ab18f 20.10.11, 19:55 Witam, mam do oddania dwie małe świnki morskie. Kupiłam świnkę w Kakadu i dostałam mały bonusik. Chętnie udostępnię zainteresowanym zdjęcia prosiaczków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakl3 Re: oddam małe świnki morskie 21.10.11, 09:36 A można prosić zdjęcia na kasiakl3@gazeta.pl Chętnie obejrzę, dzieci męczą nas o jakiegoś pupila. A kłopotliwe są takie świnki? Odpowiedz Link Zgłoś
zanecin Re: oddam małe świnki morskie 21.10.11, 10:19 Niestety potrzebny jest chlewik Odpowiedz Link Zgłoś
sabciasabcia8 Re: oddam małe świnki morskie 21.10.11, 14:00 Witam! Piszę w sprawie ogłoszenia o oddaniu/sprzedaży świnki. Proszę uważać na terrarystów,zbierających świnki na karmę i pseudo hodowców, u których świnki nie mają należytej opieki. Na forum Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim, można wystawić świnkę do adopcji.Przed założeniem wątku należy poprosić moderatora o zgodę. Jeżeli sprawa jest pilna można też po podpisaniu umowy przekazania, oddać nam świnkę na dom tymczasowy,gdzie będzie przebywać do czasu znalezienia nowych,sprawdzonych opiekunów. Reguły wystawiania świnek do adopcji na forum i wzór umowy przekazania: www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=3518 Pragnę jeszcze ostrzec przed osobami,które zbierają świnki do oddania z różnych ogłoszeń.Udają zainteresowanie ,a następnie sprzedają zwierzęta z całym osprzętem innym osobom. Oczywiście jest im całkowicie obojętne,gdzie i do kogo one trafią. Pozdrawiam,Andżelika T. SPŚM www.swinkimorskie.eu/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
logaga Re: oddam małe świnki morskie 21.10.11, 12:40 ja też poproszę zdjęcia na maila: logaga@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
widow Re: oddam małe świnki morskie 21.10.11, 13:19 Ciekawe gdzie jest admin, który tak skrupulatnie usuwa ogłoszenia? Moje dot. oddania chomika bardzo szybko zniknęło, ale widać, że są równi i równiejsi. PS. Nic nie mam do autora tego wątku:) Po za tym wątek do tego przeznaczony dawno się przerósł i trzeba by pomyśleć o czymś nowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakl3 Re: oddam małe świnki morskie 21.10.11, 17:18 "> Po za tym wątek do tego przeznaczony dawno się przerósł i trzeba by pomyśleć o > czymś nowym." się podpiszę, tamtego wątku już nie da się przejrzeć, a chętnie bym sobie czasem poczytała. Za długi, mało przejrzysty i ogólny bałagan zeby nie powiedzieć "syf" Ktoś tego pilnuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ab18f Re: oddam małe świnki morskie 21.10.11, 21:43 widow napisał: > Ciekawe gdzie jest admin, który tak skrupulatnie usuwa ogłoszenia? > Moje dot. oddania chomika bardzo szybko zniknęło, ale widać, że są równi i równ > iejsi. > > PS. > Nic nie mam do autora tego wątku:) > Po za tym wątek do tego przeznaczony dawno się przerósł i trzeba by pomyśleć o > czymś nowym. przykro mi z powodu Twojego ogłoszenia, ale cieszę się ,że moje nie zniknęło. Wysłałam zdjęcia osobom zainteresowanym i chcę tylko jeszcze dodać ,że prosiaczki jak każde zwierzę wymagają opieki, ale do kłopotliwych bym ich nie zaliczyła - na spacer rano nie trzeba wychodzić :P Odpowiedz Link Zgłoś
magfas Re: oddam małe świnki morskie 25.10.11, 13:56 witam rowniez poprosze o zdjecie magfas@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś