abazurs 29.12.15, 12:51 Zauważyłam ostatnio nową przychodnie Fundamenti ktoś może korzystał z ich usług, jakie wrażenia? są tam specjaliści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedenmieszkaniec Re: Centrum Medyczne Fundamenti 31.12.15, 13:21 Na pewno mają lekarza tzw POZ - mam blisko to się przeniosłem. Na stronie widziałem, że mają kilku specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
rumity Re: Centrum Medyczne Fundamenti 08.01.16, 10:48 Byłem na wizycie u doktora Kisiela zdaje się. Świetny lekarz. Rzeczowy, kontaktowy. Oby jak najwięcej takich specjalistów było w tej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
kedziorek870 Re: Centrum Medyczne Fundamenti 16.02.16, 17:53 Zapisałam siebie i dzieciaki do lekarza pierwszego kontaktu i pediatry. Jutro idę na pierwszą wizytę. zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkaklaman Re: Centrum Medyczne Fundamenti 08.09.16, 11:47 Dla nas bomba i można się umówić przez internet do lekarzy. Robi się to przez portal znajdzlekarza.pl My chodzimy tam do pediatry i ortopedy i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik77 Re: Centrum Medyczne Fundamenti 19.09.16, 16:05 Szczerze polecam przeszłam do Fundamenti z Beta Medu i jestem mega zadowolona. Lekarz pierwszego kontaktu dr Pawłowski ma świetne podejście do dzieci ( byłam już kilka razy) konkretny. Dzwonię rano telefon nie jest zajęty jak w Beta Medzie, wizyta jeszcze tego samego dnia ....bez kolejek, przyjeżdżam na konkretna godzine i tak wchodzę. Polecam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś