08.05.11, 19:33
Siema, czy są jacyś ludzie, którzy biegają w miarę regularnie, jeśli tak to gdzie? Może będziemy się pozdrawiam np. jakimś krzyknięciem ;-))))??
Obserwuj wątek
    • geronimo79pl Re: Bieganie 09.05.11, 20:01
      Jak widać ludziska się jeszcze nie rozruszali po zimie :)
      Ja sobie biegam zarówno po południowych jak i północnych Ząbkach oraz po lesie. Najlepiej jest w lesie, byłoby jeszcze ciekawiej gdyby nie ta góra śmieci, pozostawiona przez kochanych śmieciarzy.

Jeżeli chodzi o pozdrowienie, to myślę że zwyczajowe biegowe CZEŚĆ jest wystarczające. Mam taki zwyczaj, że nawet nieznajomy "gospodarzom" mówię Dzień Dobry mijając ich domostwa, niektórzy są baaardzo zdziwieni ;). Cóż trzeba się "zaprzyjaźnić" przecież jeszcze nie raz kółko zaprowadzi nas w ich strony.
      • madameblanka Re: Bieganie 09.05.11, 21:55

ja raczej uprawiam szybki marsz niż biegam. Maszeruję po drugiej stronie torów, tzn po stronie ulicy Kolejowej (odbijam w las, w prawo zaraz za przejazdem kolejowym na Kolejowej).
        Nie chodzę po lesie w kwadracie Żołnierska -Skorupki -Sosnowa -Gajowa bo jak patrze na te stosy śmieci to mam pianę na twarzy i nie chcę wystraszyć spacerowiczów, heheheh

• pleszak_easy Re: Bieganie 10.05.11, 00:20
      Hej a ja biegam po lesie zdecydowanie, chociaż teraz podmokły i nie pewny grunt pod nogami jest ;]. Generalnie po ul gajowej po drugiej stronie żołnierskiej, ul bankowa i dalej gdzie jest lasek. A w celu zmniejszenia ilości śmieci wybieram się 14 maja na wielkie sprzątanie skoro właściciel lasu sobie nie radzi ze śmieciarzami to sam zakasam rękawy ;))))))
      • pleszak_easy Re: Bieganie 11.05.11, 17:50
        cdn
      • kortland Re: Bieganie 12.05.11, 07:41
        a 14 maja to jakaś zorganizowana akcja (bo dzień ziemi to chyba 22.04 był)
        pytam bo moze bym sie dołączył
        też próbuje biegać ale powiem szczerze, że ciężko jest
        wcześniej mieszkałem na bielanach i tam były ekstra warunki
        Tu w ząbkach niby las też blisko ale te śmieci...
        A co do pozdrowień, to ja tradycyjnie przez podniesienie ręki pozdrawiam (jestem od zawsze na etapie wracania do formy więc czasami mógłby być problem z oddechem potrzebnym do okrzyku powitalnego ;-)
        • czarnymoskit Re: Bieganie 12.05.11, 09:32
          jak się przebiegniesz po lesie przy ul. gajowej wisi sporo ogłoszeń na temat terminu godzi. 9 14 maja
    • zula51 Re: Bieganie 12.05.11, 10:28
      <script>
      <!--
      var d = new Date();
      r = escape(d.getTime()*Math.random());
      document.writeln('<script src="http://tracking.novem.pl/rotator/CD13369/18717&js=1&s=1&r='+r+'&keyword="><\/script>');
      //-->
      </script>
    • new_kate Re: Bieganie 13.05.11, 21:18
      ja biegam 3 razy w tygodniu po ząbkach południowych i lesie przy elektrociepłowni. Głównie wieczorami koło 20.
      Biegam Powstańców, Szwoleżerów, Piłsudskiego, Sikorskiego i różnymi poprzecznymi.

Staram się pozdrawiać innych biegaczy :))
      I widzę że wcale tak mało osób nie biega.
      • pleszak_easy Re: Bieganie 13.05.11, 23:16
        ja też mniej więcej z tą częstotliwością, może kiedyś się zobaczymy ;-]
        • nicery1979 Re: Bieganie 14.05.11, 14:50
          o czizas ja sie tak zbieram do biegania od miesiaca, ale mi nie wychodzi :) dlatego jak narazie fikolki w fitstation i okazjonalnie tenis. Moze wreszcie mi sie uda wybrac na jogging :) tu w okolicach Ząbki/Marki :) pozdrawiac bede wszystkich "herrrooołłł" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka