maniaw03061981 02.12.12, 15:53 pytanie? biorac po uwage ze w Zabkach jest kilka taki złobków-klubów myslicie ze kolejne takie miejsce jest jeszcze potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi2511 Re: Nowy żłobek-klub malucha 04.12.12, 22:35 TAK!!! Ja potrzebuję :) na Powstańców, bo tu nic nie ma, trzeba jeździć a łatwiej wziąć wózek i kawałek podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
szlendak24.waw Re: Nowy żłobek-klub malucha 12.12.12, 11:23 Na Powstańców jest ANTOLINKA Żłobek, Klubik Malucha to jednak droga impreza (tu przeszło 800 zł), choć na opiekunkę trzeba wydać więcej;( a żłobki w Warszawie nie schodzą poniżej 1000 zł więc wybór jakiś jest. Kilka żłobków jest też na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.krokodyl Re: Nowy żłobek-klub malucha 12.12.12, 11:38 Zapraszam do naszej grupy żłobkowej przy przedszkolu Mały Krokodyl. W grudniu mamy atrakcyjne promocje cenowe dla nowych klientów. więcej info www.przedszkolezabki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maniaw03061981 Re: Nowy żłobek-klub malucha 12.12.12, 22:40 Niestety ceny sa jakie sa, jak pisalam tez jestem mama i tez musze placic aby pracowac;) zgadza sie jest antolinka na powstanców, ale biorac pod uwage liczbe mieszkanców na tej ulicy i liczbe rodzacych sie dzieci....wózków mamy coraz wiecej;)mysle ze jedna mala antolinka sobie nie poradzi. Myslalm o zlobku ktory bedzie ''po drodze''..... nie kazdy z nas ma samochód, rano widze duzo rodziców którzy gnaja do zlobka z kilometr z dzieckiem w wozku a póxniej do pociagu...., nie wszystkie tez zlobki sa czynne od 6:30 a jednak wiekszosc jezdzi na 8 do pracy. Nadal poszukuje lokalu domu najlepiej z ogródkiem w okolicach Powstańców....jak by ktos o czyms slyszal bede wdzieczna za info;) Odpowiedz Link Zgłoś
nieidzcietadroga Re: Nowy żłobek-klub malucha 05.12.12, 14:35 Jest, ja też potrzebuję fajnego miejsca, a nie mogę nic znaleźć dla mojego szkrabulca.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.krokodyl Re: Nowy żłobek-klub malucha 06.12.12, 15:33 zapraszamy do naszej grupy żłobkowej w Przedszkolu Mały Krokodyl. Jesteśmy na Piłsudskiego czyli od Powstańców kawałeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: Nowy żłobek-klub malucha 06.12.12, 15:40 a co z dziećmi poniżej 1,5 roku? I drogo trochę u Was Odpowiedz Link Zgłoś
maniaw03061981 Re: Nowy żłobek-klub malucha 06.12.12, 21:51 Ładnie tam macie, no ale wlasnie szkoda ze nastawieni jestescie na starsze dzieci....i cena jak w wawie;)no ale ekologia kosztuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.krokodyl Re: Nowy żłobek-klub malucha 07.12.12, 07:55 faktycznie przyjmujemy dzieci dopiero od 1,5 roku. Mimo wszystko zachęcam do odwiedzenia nas, porozmawiania. Jesteśmy bardzo małą placówką i myślę, że z fajnym klimatem. Zawsze możemy porozmawiać o świątecznej promocji:) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaw03061981 Re: Nowy żłobek-klub malucha 06.12.12, 11:51 dziekuje za wasze zdanie w tym temacie i czekam na inne opinie. Ale tak jak myslalam brakuje ciekawego miejsca dla naszych dzieci. Jestem mama rocznej dziewczynki i prawde mowiac zlobek wybralam taki do jakiego chodzi bo nie bylo innego wyboru. Nie mowie ze jest zly ale brakuje mi tego ''czegos'';) chyba kazdy rodzic ma tak samo;). Obecnie poszukuje domu lub pół blizniaka do wynajęcia w rejonie Powstańców.moze ktos o czyms wie? Odpowiedz Link Zgłoś
martutita Re: Nowy żłobek-klub malucha 06.12.12, 14:00 Na podstawie zaslyszanych informacji wiem ze na początku nowego roku ma powstać zlobek na powstańców. Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: Nowy żłobek-klub malucha 06.12.12, 15:41 też o tym słyszałam u fryzjera :) że w nowym bloku za Api w kierunku Żołnierskiej, od lutego chyba Odpowiedz Link Zgłoś
maniaw03061981 Re: Nowy żłobek-klub malucha 06.12.12, 15:42 to super ze bedzie zlobek. mysle ze jeden to i tak zdecydowanie za mało w tej okolicy. A jak bedzie wiecej to i rodzice beda mieli wiekszy wybor....a czy juz wiadomo mniej wiecej w ktorym miejscu ma byc?nie chce szukac budynku w poblizu:) Odpowiedz Link Zgłoś
martutita Re: Nowy żłobek-klub malucha 06.12.12, 18:58 Na końcu powstańców, za przychodnia ( ale na 100% nie jestem pewna). Z tego co mi wiadomo to jest bardzoooooo kosztowna inwestycja więc przydałoby sie doglebniejsze badanie rynku i konkurencji. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tasiolot Re: Nowy żłobek-klub malucha 07.12.12, 17:20 Fajnie, ze bedzie zlobek na POwstancow, bo sama za kilka miesiecy bede potrzebowala:) Odpowiedz Link Zgłoś