monika24.24 18.01.11, 08:09 Najwyższy czas na odchudzanie .Sprawdzone sposoby ,wskazówki ,metody pozbycia się tłuszczyku z wybranych partii ciała mile będą widziane pod tym tematem.Ja proponuję lipolizę iniekcyjną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja_zab Re: Odchudzanie 18.01.11, 12:59 Lipoteza indukcyjna piszesz, hmm.... A nie można zacząć od w zasadzie jedynej sprawdzonej i bezpiecznej metody: mniej żarcia i więcej ruchu :-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Odchudzanie 19.01.11, 08:37 Jeśli już mowa o metodach to z pewością temat jest skierowany do osób zainteresowanych pozbyciem się z wybranych partii ciała tłuszczyku czyli wymodelowaniem sylwetki .Zapewniam Cię że mało wpier....lam a i że też nie stoję czy leżę w miejscu ;-) Tak więc wracając do tematu odchudzanie , idzie dużymi krokami wiosna i będzie niezmiernie miło popatrzeć na szczupłe kobietki .Każda z nas chce być piękna ,powabna i urocza tak więc jedną z metod wymodelowania sylwetki na dzisiejszy dzień polecam lipolizę.Jakie są Wasze sprawdzone propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyjarek Re: Odchudzanie 19.01.11, 12:52 Witam ja schudłem 26 kg w 3 miesiące na diecie Dukana Odpowiedz Link Zgłoś
raptor73 Re: Odchudzanie 23.01.11, 15:09 ja też 25 kg w 3,5 miesiąca - dietę Dukan polecam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z65 Re: Odchudzanie 20.01.11, 20:03 i znowu to samo... :) przeciez juz znasz odpowiedzi na wszystkie pytania dot. odchudzania i wszystkich tematow satelitarnych, np. napiecia skory.... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_83 Re: Odchudzanie 20.01.11, 21:19 Monika-moim zdaniem najlepiej jest jeść mało,ograniczyć mocno porcje.Do tego ćwiczenia,w tej chwili męczę aerobiczną 6 Weidera.Ciężko jak cholera,ale podobno super działa na brzuszek;) I nogi zresztą też chudną... Odpowiedz Link Zgłoś
fufika Re: Odchudzanie 18.09.13, 19:19 Ja z kolei bym zaoferowała oczywiście jakieś specyfiki, które będą dawały możliwość zrzucenia ładnych paru kilogramów. Będziecie mogli znaleźć wszystko co potrzebne na stronie weight-loss.pl. Ja zakupiłam za jej pośrednictwem tabletki i jestem z nich naprawdę zadowolona. Zachęcam wszystkich zdeterminowanych do odchudzania się wspólnie ze mną, bowiem gra jest warta świeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
freestella Re: Odchudzanie 18.09.13, 19:50 hmmm tabletk,i ciekawe....., ja osobiście polecam ćwiczenia i więcej ruchu, racjonalna dieta itp. a nie naciąganie na 'CUDA WIANKI" po których w najlepszym wypadku efekt jo-jo nas dopada w najgorszym śmierć, jak to było pokazane niedawno w tv. Odpowiedz Link Zgłoś