zelas.ko123 08.03.12, 22:56 Witam czy ktoś z mieszkańców VP pytał lub już coś wie odnośnie założenia KW na miejscu postojowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smile53 Re: KW GARAŻ 08.03.12, 23:10 Z tego co było wiadomo, to nasz developer Get House był winien podwykonawcom "kilka polskich banieczek" i zapewne nieprędko to nastąpi - osobiście mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle... "Najcelniej" oceniła to p. Anna Nowakowska / HM (w jednej z moich korespondencji), cyt. Spółka Get House/Vital Park nie jest najlebszym płatnikiem... i stąd te wszystkie kłopoty/problemy... - NIC DODAĆ NIC UJĄĆ... POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
morpheus33 Re: KW GARAŻ 08.03.12, 23:40 dawno nie zaglądałem na forum, również z nikim nie rozmwiałem, myślałem że kwestia KW dla garaży jest już za nami.... wkońcu dostaliśmy wypisy dot miejs postojowych. jeżeli nie o to chodzi to proszę o wyjaśnienie (opisania) tego tematu w kilku zdaniach :) czyżby znów jakiś problem powstał... Odpowiedz Link Zgłoś