l-ollie 28.12.11, 19:07 Witam, Muszę oddać swoją lustrzankę cyfrową Nikon do naprawy, niestety, przeczytałam wiele negatywnych opinii o ich autoryzowanym serwisie... Czy moglibyście polecić jakiś dobry serwis w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
husky_ Re: naprawa lustrzanki 28.12.11, 20:42 Z takim pytaniem to forum.nikoniarze.pl/index.php W okolicy nie ma serwisu foto. Odpowiedz Link Zgłoś
marine_7 Re: naprawa lustrzanki 30.12.11, 15:43 Polecam sklep btfoto na armii ludowej. Sklep i serwis Odpowiedz Link Zgłoś
ylam26 Re: naprawa lustrzanki 29.12.11, 07:46 witam, korzystałem z serwisu autoryzowanego Nikona w Warszawie i szczerze mogę go polecić poszedłem do nich bez umówienia i aparat naprawili mi od reki kilka minut musiałem poczekać, wiem tez czytalem wiele złych opinii o serwisie ale jak mowie ja jestem zadowolony z naprawy ktora mi robili Odpowiedz Link Zgłoś
l-ollie Re: naprawa lustrzanki 29.12.11, 19:34 Dziękuję za podpowiedzi. Hmm, aparat miał wypadek i ponieważ jestem laikiem, powiem tak: coś się zadziało w body, spust migawki schodzi tylko do połowy i robi pół zdjęcia. Jest to model D5000. Obawiam się, że to większa naprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
jacuo Re: naprawa lustrzanki 30.12.11, 00:42 Daleko od Ząbek Uważany przez wielu najlepszego fachowca od napraw sprzętu foto w Warszawaia - Adam Bieniek Al. Jereozlimskie 113/115 ( na antresoli ) 629 99 59 Odpowiedz Link Zgłoś