mika.bajkowe1 18.04.11, 22:26 Szukam dobrej pralni w Ząbkach i chciałabym zapytać czy ktoś z Państwa z niej korzystał i jakie są Wasze opinie? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarajewo1 Re: Pralnia na Orlej 19.04.11, 08:18 Ja z Orlej nie korzystałam, ale na Bema magiel oddają już po 2 godz. Odzież tego samego dnia jak poprosisz i nie liczą jak expres. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetitanium Re: Pralnia na Orlej 19.04.11, 08:18 Pralnię na Orlej radzę mijać z daleka.Suknie ślubna po praniu w owej pralni nadawała się tylko do wyrzucenia.Płaszcz wiosenny niby prosta sprawa a jednak też nie podołali zadaniu.Podszewka z rękawa wystaje dobre trzy centymetry a zakończenia płaszcza są wyblakłe bądź źle spłukane. Polecam pralnię na Batorego zaraz przy przejeździe na górze obok fryzjera.Piorą tanio a dobrze.Za upranie kurtki puchowej zapłaciłam 30 zł razem z impregnacją .Kurtka jak i ich usługa bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
agula1185 Re: Pralnia na Orlej 09.09.11, 22:11 Pralnia na Orlej to tragedia. Można się skusić, ale pod warunkiem, że chce się mieć zniszczone ubranie. Płaszcz nadaje sie tylko do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
corrida_pl Re: Pralnia na Orlej 10.09.11, 19:53 A mi dywan wyprali dobrze, co prawda czekałem na niego 4 tygodnie (zamiast 2). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Pralnia na Orlej IP: 148.252.128.* 02.10.20, 07:42 Nie polecam. Ludzie bez wiedzy, nastawieni na zysk, a nie na profesjonalna usluge. Brak empatii i szacunku dla klienta. Badzcie ostrozni. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pati_25 Re: Pralnia na Orlej 28.11.16, 20:53 Pralnia na Batorego to porażka, nie polecam. Oddałam tam kurtkę puchową do prania, po oddaniu nie nadawała się do noszenia. Puch się pozbijał i kurtka wyglądała jak cienka szmatka. Pani z pralni niestety ale nie uwzględniła reklamacji tylko kazała mi szukać innej pralni. Mojej siostrze też zniszczyli tam kurtkę puchową, po praniu była cała w plamach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Pralnia na Orlej IP: 148.252.128.* 02.10.20, 07:43 Zgadzam sie. Omijac z daleka. Braz profesjonalizmu. Niszcza ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Pralnia na Orlej IP: 148.252.128.* 02.10.20, 07:46 Zgadzam sie z opinia. Niszcza ubrania unikajac odpowiedzialnosci. Jest tyle pralni, ze warto skorzystac z innej. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
suiana Re: Pralnia na Orlej 10.09.11, 21:57 Na Orlej prałam suknię komunijną córki-usługa bez zarzutu-zostały sprane ślady z błota,na Batorego przy szkole oddałam garnitur męża-niestety był do poprawki,zatem chyba nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
damasek Re: Pralnia na Orlej 12.09.11, 09:53 Witam, W sobotę odebrałem spodnie i koszulę Wólczanki i mam guziki i suwak, i fajnie się bawiłem na weselu :)) U mnie to było pierwsze pranie w tej pralni i na razie jest ok. Ale prawdę mówiąc, nie pamiętam, aby jakaś pralnia choć raz czegoś nie spiepszyła.. Co do ceny do za komplet zapłaciłem 21 zł, czyli moim zdaniem mało! Odpowiedz Link Zgłoś
okudynuw Re: Pralnia na Orlej 12.09.11, 14:45 też prałam i garnitury i obrusy- wszystko sprane i trwa to 3 dni max. sukienka na wesele też wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Pralnia na Orlej IP: 148.252.128.* 02.10.20, 07:47 Radze uwazac. Niszcza ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
komisarz_ryba Re: Pralnia na Orlej 12.09.11, 15:19 A ja korzystam z pralni Biały Miś w Zielonce, przy Rossmanie. To główna ulica w Zielonce - Wyszyńskiego, jest tam oprócz pralni i Rossmana jeszcze parę innych fajnych punktów. Są tam miłe Panie, a dywan to nawet mi podwieźli do domu, bo nie zdążyłam prze weekendem. To bardzo przyjemne miejsce, ceny chyba mają konkurencyjne, z tego co się zdążyłam zorientować. Odpowiedz Link Zgłoś
pleszak_easy Re: Pralnia na Orlej 12.09.11, 15:21 ja tam kilka razy prałem i piorę ubrania czy narzuty i zastrzeżeń nie mam żadnych, wszystko na czas i dobrze wyprane. Jeśli chodzi o tego typu działalność to łatwo zaliczyć jakieś "wpadki" bo czasami plamy nie zejdą lub coś sie "rozpuści" i wtedy klient jest zły;), ale mi się tam nie zdarzyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k.czarna84 Re: Pralnia na Orlej 19.10.11, 19:13 pralnia na Orlej ciężko powiedzieć bo oddawałam tam materac do prania pani powiedziała ze nie było metki prania i nie wiedzieli jak go wyprać wiec w najniżej temp żeby się nie skurczył i zostały plamki Odpowiedz Link Zgłoś
corrida_pl Re: Pralnia na Orlej 16.12.11, 10:59 Gdzie zatem warto oddać dywan do pralni? Pralna na Orlej odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
bik73 Re: Pralnia na Orlej 21.10.12, 10:37 Zapraszam do pralni na Parkową przy Bema. Piorą wszystko tz. pranie wodne i chemiczne oraz dywany. Dojazd ewentualny do klienta gratis. Tel; 603 507 570 zadzwoń a przyjadą po Twoje pranie i oddadzą w terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pati_25 Re: Pralnia na Orlej 28.11.16, 20:56 Nie zna pralni na Orlej ale uwaga na pralnię na Batorego, niszą tam kurtki. Oddała, tam kurtkę puchową, po oddaniu okazało się, że puch się pozbijał i kurtka nie nadawała się do chodzenia. Pani z pralni nie uwzględniła reklamacji, była nie miła i kazała szukać innej pralni, żeby ratować kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś