Dodaj do ulubionych

Pralnia na Orlej

18.04.11, 22:26
Szukam dobrej pralni w Ząbkach i chciałabym zapytać czy ktoś z Państwa z niej korzystał i jakie są Wasze opinie?
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • sarajewo1 Re: Pralnia na Orlej 19.04.11, 08:18
      Ja z Orlej nie korzystałam, ale na Bema magiel oddają już po 2 godz. Odzież tego samego dnia jak poprosisz i nie liczą jak expres.
    • bluetitanium Re: Pralnia na Orlej 19.04.11, 08:18
      Pralnię na Orlej radzę mijać z daleka.Suknie ślubna po praniu w owej pralni nadawała się tylko do wyrzucenia.Płaszcz wiosenny niby prosta sprawa a jednak też nie podołali zadaniu.Podszewka z rękawa wystaje dobre trzy centymetry a zakończenia płaszcza są wyblakłe bądź źle spłukane.
      Polecam pralnię na Batorego zaraz przy przejeździe na górze obok fryzjera.Piorą tanio a dobrze.Za upranie kurtki puchowej zapłaciłam 30 zł razem z impregnacją .Kurtka jak i ich usługa bez zastrzeżeń.
      • agula1185 Re: Pralnia na Orlej 09.09.11, 22:11
        Pralnia na Orlej to tragedia. Można się skusić, ale pod warunkiem, że chce się mieć zniszczone ubranie. Płaszcz nadaje sie tylko do wyrzucenia.
        • corrida_pl Re: Pralnia na Orlej 10.09.11, 19:53
          A mi dywan wyprali dobrze, co prawda czekałem na niego 4 tygodnie (zamiast 2).
        • Gość: Anonim Re: Pralnia na Orlej IP: 148.252.128.* 02.10.20, 07:42
          Nie polecam. Ludzie bez wiedzy, nastawieni na zysk, a nie na profesjonalna usluge. Brak empatii i szacunku dla klienta. Badzcie ostrozni.
      • pati_pati_25 Re: Pralnia na Orlej 28.11.16, 20:53
        Pralnia na Batorego to porażka, nie polecam. Oddałam tam kurtkę puchową do prania, po oddaniu nie nadawała się do noszenia. Puch się pozbijał i kurtka wyglądała jak cienka szmatka. Pani z pralni niestety ale nie uwzględniła reklamacji tylko kazała mi szukać innej pralni. Mojej siostrze też zniszczyli tam kurtkę puchową, po praniu była cała w plamach.
      • Gość: Anonim Re: Pralnia na Orlej IP: 148.252.128.* 02.10.20, 07:43
        Zgadzam sie. Omijac z daleka. Braz profesjonalizmu. Niszcza ubrania.
      • Gość: Anonim Re: Pralnia na Orlej IP: 148.252.128.* 02.10.20, 07:46
        Zgadzam sie z opinia. Niszcza ubrania unikajac odpowiedzialnosci. Jest tyle pralni, ze warto skorzystac z innej. Nie polecam.
    • suiana Re: Pralnia na Orlej 10.09.11, 21:57
      Na Orlej prałam suknię komunijną córki-usługa bez zarzutu-zostały sprane ślady z błota,na Batorego przy szkole oddałam garnitur męża-niestety był do poprawki,zatem chyba nie ma reguły.
      • damasek Re: Pralnia na Orlej 12.09.11, 09:53
        Witam,

W sobotę odebrałem spodnie i koszulę Wólczanki i mam guziki i suwak, i fajnie się bawiłem na weselu :)) U mnie to było pierwsze pranie w tej pralni i na razie jest ok. Ale prawdę mówiąc, nie pamiętam, aby jakaś pralnia choć raz czegoś nie spiepszyła..
        Co do ceny do za komplet zapłaciłem 21 zł, czyli moim zdaniem mało!
        • okudynuw Re: Pralnia na Orlej 12.09.11, 14:45
          też prałam i garnitury i obrusy- wszystko sprane i trwa to 3 dni max.
          sukienka na wesele też wszystko ok
          • Gość: Anonim Re: Pralnia na Orlej IP: 148.252.128.* 02.10.20, 07:47
            Radze uwazac. Niszcza ubrania.
    • komisarz_ryba Re: Pralnia na Orlej 12.09.11, 15:19
      A ja korzystam z pralni Biały Miś w Zielonce, przy Rossmanie. To główna ulica w Zielonce - Wyszyńskiego, jest tam oprócz pralni i Rossmana jeszcze parę innych fajnych punktów. Są tam miłe Panie, a dywan to nawet mi podwieźli do domu, bo nie zdążyłam prze weekendem. To bardzo przyjemne miejsce, ceny chyba mają konkurencyjne, z tego co się zdążyłam zorientować.
    • pleszak_easy Re: Pralnia na Orlej 12.09.11, 15:21
      ja tam kilka razy prałem i piorę ubrania czy narzuty i zastrzeżeń nie mam żadnych, wszystko na czas i dobrze wyprane. Jeśli chodzi o tego typu działalność to łatwo zaliczyć jakieś "wpadki" bo czasami plamy nie zejdą lub coś sie "rozpuści" i wtedy klient jest zły;), ale mi się tam nie zdarzyło ;)
    • k.czarna84 Re: Pralnia na Orlej 19.10.11, 19:13
      pralnia na Orlej ciężko powiedzieć bo oddawałam tam materac do prania pani powiedziała ze nie było metki prania i nie wiedzieli jak go wyprać wiec w najniżej temp żeby się nie skurczył i zostały plamki
      • corrida_pl Re: Pralnia na Orlej 16.12.11, 10:59
        Gdzie zatem warto oddać dywan do pralni? Pralna na Orlej odpada.
        • bik73 Re: Pralnia na Orlej 21.10.12, 10:37
          Zapraszam do pralni na Parkową przy Bema. Piorą wszystko tz. pranie wodne i chemiczne oraz dywany. Dojazd ewentualny do klienta gratis. Tel; 603 507 570 zadzwoń a przyjadą po Twoje pranie i oddadzą w terminie.
    • pati_pati_25 Re: Pralnia na Orlej 28.11.16, 20:56
      Nie zna pralni na Orlej ale uwaga na pralnię na Batorego, niszą tam kurtki. Oddała, tam kurtkę puchową, po oddaniu okazało się, że puch się pozbijał i kurtka nie nadawała się do chodzenia. Pani z pralni nie uwzględniła reklamacji, była nie miła i kazała szukać innej pralni, żeby ratować kurtkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka