Dodaj do ulubionych

Smoleńsk .

23.04.11, 07:10
Postawmy w Ząbkach 96 pomników dla tych męczenników z katastrofy smoleńskiej . Przecież nie ma dnia czy choćby godziny bez Smoleńska . PISowcy lubią żyć tragediami narodowymi . Dlaczego Jarek z nimi nie leciał ??? Trzeba coś z tym zrobić ! Myślałem że mohery mają po 70 lat , myliłem się .
Obserwuj wątek
    • monika24.24 Re: Smoleńsk . 23.04.11, 08:20
      Czyżbyś Ty ocipiał do reszty ,skończmy ten temat ile można męczyć ludzi tą tragedią !
      Do cholery jasnej jak ktoś ma taką potrzebę niech sobie we własnym ogródku postawi pomnik upamiętniający ten ciężki dzień.Przestańmy żyć tym dniem idziemy do przodu .Nic tylko Smoleńsk,Smoleńsk i jeszcze raz Smoleńsk.Weżcie sie w garść i cieszmy sie kolejnym dniem .Tym że jesteśmy zdrowi ,że nie mamy większych problemów .... itp.
      Cholera .....Wesołych Świąt !
    • madameblanka Re: Smoleńsk . 23.04.11, 16:14

>PISowcy lubią żyć tragediami narodowymi

ta sekta nie żyje tragedią, tylko używa jej do walki politycznej, co tam gospodarka i ekonomia kraju, ważne żeby wykończyć PO; chorzy na władzę ludzie nie cofną się przed niczym....;

Wesołych Świąt!

• 1_sekretarz Re: Smoleńsk . 23.04.11, 19:11
      Ludzie ale o co Wam chodzi?
    • miesz_kam Re: Smoleńsk . 24.04.11, 00:51
      Nawet w ostatniej Gazecie Samorządowej Co słychać opis comiesięcznego cyrku na Krakowskim Przedmieściu, Panie Walczak to jest gazeta o tematyce lokalnej, czy składa Pan też kwiatki i pali znicze w byłym miejscu pracy swoich bliskich a może już jakiś pomniczek lub tabliczkę nam Pan szykuje.
    • michal0510 Re: Smoleńsk . 27.10.11, 15:30
      Szopka niestety trwa nadal

wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/awantura-o-pomnik-lecha-kaczynskiego-sa-protesty,1,4891775,region-wiadomosc.html
      • husky_ Re: Smoleńsk . 27.10.11, 15:36
        Byłem dzisiaj Pod UM w Wołominie i zastanawiałem się co się stało, że kręci się kilka ekip telewizyjnych i radiowych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka