciąganie na 'CUDA WIANKI" po których w najlepszym wypadku efekt jo-jo nas dopada w najgorszym śmierć, jak to było pokazane niedawno w tv.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka