Dodaj do ulubionych

Zagram w siatkówkę w Ząbkach

23.01.11, 14:24
Witam

Widziałem tu dosyć stare ogłoszenia o poszukiwaniu zawodników do grup amatorskich w Ząbkach. Chętnie zagram jeżeli ktoś poszukuje zawodnika, gram amatorsko od wielu lat, bez przeszłości zawodowej. Myślę, że poziom średnio-zaawansowany.
Proszę o kontakt.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • polarpralka Re: Zagram w siatkówkę w Ząbkach 25.01.11, 09:19
      plus trzech panów...nasi mężowie

Beata Teresa Alicja

W jakie dni i jaka godzina?
    • dolcanik Re: Zagram w siatkówkę w Ząbkach 27.01.11, 22:11
      Zapraszam na siatkowke do sali w gimnazjum numer 1 w niedzielę na godzinę 17.Gramy tam od kilku lat.Ale zawsze mile widziani są nowi zawodnicy.Nie jest to siatkówka ligowa ale dająca nam dużo radości i fajną zabawę.Gramy w każdą niedzielę,ale zapraszam już w najbliższą.
      • mrooofencja Re: Zagram w siatkówkę w Ząbkach 24.11.11, 20:40
        Czy gracie jeszcze w siatkówkę w Ząbkach? Można się dołączyć?
        • dolcanik Re: Zagram w siatkówkę w Ząbkach 25.11.11, 23:56
          Zapraszam na siatkowke do sali w gimnazjum numer 1 w niedzielę na godzinę 17.Gramy tam od kilku lat.Ale zawsze mile widziani są nowi zawodnicy.Nie jest to siatkówka ligowa ale dająca nam dużo radości i fajną zabawę.Gramy w każdą niedzielę,ale zapraszam już w najbliższą.
          • tomasztdi Re: Zagram w siatkówkę w Ząbkach 01.12.11, 12:53
            jest tez mozliwosc pograc w siatke w szkole podstawowej przy ul. Koscielnej
            gramy w niedziele w godz 19.30-21.30, druzyna damsko-meska , poziom amatorski, gramy od ponad roku ale gre traktujemy jako forme bardziej rozrywki a nie pucharu swiata
            przydaly by sie z trzy osoby poniewaz przewaznie gramy w niepelnych skladach
            miesieczny koszt wychodzi po 50 zl od osoby
            wszystkich chetnych zapraszam
            • raptor73 Re: Zagram w siatkówkę w Ząbkach 01.12.11, 16:07
              przymierzam się od dłuższego czasu do Was wpaść ale jakoś zawsze coś mi wypadnie - spróbuję tym razem chociaż w niedzielę mam granie na Zaciszu od 20:30 - najwyżej że tak powiem testowo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka