Dodaj do ulubionych

Salon Organic Hair Ząbki

16.04.12, 15:27
Zapraszamy serdecznie do salonu Organic Hair w Ząbkach.
Oferujemy usługi fryzjerskie, kosmetyczne, oraz zabiegi odmładzające przy pomocy lasera.
Odwiedź nasz stronę internetową i polub nas na Facebooku, który właśnie powstał.
www.facebook.com/SalonOrganicHair
Czekamy na was i na wasze opinie, które są dla nas bardzo cenne.

Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • siulka24 Re: Salon Organic Hair Ząbki 16.04.12, 16:58
      Byłam w tym salonie ok 2 tygodni temu na obcinaniu włosów i manicure. Muszę szczerze stwierdzić, że jestem bardzo zadowolona.
      Włosy same mi się układają, nie mam z nimi problemu.
      Z manicuru również jestem zadowolona. Miałam zrobiony hybrydowy i trzyma się się jeszcze do dzisiaj. Na prawdę szczerzę mogę polecić ten salon. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tego salonu.
      ps. jest jeszcze solarium :-)
      Gosia
    • nowami1 Re: Salon Organic Hair Ząbki 21.06.13, 13:30
      Byłam w tym salonie na strzyżeniu i hybrydzie w zeszłą sobotę. Strzyżenie rewelacja bardzo mi się podoba, a dzięki eko kosmetykom, z których można tam skorzystać moje włosy są świetne...mięciutkie w dotyku, błyszczące i leciutkie, a do tego fajnie się układają:)
      Hybryda też wyszła fajnie, co prawda mam ją pierwszy raz i miałam dylemat czy się na nią decydować, ale teraz wiem, że zwykły manicure ni jak ma się do hybrydy. Lakier trzyma się bez żadnych odprysków, a paznokcie są dużo sztywniejsze;)także teraz zmywanie naczyń im nie zagraża;))
      Obsługa przemiła i potrafiąca doradzić, a to ważne jak się robi coś pierwszy raz- tak jak hybrydę;)
      Mogę ich polecić z czystym sumieniem;) I na pewno wrócę jeszcze na farbę i nowy kolor hybrydy;)
      • kokosik99 Re: Salon Organic Hair Ząbki 21.06.13, 17:15
        Nawet osoba, która jest tu pierwszy raz od razu pozna że te dwa powyżej wpisy to czysta autopromocja...
        • dolorespromesas Re: Salon Organic Hair Ząbki 26.06.13, 15:34
          dokładnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka