Dodaj do ulubionych

pomoc dla Pani Kingi

05.12.14, 20:11
Dziś w wiadomościach tvp był materiał o Pani Kindze z Ząbek samotnie wychowującej 3 dzieci. Czy ktoś wie, jak można dotrzeć do tej Pani z pomocą?
Obserwuj wątek
    • cykorka1 Re: pomoc dla Pani Kingi 05.12.14, 23:36
      Na fb proszę znaleźć panią Magdalene Wilkos i ona 12 gr zbiera rzeczy dla tej rodziny bądź zanieść do mops.
      • ewucha1980 Re: pomoc dla Pani Kingi 06.12.14, 09:33
        Ja np. do mopsu nie zaniosę. ... nie wierzę , że 100% zniesiony rzeczy czy nawet pieniędzy p. Kasia dostanie coś pewnie po drodze zniknie. Ja od zawsze pomagam ale tylko osobiście. Niestety bardzo się sparzyłam pomagając "przez kogoś". Ja rozumiem że p. Kasia może się wstydzić ale jednak wolałabym osobiście pomóc i to nie tylko jednorazowo.
    • agati77 Re: pomoc dla Pani Kingi 07.12.14, 09:22
      Witam,ja rowniez ogladalam ten reportarz i chcialabym pomoc,ale podobnie jak ewucha1980 chcialbym pomoc bez zadnych posrednikow.Dwukrotnie bardzo zawiodlam sie na pewnych fundacjach i od tej pory pomagam tylko osobiscie.Konta na FB ani na zadnym innym profilu spolecznosciowym nie mam,wiec nie wiem jak moglabym sie skontaktowac z ta rodzina.Pomyslalam o wyslaniu paczki na swieta z potrzebnymi rzeczami,oraz jakes fajne prezenty dla dzieciakow.Mieszkam za granica i wyslanie paczki to dla mnie jedyna opcja,ale zeby wyslac paczke potrzebuje adres Pani Kingi...Czy bylaby jakas mozliwosc zeby sie z nia skontaktowac?Jakis numer telefonu lub e-mail?
      • mechanik77 Re: pomoc dla Pani Kingi 07.12.14, 18:47
        mail do Pani Kingi: Kinga .kucinska@poczta.onet.pl
    • walach2 Re: pomoc dla Pani Kingi 07.12.14, 20:18
      Osoby z PZC działającego przy parafii ZDŚ w Ząbkach, pomagają także tej rodzinie w miarę możliwości ...
      ale wyrazy uznania należą się dla sąsiadek, z osiedla na Powstańców, które dały wsparcie jako pierwsze.

W dniach 12 i 13 grudnia w markecie Biedronka przy ul. Reymonta/Powstańców w ramach ogólnopolskiej Akcja Caritas zbiórki produktów spożywczych, wolontariusze będą zbierać produkty i pieniądze między innymi dla rodziny Pani Kingi.

więcej na www.parafia-zabki.pl/o-nas/wspolnoty.html
      lub www.arturwalachowski.pl/sylwetka/pzcaritas.html
    • agness_paz Re: pomoc dla Pani Kingi 09.12.14, 17:37
      aza654 napisał:

> Dziś w wiadomościach tvp był materiał o Pani Kindze z Ząbek samotnie wychowując
      > ej 3 dzieci. Czy ktoś wie, jak można dotrzeć do tej Pani z pomocą?

a można prosić o jakiś link do stronki z tym reportażem o tej Pani Kindze, ewentualnie proszę o informację, w jakim dokładnie programie był ten reportaż to sobie odszukam sama - może jest dostępny on-line w powtórce; tez bym chciała pomóc, ale chciałabym najpierw poznać dokładnie sytuację tej Pani;
      • aza654 Re: pomoc dla Pani Kingi 09.12.14, 18:53
        Główne wydanie wiadomości w TVP1 o godz. 19.30 w dniu 05.12.2014r.
      • stahokamien Re: pomoc dla Pani Kingi 09.12.14, 19:00
        tutaj ktoś się wypowiedział na temat tej Pani Kingi (niejaka Pani Katarzyna Kucharska)
        etransport.pl/forum156888.0.html
        Ciekawe czy jest w tym prawda czy to ktoś złośliwy, który chce zaszkodzić tej kobiecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka