Dodaj do ulubionych

osiedle Drewnicka

01.05.14, 17:43
Witam,

Planuję zakupić mieszkanie na osiedlu Drewnicka z Ząbkach , proszę o opinie. Niewiele odnalazłam w internecie, więcej jest o osiedlu na Kosynierów.
Jakie +, jakie -

Będę wdzięczna za każdą odpowiedz

Pozdrawiam,
Już niedługo mieszkanka ząbek
Obserwuj wątek
    • drewnicka Re: osiedle Drewnicka 04.05.14, 11:18
      Czyżby osiedle Drewnicka nie posiadało dostępu do internetu ?:)

• matmir Re: osiedle Drewnicka 04.05.14, 14:35
        Osiedle jest świetnie położone - na tyle daleko od Radzymińskiej, że nie słychać hałasu z niej i na tyle blisko od Radzymińskiej, że do M1 gdzie można wszystko kupić o każdej porze dnia jest prawie rzut beretem.
        Osiedle stanowią trzy oddzielne Wspólnoty, więc trudno mi się wypowiadać nie wiedząc, w którym bloku będziesz mieszkać i co cię konkretnie interesuje?
        • drewnicka Re: osiedle Drewnicka 04.05.14, 16:40
          Drewnicka 2. Chciałabym wiedzieć , czy osiedle jest w miarę spokojne i przede wszystkim czy nie slychać za bardzo sąsiadów za ścianą we własnym mieszkaniu ?
          • matmir Re: osiedle Drewnicka 04.05.14, 16:56
            Czasami trafia się jakiś balangowicz co urządza imprezkę w mieszkaniu i pół osiedla nie śpi razem z nim, ale jak nie rozumie grzecznie to woła się policję i kosztuje go to 500 zł.
            Problemem na osiedlu jest duża ilość samochodów i brak miejsc parkingowych.
            Jest jeszcze parę innych negatywów, o których nie będę pisał publicznie.
            • drewnicka Re: osiedle Drewnicka 04.05.14, 17:03
              z tym parkingiem, to kiepsko, bo tam nie ma w okolicy osiedla miejsca aby zaparkować ;( Zwróciłam na to uwagę, gdy byłam tam oglądać mieszkania. A mogłabym poznać te negatywy drogą mailową ?
              • matmir Re: osiedle Drewnicka 04.05.14, 17:20
                drewnicka napisał(a):
                > A mogłabym po
                > znać te negatywy drogą mailową ?

To podaj maila.
        • xxvvvx Re: osiedle Drewnicka 04.05.14, 19:47
          200 m od dalszego ciągu planowanej trasy S8 - faktycznie świetna lokalizacja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka