Dodaj do ulubionych

Obiady w SP 3

03.10.13, 14:25
Szukam opinii osób, których dzieci z klas młodszych korzystają z obiadów wydawanych na terenie szkoły
Jakie jest Państwa zdanie na temat jadłospisu?
Co Państwo sądzą na temat krótkiego czasu(15 min), jaki mają dzieci na zjedzenie dwudaniowego posiłku?
Z góry dziękuje za Państwa wypowiedzi
Obserwuj wątek
    • zanecin Re: Obiady w SP 3 03.10.13, 18:02
      Mam podobne zdanie. Pozdrawiam
    • magzela Re: Obiady w SP 3 07.10.13, 14:12
      Czas jako taki, ale godzina czasami 10. 30 !! na obiad.
    • mamabarta2 Re: Obiady w SP 3 07.10.13, 14:33
      up
    • aguszak Re: Obiady w SP 3 07.10.13, 15:24
      Na temat jadłospisu mogę sądzić tylko tyle, ile mi dziecko powie. A młody zeznaje, że mu obiady smakują, zjada wszystko, czasem bierze dokładkę. Natomiast co do czasu posiłku, to sobie przypomniałam, że za moich czasów w podstawówce, kiedy jeszcze było 8 klas, to nikt nas nie dzielił na młodszych i starszych, tylko były dwie przerwy obiadowe po 15/20 minut każda i trzeba się było wyrobić na którejś z nich. I jakoś dawaliśmy radę ;-)
      • aguszak Re: Obiady w SP 3 07.10.13, 15:28
        dla jasności: 8-klasowy system, ale w każdym roczniku było po 3 klasy, czyli w sumie 24 klasy i ponad 30-tka uczniów w każdej klasie, więc prawie tyle, ile w SP3 w klasach 1-6.
      • katrem Re: Obiady w SP 3 07.10.13, 16:02
        Jadłospis tygodniowy jest wywieszany w gablotach, więc śledzę na bieżąco co dzieci jedzą. Moim synom obiady smakują. Czasem nie zjedzą zupy, której nie lubią, ale za to zjedzą całe drugie danie. Do czasu spożywania posiłków nie mam zastrzeżeń, jedynie pora niestety niezbyt mi pasuje, ale rozumiem ograniczenia organizacyjne...
        • jaskowa1 Re: Obiady w SP 3 07.10.13, 21:30
          Mój syn ( 8lat) nie jada zup bo nie lubi za to drugie danie wciąga całe ;) ja osobiście żałuje, że nie możliwości wykupienia tylko drugiego dania.
    • pxp123 Re: Obiady w SP 3 08.10.13, 08:55
      A jaka jest cena obiadu w SP 3 ?

W SP 1 są jakieś kosmiczne ceny obiadów dla dzieci (a z tego co wiem to jest ta sama firma co w SP 3)
      - obiad jednodaniowy 5,90 zł - jeżeli płaci się z góry (w tygodniu jest tylko 2x zupa i 3x drugie danie), natomiast przy zakupie sporadycznym obiadu - zupa 5,50 zł (drożej niż w restauracji) - drugie danie 6,50 zł.

mamabarta2 napisała:

> Szukam opinii osób, których dzieci z klas młodszych korzystają z obiadów wydawa
      > nych na terenie szkoły
      > Jakie jest Państwa zdanie na temat jadłospisu?
      > Co Państwo sądzą na temat krótkiego czasu(15 min), jaki mają dzieci na zjedzeni
      > e dwudaniowego posiłku?
      > Z góry dziękuje za Państwa wypowiedzi
      • aguszak Re: Obiady w SP 3 08.10.13, 13:19
        obias dwudaniowy to koszt 7 zł dziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka