Dodaj do ulubionych

Dentysta na Sikorskiego 33a

19.02.14, 09:34
Witam
wybieram sie do dentysty na Sikorskiego 33a w Ząbkach
Poproszę o opinie .

Kogo polecacie , Panią Ewę czy jej męża .

Może polecacie kogoś innego sprawdzonego,przede wszystkim bardzo dobrego, gdzie indziej .

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • evitta30 Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 19.02.14, 11:44
      Jeżeli nie zależy Pani na stomatologu w Ząbkach to szczerze polecam gabinet na Mokotowie -
      Centrum Stomatologii Estetycznej Dolna Dent (www.dolnadent.pl) i doktor Marzenę Sobieszek - Ławińską. Jest świetnym fachowcem, wyleczyła mi mnóstwo zębów, a ponad to wyleczyła mnie z panicznego lęku przed stomatologiem. Cierpliwa, delikatna z ogromną wiedzą i umiejętnościami.
      • monika24.24 Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 19.02.14, 11:52
        Witam.
        Poprosze o tel.

Pozdrawiam
        • evitta30 Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 19.02.14, 12:26

Kontakt
          Centrum Stomatologii Estetycznej Dolna Dent
          ul. Dolna 11 lok.1

tel. 22 841 82 82
    • prawdziwy_agusiak Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 22.02.14, 17:26
      Polecam telzynscy-stomatologia.pl/ moje dzieci uwielbiają Pana doktora Mikołaja Telżyńskiego.Świetny fachowiec.
      Pozdrawiam.
      • monika24.24 Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 24.02.14, 08:53
        dziękuję za cenną wskazówkę
        • monika24.24 Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 24.02.14, 22:36
          wychodzi na to że Mikołaj Telżyński ma bardzo dobre rekomendacje ...
    • pigeon88 Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 26.02.14, 11:01
      nie leczyłam zębów na sikorskiego ale szczerze odradzam panią dentystkę z orlej 6 (koło bazarku). Plomba stara mi wypadła, zapisałam się na wizyte prywatną 120 zł i cały czas czuje tego zęba, niby ładnie pięknie to wygląda, ale orzecha jak chrupię to dyskomfort odczuwam. Babka może i się starała ale .... kicha wyszła. Musze znaleść innego dentyste niestety:(
      szkoda kasy i czasu, każda ingerencja wiertłem zmniejsza powierzchnie zęba, zanim wybierzesz "specjalistę" zrób solidny wywiad wśród znajomych czy pogrzeb w necie żebyś nie musiała biegać na poprawki.
      • monika24.24 Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 26.02.14, 20:56
        Bardzo dziękuję własnie Powoli Pan dr.Mikołaj Telżyński w Markahc ma dobre opinie teaz jest na urlopie i dopiero bym mogła dostać sie na 14 stego ...Na razie szukam dalej
    • doolcevitta Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 11.06.18, 10:51
      Najgorsza dentystka z jaką miałam do czynienia, u mnie przy znieczuleniu zakażenie (brak higieny), po piaskowaniu zębów próchnica zainfekowana. U męża i teściowej zostawiła wiertła (kilka lat temu) 🤤 co wyszło na pantomogramie i jeszcze mężowi zostawiła w innym zębie bardzo niedoczyszczony kanał co skutkowało po kilku latach mocnym stanem zapalnym i przeżytym koszmarem. Omijajcie szerokim łukiem, bo to nie przypadek kilka zębów tak zepsuć 😭
    • 55ewka Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 11.06.18, 15:19
      Na Sikorskiego to rzeźnia nie stomatologia byłam i została mi trauma .Odradzam
      • pleszak_easy Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 11.06.18, 15:41
        no moja była też k...ami rzucała jak stamtąd przyszła do domu. ufff
    • anna_w68 Re: Dentysta na Sikorskiego 33a 27.06.18, 11:25
      Zdecydowanie odradzam. Wybrałam się tam z 6-letnim synkiem, dla którego dotychczasowe wizyty u dentysty nie były czymś nadzwyczajnym, niestety tak było do tego czasu... :( Pani doktor nie uprzedzając i nie uzgadniając tego ze mną, zaaplikowała dziecku zastrzyk znieczulający. Ukłucie było na tyle nieprzyjemne, że syn podskoczył na fotelu prawie pod sufit!! Nigdy wcześniej nie płakał i dzielnie znosił trudy leczenia, a tu taka niemiła niespodzianka. Po tym zdarzeniu, pani doktor tłumaczyła, że zrobiła to dla dobra dziecka, żeby mniej cierpiał, ale jakoś w to nie wierzę, bo ubytek był maleńki więc spokojnie można było to zrobić bez znieczulenia. Niestety uraz dziecka do dentysty pozostał na długo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka