annaw100 02.03.12, 13:40 Witam Czy mógłby mi ktoś polecić sprawdzone i dobre przedszkole w okolicy? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smile53 Re: Przedszkole 27.03.12, 23:44 Niepubliczne Przedszkole JAGÓDKI, ul. Świerkowa, Ząbki. Moja córa od dwóch lat uczęszcza do tego przedszkola i zarówno ona jak i my jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swire321 Re: Przedszkole 31.03.12, 05:31 Akurat to przedszkole oglądałem,gorszego syfu nie widziałem jeszcze jak żyje. W przedszkolu zimno,brudno i jedzenie do d.... Dlatego taka cena-600zł-mi powiedzieli. Stanowczo odradzam.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wazne11 Re: Przedszkole 14.10.13, 12:37 Drodzy Rodzice to Przedszkole nie powinno istnieć. Zarówno Pani dyrektor jak i personel pracujący tam nie ma pojęcia o wychowywaniu dzieci... Fenomenem tego przedszkola jest siedzienie dzieci w kóleczku z palcem na buzi najlepiej przez pól dnia i nic z nimi nie robieniem oprócz "zwracania uwagi" że dziecko ma siedziec cicho i sie nie kręcić. Wymieniać tego typu przykladów można jeszcze i jeszcze.... drodzy Rodzice ciężko jest w to uwierzyc ale nie tylko Wam... Odpowiedz Link Zgłoś