Dodaj do ulubionych

kartki na samochodach

12.10.11, 20:04
Mam serdeczną prośbę do Pana sąsiada, który wyszedł z inicjatywą pilnowania porządku i zwracania uwagi poprzez wkładanie karteczek za wycieraczki samochodu, aby bardziej rozeznawał się (lub lepiej obserwował skoro już to robi) kto parkuje na miejscach dla gości. Dnia 11/10/11 włożył Pan karteczkę właśnie odwiedzającym mnie gościom. Trochę wstyd mi przed znajomymi, że takie sytuacje i takie zwracanie uwagi ma tu miejsce. Chyba się Pan trochę zagubił w tym pilnowaniu porządków...
Obserwuj wątek
    • dinda2 Re: kartki na samochodach 13.10.11, 21:25
      Racja, proponuję sąsiadom, którzy mają dużo czasu wolnego spożytkować go na coś pożytecznego dla naszego osiedla. Jak na razie nie zaobserwowałam sytuacji, aby nie było wolnych miejsc dla gości. Proponuję więc zająć się problemami, które już istnieją, a nie sobie je stwarzać.
      • kerajm Re: kartki na samochodach 13.10.11, 21:41
        ...A pan/Pani brała udział w głosowaniu i zostawiła kartę do głosowania u Pani administrator ???....jesli nie to proszę o wstrzymanie się od głosu tu na forum. Dzieki takim osobom nic nie można przegłosować nawet obniżek za garaż czy wejściówki dla wjeżdzających gości.
        • grzegorz.gwiazda Re: kartki na samochodach 14.10.11, 08:30
          Nie mówiąc już o obniższe czynszu. Też za mało głosów było oddanych abyśmy płacili mniejszy czynsz. Każdy narzeka, że za drogo a nie każdy chce to zmienić? Za dużo pieniędzy mają niektórzy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka