Dodaj do ulubionych

znalazłam psa

30.11.13, 21:48
W dniu dzisiejszym ok.godz 14.30 na bazarku przy Poniatowskiego w Ząbkach znalazłam małego kundelka z postawy jamnikowatego,włos dłuższy koloru biszkopt.Sunia była bardzo brudna,mokra i zziębnięta-musiała się błąkać już dłuższy czas.Obecnie jest już wykąpana i nakarmiona,jest bardzo ufna,wesoła i lubi dzieci,po za tym jest śliczna.Proszę o kontakt właściciela,lub może ktoś zechce ją przygarnąć,bo ja niestety mam już zwierzaka w domu-też suczkę,
Podaję numer 503-369-464
Obserwuj wątek
    • oldboy42wawa Re: znalazłam psa 01.12.13, 14:52
      wczoraj jakaś dziewczyna jeździła po Ząbkach szukała psa ale mam wątpliwości czy chodzi o tego właśnie podaję numery telefonu spisane z jej samochodu
      618-14-31 i drugi 762-41-42
      kierunkowy 22
      • suiana Re: znalazłam psa 01.12.13, 21:58
        niestety nikt tam nie odbiera,dzwonie od kilku godzin,spróbuje jutro,jak do wtorku nikt się nie odezwie rozwieszę ogłoszenia-może suczka zginęła osobie starszej,dziękuję za namiar
        • oldboy42wawa Re: znalazłam psa 01.12.13, 22:21
          to numery z samochodu to być może chodzi o firmę proszę spróbować w godzinach pracy a warto też zamieścić zdjęcie w ogłoszeniu
          • oldboy42wawa Re: znalazłam psa 02.12.13, 18:22
            rzeczywiście zadzwoniłem do tej firmy nie wiedzą o kogo chodzi więc problem pozostaje otwarty
            • suiana Re: znalazłam psa 02.12.13, 19:50
              Tak ja też tam dzwoniłam i pani była zdziwiona,ale dziękuję za pomoc,popytam znajomych może ktoś weźmie-ja nie mogę pozwolić sobie na 2-wa psy,a po za tym ten ma dłuższą sierść niż moja suczka i to wywołuje u mnie alergię,niby byłam odczulana,ale skóra jest zaogniona-szkoda zwierzaka,ale może ktoś się jeszcze odezwie-zobaczymy.
              Na razie sunia ma ciepło i pełną miskę
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka