anusik123 12.01.14, 21:11 Witam, czy po roku działalności ktoś może wypowiedzieć się, czy Pani dentystka jest warta polecenia? Chodzi mi o to, czy np. dobrze leczy i nie ma później problemów. dzięki za opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karciaa1 Re: dentyska Malczewskiego 6 - opinie 12.01.14, 21:28 Z czysty sumieniem mogę polecić. Dysponują dobrym sprzętem Odpowiedz Link Zgłoś
bestniemiecki Re: dentyska Malczewskiego 6 - opinie 13.01.14, 09:37 A jak cenowo wygląda oferta? Odpowiedz Link Zgłoś
coswstylunicka Re: dentyska Malczewskiego 6 - opinie 13.01.14, 09:46 Cenowo wydaje się ok, zresztą cennik jest na stronie: www.eldent-zabki.pl/ Podoba mi się zaangażowanie tej Pani w walkę o każdy ząb - leczenie endodontyczne to dla niej ostateczność, a nie sposób na "wydojenie" klienta. Bardzo empatyczna osoba - aż nietypowe w tej profesji:) Odpowiedz Link Zgłoś
planetyliscie Re: dentyska Malczewskiego 6 - opinie 13.01.14, 10:06 Mam identyczne odczucia i nadal z czystym symieniem polecam Panią Doktor :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuzapomnialem Re: dentyska Malczewskiego 6 - opinie 14.01.14, 14:08 A czy miał może ktoś u tej Pani doświadczenie i może opowiedzieć opinię na temat ortodonty dla dorosłego czy ona czymś takim się tez zajmuje albo może ma ortodontę u siebie ? Chodzi o temat prostowania kilku zębów ale dla osoby dorosłej co zazwyczaj u dentystów jest odsyłane z kwitkiem że to już nie ten wiek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mariazabki Re: dentyska Malczewskiego 6 - opinie 14.01.14, 22:19 Również polecam panią Doktor. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, dokładnie pokazuje kamerą co trzeba leczyć i dlaczego. Przy tym ma o dziwo niskie ceny - leczylam zeby z zdjęciem rtg, nawet nie zostalo rtg policzone, co w dzisiejszych czasach jest niespotykane. Nie naciąga, uczciwa cennik na stroniejest cennikiem w gabinecie (a spotkalam sie już kiedyś, że ceny w gabinecie są wyższe a strona to pic na wode). Byłam u Pani z mężem pol roku temu z polecenia od koleżanki z..Targówka:) i nie zawiodlam sie. Odpowiedz Link Zgłoś