motorcity 29.08.07, 17:51 Pisza tu sami, 100% nieudacznicy, 2-3 z Polski (udaja ze sa "Polonia") i 2-3 z zagranicy. Jedyny temat na forum: obrzucanie sie wzajemnie blotem. Prawdziwie zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: To forum jest wielka kupa 29.08.07, 18:04 motorcity napisała: > Pisza tu sami, 100% nieudacznicy, 2-3 z Polski (udaja ze > sa "Polonia") i 2-3 z zagranicy. razem daje 4-3, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: bo reszta jest z kosmosu. 30.08.07, 02:55 to moj kolega wiec nie badz taka ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: bo reszta jest z kosmosu. 30.08.07, 03:23 nie wiesz co to jest motorcity? google it!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff hehe, dodawanie ulamkow szwankuje 30.08.07, 02:54 a to 3/3+2/3+2/3=7/3 czyli 1-2/3 Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywjarus Re: To forum jest wielka kupa 29.08.07, 23:29 Głównie piszą tu azylanci d 80' którzy niczego na obczyźnie nie osiągnęli, bo jako obywatele 2 kategorii zawsze tam będą traktowani gorzej niż pies. Odpowiedz Link Zgłoś
arse_nick Czy tak Ciebie w Polsce traktowali? 29.08.07, 23:38 Co TY tutaj wiec robisz???????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: To forum jest wielka kupa 30.08.07, 04:08 Czy ten watek nie jest spokrewniony z watkiem polonusa5 "jak nie urok to sraczka"? Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Re: To forum jest wielka kupa 30.08.07, 07:13 Kupa i sraczka są jak najbardziej spokrewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: To forum jest wielka kupa 30.08.07, 05:55 O tam zaraz kupa. Spojrzmy na to raczej jak na nawoz czy kompost, bo one, jak wiadomo, wzbogacaja glebe. Zreszta Motorcity sam uzyznil to forum blisko 300 wpisami w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Czcigodny gnoju, dobroczynne łajno 30.08.07, 06:14 Kwiatku, podoba mi sie Twoje podejscie. A na nawozie przecietnych i ponizej przecietnych postow wykwitaja jak kwiaty te rzadkie i piekne i wielokrotnie cytowane poematy tresci madrej i formy wykwintnej.... tu sie zatchnelam, wiec posilkuje sie poezja: GNÓJ Czcigodny gnoju, dobroczynne łajno, Tchnące, jak znojna najmity pazucha I nowa skóra chłopskiego kożucha, Ostrej tężyzny siłą życiodajną! Żyzności łaskę kryjesz w sobie tajną I ciało ziemi łaknie twego ducha. W tobie nadzieja pól i wsi otucha, Bo czynisz siejbę stokrotnie wydajną. Zdrowiem z obory kiedy bijesz mlecznej, Masz dziką świeżość potęgi odwiecznej, Którą się brzydzą mieszczuchowie słabi. Lecz czarnym bogom pracy, gdy im w lica Dymisz w świt chłodny, niby kadzielnica: Pachniesz jak wszystkie wonności Arabii! Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: Czcigodny gnoju, dobroczynne łajno 30.08.07, 06:21 )) Luizo, ten poemat to doprawdy pozywka! Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Czcigodny gnoju, dobroczynne łajno 30.08.07, 06:50 kwiatek_leona napisała: > )) Luizo, ten poemat to doprawdy pozywka! > ODP: Macie wyczucie dziewczyny. Właśnie zrobiłam sobie przerwę...od rozrzucania nawozu w ogródku. Kupa wirtualna, kupa ogrodnicza, jakoś mnie dzisiaj temat prześladuje. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Czcigodny gnoju, dobroczynne łajno 30.08.07, 07:21 kan_z_oz napisała: >Macie wyczucie dziewczyny. Właśnie zrobiłam sobie przerwę...od > rozrzucania nawozu w ogródku. > Kupa wirtualna, kupa ogrodnicza, jakoś mnie dzisiaj temat > prześladuje. No to dolacz do klubu, bo mnie temat przesladuje od wczoraj, kiedy to wstalam wczesnie o siodmej bo przywiezli nam zamowiony piasek i kompost. Ahhhhh, cudo, leza obok siebie: piasek zolciutki i czysty, kompost czarny, goracy i parujacy. Niestety, mimo ze ciezarowka byla mala, kierowca nie dal rady wmanewrowac jej na nasz stromy podjazd (w dodatku w trakcie zepsul hamulec reczny) i musial wszystko zladowac na dole, co dla nas oznacza wwiezienie taczkami dwoch ton ogrodowego jedzonka po stromym stoku na gore na ogrodek ziolowy. Coz, bedziem rozwijac sobie miesnie. Dobrze, ze ma byc sucha pogoda, bo gdyby padalo, caly kompost splynalby w dol wzdluz ulicy. Dzis rano powozilam piasek, jak wroce, dokoncze te kupe a jutro zabiore sie za kompost. W sobote mam gosci, podpowiedziano mi ze mam ich wykorzystac do wozenia :oPPP Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Kompost: pozywka czy uzywka? 30.08.07, 07:32 kwiatek_leona napisała: > )) Luizo, ten poemat to doprawdy pozywka! Pozywka czy uzywka? Gdybys widziala prezentera Petera Cundalla z naszego lokalnego programu "Gardening Australia" jak na kleczkach z pelnymi dlonmi zachwyca sie z entuzjazmem nad kupa kompostu ("you can almost eat it!"), pomyslalabys: co on dzisiaj bral? moze wdychal wonny biodynamiczny kompost z fusow kawowych albo zul mielona slome cukrowa? Jesli chodzi o autorytety, zaden polityk, papiez, aktor ani naukowiec nie mialby u mnie szansy przy Cundallu, ogrodniku, pacyfiscie i entuzjascie zycia w kazdej formie. Ide napic sie wody po tej tyradzie, bo mie znowu zatchlo :o) Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Jak wykorzystac forumowe bloto? 30.08.07, 07:57 motorcity napisała: > Jedyny temat na forum: obrzucanie sie wzajemnie blotem. Hej, masz jakies dane na temat skladu i jakosci tego blota? Da sie moze je wykorzystac w ogrodnictwie jak magiczne bloto z Drake? A moze nadaje sie do uzycia w kosmetyce? Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
jphawajski Re: To forum jest wielka kupa 30.08.07, 09:01 motorcity napisała: > Pisza tu sami, 100% nieudacznicy samokrytyka wskazana ale zeby az tak publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś